Şimdi Ara

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
729
Cevap
7
Favori
31.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Önceki filmler izlenmeden gidilir mi

Ben gittim, Keyif aldım güzel bir film kesinlikle sıkmıyor insanı bence
  • quote:

Önceki filmleri izlemeden gitmenizi tavsiye etmem. MARVEL adlı üyenin de dediği gibi Wonder Women fena bir seçenek değil gibi. İzleyenlerden olumlu yorumlar alıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

En azından 3 filmi izleyin hocam. Dördüncüyü izlemeseniz de olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir teorim var 6.film için

Davy jones geri döndü ama önce öbür taraftan lanetli olarak döndüğünü gösterdiler will turnerin yanında tekrar insana dönüştüğünü düşünüyorum 6.film de davy jonsu insan olarak görebiliriz belkide davy ait eşyaların düştüğünüde görüyoruz
  • Görsel olarak iyi. Henry Turner'ı oynayan çocuk ve Javier Bardem çok başarılı. Ama çok absürt bir film olmuş ve vasatı aşamamış bana göre. Yine de keyifle izlenir. 6/10

• Sikilmadan akici bi sekilde izlettirdi kendini ben begendim Karayip Korsanlari sevdigim bi seri degil ama iyiydi bu film.

Oyke kotu vasat ciktim gittim basitti diyenler Yuzuklerin Efendisi edasini bekliyor galiba yil olmus 2017 bu saatten sonra kaliteli yapim zor bulursunuz o kadar diyim.

• Box Office'de fena gümledi. Böyle olacağını hiç tahmin etmezdim.
  • Imax'te izlemiştim. Görüntü ve ses kalitesiyle film daha güzel geldi. Johnny Depp kalitesi ve güzel bir seri. İzlemenizi öneririm.

[/spoiler Davy Jones reyizzzz]
  • film eğlenceli ve devam niteliğinde olduğundan izlettirici idi.ancak bi kaç yerini suyu çıakrtılmış buldum.
  • Serinin ve çocukluğunda ağır bir jack sparrow hayranı biri olarak , filmi ortalama buldum. Çok iyi bir film değil ama eğlenceli , sıkıcı olmayan bir seyir zevki sunuyor. Jack Sparrow'u tekrar görmek insanı duygulandırıyor , ilk göründüğü sahnede kimin yüzünde anlamsızca bir sırıtış oluşmadı ki. Sağlam espiriler vardı özellikle horolojist ve barbossa'nın baston kullanma sebebi güldürdü :D Seriyi sevenler zaten gidip sinema da izlemiştir geri kalanlar içinde sinemada izlemelerini tavsiye ederim , çok iyi bir film değil ama eğlenceli bir vakit geçirirsiniz.
  • bugün seyrettim. önceki filmleri birkaç kez izlemiş biri olarak bir önceki filmden iyi diğer filmlerden kötü diyebilirim.
  • Gayet güzeldi beklentim düşüktü ama zevk alarak izledim 7/10
  • Son rakamlar :

IMDB Puanı :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 20 Haziran 2017; 1:35:31 >

• Filme bugüm gittim ve bence başarılı bir filmdi. Sanırım 4. Filmden kalan önyargıyla gitmedi millet ama ben nerdeyse o ilk 3 serideki tadı aldım. Hele başlangıç ve sonu çok güzeldi eskileri görmek ve kavuşmalarını görmek duygulandırdı bir nebze. Umarım 6 da toplu şekilde oynarlar

• Çok güzel filmdi

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Beklenti düşük izledim, keyifli bir filmdi. Salazar karakteri güzel bir düşman olmuş, kötü rollere yakışıyor Javier Bardem.
    Serinin son filmi edasıyla izledim, son sahneler de güzel bir kapanışa işaretti. Ancak after credits sahnesiyle birlikte 6.filmin geleceği söylenebilir. Serinin tadı kaçmaya başladı, Jack kaptanın emeklilik zamanı geldi. 6.filmin gelmesini istemiyorum çünkü;

Davy Jones'un geri gelmesi çok mantıksız bir hareket olur, önümüze ısıtıp ısıtıp aynı şeyi koymasınlar. 2 film boyunca izledik kendisini,prequel çeksinler ama böyle bir film çekmesinler.

Mantıksız olmaz geri dönmesi Will turner kalbini sandığa koyduktan sonra Davy Jones öldü çünkü kalbi bıçaklandı. Lanet ortadan kalktığında will turner un kalbi vücudunda değildi, davy jones un da değildi.(Denizde 10 yıl karada 1 gün olayı deniz lanetidir.Ama Davy jonesun Ahtapot olması bir lanet değil Kara büyüdür) Poseidonun mızrağı parçalanırken Davy jones'un Denizde 10 yıl karada 1 gün laneti kalkmıştır yani kalp çıkarma laneti kalkmıştır böylelikle Davy geri gelebildi ama Tekrar Ahtapot olarak dediğim gibi Ahtapot olması bir lanet değil kara büyü.

Benim düşüncem 6.film olursa eğer Kara büyüsünün bozulcağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 22 Haziran 2017; 22:25:48 >

• Koks34 kullanıcısına yanıt
    SPOILER

Bilgi için teşekkürler hocam bende öyle olduğunu tahmin ediyorum. Kral yıllar sonra dönüyor bakalım hikayesi nasıl nihayete kavuşacak. Gönül ister ki Calypso ile kavuşsun tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARVEL -- 22 Haziran 2017; 22:49:11 >
  • Koks34 kullanıcısına yanıt
    Ben lanet diye biliyorum.Bir yerde okumuştum Davy Jones'un o hale dönüşmesinin sebebi görevi olan ölüleri öbür dünyaya taşımayı yerine getirmediği için lanetlendi diye biliyorum.

• Gişede bu kadar başarısız olması yeni filmin bütçesinden büyük bir kesinti yapılmasına neden olabilir.

Domestic rakamları serideki diğer filmlerle karşılaştırınca inanılmaz düşük. 4.filmden 100 milyon dolar daha düşük. Dünya genelinde durum o kadar vahim değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 23 Haziran 2017; 4:51:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

Ben lanet diye biliyorum.Bir yerde okumuştum Davy Jones'un o hale dönüşmesinin sebebi görevi olan ölüleri öbür dünyaya taşımayı yerine getirmediği için lanetlendi diye biliyorum.

Tia dalma büyüylede uğraşan kişi büyük bir aşkın nasıl da acımasız bir intikama dönüştüğünü gösterdiler 3. filmde yani davy jonesu o hale getiren tia dalma büyü ile
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.