Bildirim
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017) (33. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ben beğenmedim ya. Sürekli meşhur sountracki alttan sokup aksiyon sahnesi yapmaya çalışmışlar ama olmamış. Ya da ben keyif almadım bilmiyorum. Tek güzel yanı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lionel Fusco
Gişede bu kadar başarısız olması yeni filmin bütçesinden büyük bir kesinti yapılmasına neden olabilir.
Domestic rakamları serideki diğer filmlerle karşılaştırınca inanılmaz düşük. 4.filmden 100 milyon dolar daha düşük. Dünya genelinde durum o kadar vahim değil.
Fazla abartmışsınız. Gişesi fena değil, yani durum öyle vahim değil. Bu düşüklüğün sebebi 4. film rezaletidir. 4. film de bu gişeyi önceki 3 filme borçludur. Yoksa o başarıya ulaşamazdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.
Ben beğenmedim ya. Sürekli meşhur sountracki alttan sokup aksiyon sahnesi yapmaya çalışmışlar ama olmamış. Ya da ben keyif almadım bilmiyorum. Tek güzel yanı
Onları gören sporrow'un tepkiside güzeldi
Diğer filmlerden daha iyi değildi bence ama güzeldi yinede. -
quote:
Orijinalden alıntı: MARVEL
Mükemmel gerçekten bende bu aralar buna taktım her gün dinliyorum neredeyse
-
Serinin en iyi filmi.
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
quote:
Mükemmel gerçekten bende bu aralar buna taktım her gün dinliyorum neredeyse
Yıllardır dinlerim. Zimmer'ın yaptığı en iyi işlerden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
SPOILER SPOILER
Horolojist esprisini açıklayabilecek var mı sanırım anladım fakat emin olmak istiyorum?
SPOILER SPOILER
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoluluBatuhan -- 4 Temmuz 2017; 17:13:32 >
quote:
Orijinalden alıntı: MessiTugi
Whore dan mı geliyor?
quote:
Orijinalden alıntı: MessiTugi
Evet
Teşekkürler hocam. -
Bugün instagram hesabından büyük bir duyuru yapılacağı açıklandı.Büyük ihtimal Blu-ray versiyonun çıkış tarihini açıklayacaklar. -
quote:
Orijinalden alıntı: dwdark
Bugün instagram hesabından büyük bir duyuru yapılacağı açıklandı.Büyük ihtimal Blu-ray versiyonun çıkış tarihini açıklayacaklar.
Açıkladılar :) Digital 9/19, Blu-ray 10/3 4K Bluray Versiyonu da Gelecekmiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hyperness
quote:
Orijinalden alıntı: dwdark
Bugün instagram hesabından büyük bir duyuru yapılacağı açıklandı.Büyük ihtimal Blu-ray versiyonun çıkış tarihini açıklayacaklar.
Açıkladılar :) Digital 9/19, Blu-ray 10/3 4K Bluray Versiyonu da Gelecekmiş.
Blu-Ray çıkış tarihleri üzdü.
Gişesi Disney'in beklediği gibi gelmedi. Umarım 6. filmi etkilemez. Zaten böyle 1 tane seri var oda güme gitmesin şimdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: UberkS
Gişesi Disney'in beklediği gibi gelmedi. Umarım 6. filmi etkilemez. Zaten böyle 1 tane seri var oda güme gitmesin şimdi.
Bundan başka film gelmeyecek diye biliyorum? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen
quote:
Gişesi Disney'in beklediği gibi gelmedi. Umarım 6. filmi etkilemez. Zaten böyle 1 tane seri var oda güme gitmesin şimdi.
Bundan başka film gelmeyecek diye biliyorum?
YAZILARDAN SONRAKI SAHNE ILE ILGILI SPOILER
Yazılardan sonraki sahneyi izleyin hocam 6. film Kral'ın Dönüşü olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Beklediği gibi gelmese de sonuçta yine de kâr ettirdi. Kâr ettirdikten sonra niye devam filmi gelmesin ki? Zaten etrafta özgün bir yapım yok. Film şirketleri yokluk çekiyor. Her türlü devam filmi gelir. Gelmeyecek olursa da bunun sebebi gişe sonuçları olamaz.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen
quote:
Bundan başka film gelmeyecek diye biliyorum?
YAZILARDAN SONRAKI SAHNE ILE ILGILI SPOILER
Yazılardan sonraki sahneyi izleyin hocam 6. film Kral'ın Dönüşü olacak.
Ben daha izlemedim. Düşünce izleyeceğim. Bitmediğine sevindim.
-
son film bence serinin en kötüsüydü. jack sparrow hayranı iseniz bir derece katlanılabilir ama onun dışında maalesef hayal kırıklığı. javier bardem bile filmi vasatlıktan kurtaramamış. -
Harika
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X