Şimdi Ara

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
729
Cevap
7
Favori
31.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4. film bildiğin çöp. Karasakal gibi bir karakter harcandı resmen. 4. filmden kötü demek enteresan bence de.
  • Güzel film olmuş . Ama hep bi arzum var keşke serinin çekilen her filmi birinci filmin atmosferi gibi olsaydı. Komedi olmasın demiyorum ama birinci filmin orta ayar karanlık ve ciddi havası çok güzeldi. İlk filmde Barbossanın ve kara incinin ilk göründüğü sahneyi hatırlayın. Hani şarap içip içinden döküldüğü. Müthiş karizma bir sahneydi kötü karakterin hakkatten kötü olduğunu çokça hissettiriyordu. Bu filmde villian o etkiyi veremiyor ne yazık ki. Ayrıca bu film dördüncü filmin yanında masterpiece kalır çok kötüydü dördüncü film.
  • Seri kaça kadar devam edecek açıklama oldu mu hiç ?
  • bu seri de Transformers , Terminatör gibi uzadikca uzadi, her yeni cekilen film bir öncekinden kötü oldu.
    4. film de kötüydü ama bunun da hic bir arti yani yok.

Espriler berbat, oyunculuk berbat, konuda bosluklar var..

filmin neresinden tutsan elinde kaliyor.
  • Bence guzel ama tabi ki 1 ve 2 kadar degil.Giyotin sahnesi efsaneydi
  • Biraz yuakrida film ile ilgili ilk goruslerim bulunmakta.

Filmi bu sefer orijinal dilinde yeniden izledim. Dublaj izleyenlere tavsiyem, filmi orijinal dilinde yeniden izlemeniz. Sirf kotu seslendirmelerden dolayi (sparrow ve gibs haric) bu kadar yerin dibine sokulmayi haketmiyor.

Filmin kalitesini dusuren dublaji olmus bence. Buna ragmen ufak tefek eksikleri de yok degil..
  • Keira Knightleyi 1 saniye bile bu filmde görmeseydim imdbde 1 puanı vericektim son anda kurtardılar.Jack sparrow beğenmedim eski tadını vermiyor bu filmde sanki film boyunca sarhoştu gibi hava verdi.Elizabeth ve Will Turner olmadan ilk 3 filmin kalitesine ulaşamayacak maalesef 4 ve 5. filmde onlar yoktu onların yerine 2 yakışıklı ve güzel oyuncular eklediler yerlerini doldursun diye ama doldurmuyor işte. Sonra ki filmde umarım kalıcı rolde olurlar Johnny depp tüm filmi tek başına taşıyamıyor adamın yanına tecrübeli adam vereceklerine genç çocuklar verip duruyorlar bu film 4 ten iyiydi diğerlerinden kötüydü
  • Son Filmi şimdi izliyorum babası ölürken pusulayı Jack'a verdi.Ama 2. filmde cadı vardı Jacka demiştiki sana verdiğim pusula işe yaramıyormu diye sormuştu.Hatamı yapmışlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibra012

Son Filmi şimdi izliyorum babası ölürken pusulayı Jack'a verdi.Ama 2. filmde cadı vardı Jacka demiştiki sana verdiğim pusula işe yaramıyormu diye sormuştu.Hatamı yapmışlar ?

O bahsettiğin şeye burada değinmiş, birtakım fikirlerde bulunmuş.

• Şunu tekrar koyalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 21 Eylül 2017; 10:43:42 >
  • Ben yinede beğendim bana o kadarda kötü gelmedi açıkcası ama sonundaki sahne çok iyi olmuş. Will turner ve elizabeth sahnesi onu görmeseydim herhalde sinirlenirdim.
  • Ben beğendim filmi.

10/8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet güzel filmdi, diğer filme kapı açtılar galiba son sahnede umarım barbossa da olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Filmin çıktığı zamanlar Johhny Deep bırakana kadar devam edecek gibi bir açıklama yaptılar diye hatırlıyorum. En az gişe yapan filmi 654 milyon dolar kazandıran bir seri sonuçta. Kolay kolay bitmez

aga diğer serileri yani 4 filmi izlemedim direk buna başlasam olurmu bağımsızmı film ? çok kayıp yaşarmıyım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Filmin çıktığı zamanlar Johhny Deep bırakana kadar devam edecek gibi bir açıklama yaptılar diye hatırlıyorum. En az gişe yapan filmi 654 milyon dolar kazandıran bir seri sonuçta. Kolay kolay bitmez

aga diğer serileri yani 4 filmi izlemedim direk buna başlasam olurmu bağımsızmı film ? çok kayıp yaşarmıyım ..

Ben bu filmi sinemada izledim önceki filmlerin hiçbirini baştan sona izlememiştim tv'den kesik kesik izlemişliğim vardı önceki filmleri izlemez isen bazı noktaları anlamayacaksın muhtemelen o yüzden seri olarak izlemeni öneririm.

• Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Barbaso dönmez artık o kesin çıkmış gibi oldu son sahnede falan zaten belliydi siz nerden vardınız bu teoriye?
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Umarım döner dedim belki yazar ekip güzelleme yapabilir belli olmaz çünkü filmde başrolümüz hariç-orlando ile doldurulabilir mi emin değilim- sağlam karakter kalmamış olacak diye düşündüm, gerçi bir sonraki film olur üzerinden bu düşünceler olmayadabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    4. film hadi neyse de ilk 3 filmi kesinlikle izlemeniz gerekiyor. Yoksa neredeyse hiçbir şey anlamazsınız.
  • quote:

quote:

Olmaz. Son filmin önceki filmlerle az biraz bağlantıları var. İlk 4 filmi ya da en azından ilk 3 filmi izle. Ama bence hepsini izle. Filmlerden maksimum haz alman için sana tavsiyem.

1) Türkçe dublaj izle (5.1 filan olsun ses)

2) Berrak, dingin bir kafayla izle, yorgun kafayla izleme. Zira seride yani ilk 3 filminde epey ayrıntı mevcut. Özellikle 1 ve 3.

3) 1080p aşağısı kesmemeli.

Bu şekilde izlersen serinin en kötü filmi olan 4. filmden bile seyir zevki alabilirsin.

İyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 1 Ekim 2017; 13:15:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

quote:

Olmaz. Son filmin önceki filmlerle az biraz bağlantıları var. İlk 4 filmi ya da en azından ilk 3 filmi izle. Ama bence hepsini izle. Filmlerden maksimum haz alman için sana tavsiyem.

1) Türkçe dublaj izle (5.1 filan olsun ses)

2) Berrak, dingin bir kafayla izle, yorgun kafayla izleme. Zira seride yani ilk 3 filminde epey ayrıntı mevcut. Özellikle 1 ve 3.

3) 1080p aşağısı kesmemeli.

Bu şekilde izlersen serinin en kötü filmi olan 4. filmden bile seyir zevki alabilirsin.

İyi seyirler.

kartal dostum bluray remux indiriyorum bitmek üzereler ben zati remuxtan başka birşey izlemem ben tr 5.1 ses bulurum olmadı ıso bluray indiririm o sorun değilde sen seriyi özelikle 1. ve 3'ü tr ses mi ziledin

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.