Şimdi Ara

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
729
Cevap
7
Favori
31.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Silah zoruyla izlediklerini düşünüyorum ben bu kişiler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 4 Haziran 2017; 18:21:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

14 yılda çıkan 5 film için, "bıktık artık yeter" falan diyenleri son 2 yılda çıkan 6 Marvel filmi için de yorum yaparken görmek isterim.

Şu marvel ve dc tam bir saçmalık bana göre bir tane düzgün veya güzel diyebileceğim bir film yok, Kişisel bir durum tabi herkesin düşüncesi farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Domestic: $114,621,771

+ Foreign: $386,600,000

= Worldwide: $501,221,771

Yurtdışı gişesi de olmasa film zarar edecekti.

bir önceki filmde de benzer şekilde olmuştu.
  • Bir önceki bölüme nazaran daha bir eğlenceli ve güzel olmuş. Bitiş jeneriği sonrasındaki bonus sahne de serinin devam edeceğini gösteriyor.
    Fakat Davy Jones, Calisto tarafından lanetlenmişti. Poseidon'un asası kırılınca lanetin de bozulması gerekirken, tekrar mutant şekilde dönmesi biraz tuhaf doğrusu.

Bu arada
    Hector Barbossa da bir şekilde tekrar geri döner umarım.
    :)
  • Altyazıda çok fazla imla hatası vardı ve altyazı bizle bildiğin köşe kapmaca oynadı. Onun dışında güzel ve eğlenceli bir filmdi. Önceki çöp filmden çok daha iyiydi.

Bu serideki ölüp, dirilme olayı bitmezse korkarım bu seri sonsuza kadar devam eder. Kime öldü diyosak bir sonraki filmde adam dirilmiş oluyor. Tek ölenler filmdeki kötüler oluyor.
    Hector istisnaydı ama bakalım bir sonraki filmde ne olacak ? Umarım diriltmezler artık.

8/10
  • Rakamlar normal gibi. Amerika 350 milyon nüfuslu dünyada 7 milyar insan var, bence gayet normal daha dvd bluray satışlarıyla lisanlı ürünlerle vs bu rakam çok artar zaten.
  • Ağır Spoiler

Filde sanırım son bir sahne varmış credits den sonra internetten hdts izledim o sahneyi yoktu, o sahne hectorun ölümüyle alakalı bir sahne mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kontrespiyonaj

Ağır Spoiler

Filde sanırım son bir sahne varmış credits den sonra internetten hdts izledim o sahneyi yoktu, o sahne hectorun ölümüyle alakalı bir sahne mi?

Will Turner ile Elizabeth uyurken Davy Jones odaya giriyor, sonra Will uyanıyor ve kabus gördüğünü sanıyor. Ama en sonda kamera yerde Davy Jones'dan düşmüş şeyleri gösteriyor, yani rüya değil gerçekmiş o sahne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 5 Haziran 2017; 19:13:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

quote:

Ağır Spoiler

Will Turner ile Elizabeth uyurken Davy Jones odaya giriyor, sonra Will uyanıyor ve kabus gördüğünü sanıyor. Ama en sonda kamera yerde Davy Jones'dan düşmüş şeyleri gösteriyor, yani rüya değil gerçekmiş o sahne.

MOBILDE SPOILER CALISMIYOR

SPOILER

Davy Jones lanetli haliyle mi yoksa normal insan haliyle mi geliyor dostum

SPOILER

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 5 Haziran 2017; 19:23:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

quote:

Ağır Spoiler

MOBILDE SPOILER CALISMIYOR

SPOILER

Davy Jones lanetli haliyle mi yoksa normal insan haliyle mi geliyor dostum

SPOILER

.

Hocam reyizin yüzü tam olarak gözükmüyor sanırım oyuncuyu çağırmak istememişler de olabilir ama gölge olarak o efsanevi ahtapot sakallarını görüyoruz.

Bu arada Barbossa reyizin dönüşü ile alakalı bence 2. filmle bu şekilde bir benzerlik kurmak isterlerse Jack Davy başkanı tek durduramayacağını düşünerek Dünya'nın Sonuna gidip reyizi geri getirebilir. Gerçi güzel bir veda oldu dönmeme ihtimali de var ama dönerse muhtemelen böyle olur.

• Gölgesini gösterdiler, canavar hali.

• Barbossa'nın döneceğini hiç sanmıyorum, seriden ayrılacağı uzun zamandır konuşuluyordu ki güzel bir vedayla gitti.
  • PlayerX kullanıcısına yanıt
    Ufak bir ihtimal üzerine tahmin yaptım ama bende sanmıyorum döneceğini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

14 yılda çıkan 5 film için, "bıktık artık yeter" falan diyenleri son 2 yılda çıkan 6 Marvel filmi için de yorum yaparken görmek isterim.

Bazı filmlern devam etmesinde sıkıntı yok. En azından izlerken keyiflendiriyor. Çizgi roman uyarlamalarında genelde konu sıkıntısı yaşanmıyor. Zaten fantastik bir evrende geçtiği için her şey mümkün. Mantık aramak gereksiz, her şeyden saçmalayıp da sıyrılmak serbest. Hızlı ve Öfkeli serisi bitse fena olmaz. Film bundan sonra uzayda falan geçecek herhalde. Dünya'da kullanmadıkları araç gereç kalmadı.

• Önceki filmler izlenmeden gidilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Önceki filmler izlenmeden gidilir mi

Gidilmez. Türünün en iyilerinden olan bu seriyi izlemenizi tavsiye ederim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

quote:

Gidilmez. Türünün en iyilerinden olan bu seriyi izlemenizi tavsiye ederim hocam.

Seriyi izleyeceğim zaten de sinemada başka film yok, arkadaşla gidicektik

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

quote:

Seriyi izleyeceğim zaten de sinemada başka film yok, arkadaşla gidicektik

İzlemediyseniz Wonder Woman'a gidebilirsiniz hocam.

• En sevdiğim film karakteri geri dönüyor.
  • D4VYJ0N3S kullanıcısına yanıt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.