Şimdi Ara

piranhadaki navteq haritasını başarsofta çevirmek????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
3.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 10 gün önce piranha infiniti cihazından aldım, haritası navteqmiş çok kötü bir harita. Bu cihazda başarsoft haritasını kullanabilirmiyim?

• Tabiki hayır,almadan önce bakın diye bu forumlar var zaten kaç kere yazıldı hangi harita iyidir diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size haritanın çok kötü olduğunu düşündüren hatalar neydi? Nerede kullanıyorsunuz?
  • Başarsoft haritası tabi ki kullanılabilir. Bence hiç bir engel yok.
    Yalnız Başarsoft haritasının yanında BaşarSoft POI dosyasını da kullanın. Daha etkili ve daha kullanışlı olur.

PIRANHA INFINITY denen hilkat garibesi(!!!) ürün şu resimdeki değil mi?

piranhadaki navteq haritasını başarsofta çevirmek????????

Kusura bakmayın, bu ürüne acaip gıcığım var da... Bir kere ürünün malzeme kalitesi resimlerde göründüğü gibi kaliteli değil! 1 yıldan fazla bir zaman önce eniştem için HONG-KONG'dan getirttim. Ekran parlaklık seviyesi berbattı. Üstüne üstlük ekran yansımalı ekran olunca gün ışığımda hiç çekilmiyordu. Ben 128 RAM ve 500mhz SIR Atlas-V işlemcilisini almıştım. 500mhz modelin en büyük handikapı ise ekrandaki görüntü akışının beklenenden yavaş olmasıydı. Sanırım 800x480 çözünürlüğü ekran kartı kaldırmıyor veya o çözünürlükteki "IGO MyWay" veya "IGO Primo" yazılımını 500mhz CPU kaldıramıyor.

Aynı CPU 480x272 çözünürlükte "IGO My Way (IGO8)" yazılımına takla attırıyor, IGO Primo yazılımını ise çok hızlı olmamak şartıyla çalıştırabiliyor. Çözünürlük 800x480 olduğu anda her iki yazılımda da bu cihaz yetersiz kalıyor.

Ürün linki ve yurtdışı fiyatı:

Aynı kasaya sahip 5" PIRANHA INFINITY HD ise şu anda benim bildiğim en düşük 149 TL'ye NT mağazalarında satılıyor.

• NAVTEQ haritasıyla ilgili sıkıntı var mı bilmem ama POI dosyası çok yetersiz!

BaşarSoft Türkiye menşeli firma olduğu için sanırım en küçük mahalle bakkalını bile POI'lere eklemişler! Zaten dosya büyüklüğüne bakarsanız NavteQ ile BAŞARSOFT arasında ciddi fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

Başarsoft haritası tabi ki kullanılabilir. Bence hiç bir engel yok.
    Yalnız Başarsoft haritasının yanında BaşarSoft POI dosyasını da kullanın. Daha etkili ve daha kullanışlı olur.

pirananın bu cihazında ıgo yazılım yok haliyle başarsoft haritada yok,peki engel yok demişsiniz nereden satın alıp yükleyecez başarsoft harita ve poi dosyasını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

pirananın bu cihazında ıgo yazılım yok haliyle başarsoft haritada yok,peki engel yok demişsiniz nereden satın alıp yükleyecez başarsoft harita ve poi dosyasını?

INFINITY modelinde WinCE yüklü onu biliyorum da... Yazılımı IGO tabanlı değil mi? Ben de şaşırdım şimdi.

Eğer haritası FBL uzantılı ise IGO için BaşarSoft haritasını kullanabilir... Eğer harita IMG dosyası (GARMIN) ise yine BaşarSoft haritası alabilir. İkisi de değilse imkansız tabi. Başka da format bilmiyorum hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulaş-ım -- 3 Ağustos 2012; 23:26:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tomtom Navigasyon Cihazları
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

INFINITY modelinde WinCE yüklü onu biliyorum da... Yazılımı IGO tabanlı değil mi? Ben de şaşırdım şimdi.

Eğer haritası FBL uzantılı ise IGO için BaşarSoft haritasını kullanabilir... Eğer harita IMG dosyası (GARMIN) ise yine BaşarSoft haritası alabilir. Başka da format bilmiyorum hocam.

navteq harita olanlar ıgo değil birde teleatlas haritalı olan modeli var.Zaten igo yazılım olsa başarsoft harita olur diğer türlü işlemler yasal olmayan kırık kopya yazılım işlemleri yani bu haritalar lisanslı bu nedenle bu dediğiniz işlemlere forumda kurallar gereği izin verilmiyor lütfen bu tür paylaşımlar yapmayınız.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Anladım hocam. Mesaj alınmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: navman

Size haritanın çok kötü olduğunu düşündüren hatalar neydi? Nerede kullanıyorsunuz?

bursa inegölde kullanıyorum. Haarita çooook kötü, hiç bir adres yok
  • quote:

Size haritanın çok kötü olduğunu düşündüren hatalar neydi? Nerede kullanıyorsunuz?

Ben piranha Tahoe 7" aldım. İstanbulda kullanıyorum/ aslında kullanamıyorum, Hiç bir detay yok, yol tabela ve şerit bilgileri yok, yanlış bilgiler veriyor. Navteq'e uymaktansa şeytana uysam daha doğru bilgiler alırım. Bu yazılımın kötü olması için daha ne olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyumcufaruk

quote:

Ben piranha Tahoe 7" aldım. İstanbulda kullanıyorum/ aslında kullanamıyorum, Hiç bir detay yok, yol tabela ve şerit bilgileri yok, yanlış bilgiler veriyor. Navteq'e uymaktansa şeytana uysam daha doğru bilgiler alırım. Bu yazılımın kötü olması için daha ne olsun.

Aynen dostum.Geçen sene goodyear lastik alana ücretsiz piranha navigasyon cihazı veriyorlardı aldım ve çekmecede öylece duruyor.Hem navteq haritalı hem de acayip berabt bir cihaz.Bunu neden mi söylüyorum.6 sene önce aldığım garmin nuvi 200 cihazım bile çatır çatır çalışıp piyasadaki bir çok işe yaramaz cihazdan daha iyi performasn gösterdiği için hala onu kullanıyorum :) hala 3-4 saat arası pille çalışabiliyor.Çok hızlı tekrar rota hesaplaması yapıp bugüne kadar haritadan kaynaklı bir problem olmadığı sürece beni yolda bırakmadı

• çok eski bir konu ama ben biraz geriden geliyorum herhalde.
    Eski piranha leon cihazım bozulduğu için yine piranha tahoe 7 aldım ancak haritası berbat ne doğru dürüst adres arayabiliyorum nede içindeki harita güncel bugün güncelleme yapıyorum 1,5 saat oldu hala 248 mb indirip güncelliyemedi.
    soru eski cihaz dan çok memnundum devamlı güncellemeleri yaptım ve bilgisayarıma yedeklemiştim doya uzanısı .fbl yeni cihazın ise doya uzantısı .MAP birbirine çevirme eski haritayı yeni cihazda kullanma imkanı varmı bilen varsa lütfen cevaplasın yoksa boşunamı aldım bu cihazı.
  • quote:

quote:

Sayin Kuyumcufaruk,

gormemistim yorumunuzu !!
    cok guldum valla...

ama bosverin.. siz yine de seytana uymayin derim :-)

Saygilarimla,

Alim K.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziyahasar

çok eski bir konu ama ben biraz geriden geliyorum herhalde.
    Eski piranha leon cihazım bozulduğu için yine piranha tahoe 7 aldım ancak haritası berbat ne doğru dürüst adres arayabiliyorum nede içindeki harita güncel bugün güncelleme yapıyorum 1,5 saat oldu hala 248 mb indirip güncelliyemedi.
    soru eski cihaz dan çok memnundum devamlı güncellemeleri yaptım ve bilgisayarıma yedeklemiştim doya uzanısı .fbl yeni cihazın ise doya uzantısı .MAP birbirine çevirme eski haritayı yeni cihazda kullanma imkanı varmı bilen varsa lütfen cevaplasın yoksa boşunamı aldım bu cihazı.

cevap veren olmamış...

maalesef durum oyle gorunuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akucukpehlivan

quote:

quote:

Sayin Kuyumcufaruk,

gormemistim yorumunuzu !!
    cok guldum valla...

ama bosverin.. siz yine de seytana uymayin derim :-)

Saygilarimla,

Alim K.

Rakibiniz olan harita firması için bir yıl önce yapılan olumsuz bir yoruma bir yıl sonra alaycı bir üslupla vermiş olduğunuz bu yanıtı haritanızı kullanan bir müşteriniz olarak size yakışmadığını bilmenizi isterim bu mesajınızı talihsizlik addediyorum. Saygılarımla

Hüseyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyintel -- 25 Ekim 2013; 12:30:41 >

• Bende Piranha Element 7 Modeline başarsoft kurup başarasoft haritası ile çalıştırdım ve yaptığım testlerde herhangi bir problem yaşamadım. Googleda Wince navigasyona igo kurmak diye aratınca çıkıyordu ama bana yardımcı olan siteyi şuan bulamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.