Şimdi Ara

Pirates of the Caribbean Online REHBER!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geldiğince elimden hazırlamaya çalıştım şimdi oyuna girebilmek ve oyunu indirebilmek için;http://apps.pirates.go.com/pirates/v3/index?pageId=release_notes#/v3/content_html/news/currentnews.html
    [simage]
    [/simage]

sitesinden accountu alıyoruz....ondan sonra ID ve PASSWORD umuzu girip PLAY yazan yere tıklıyoruz..ondan sonra DOWNLOAD&INSTALL kısmına tıklayıp indiriyoruz...
    oyunu yükledikten sonra gelen pencereye isim ve şifremizi yazıp update yapmasını bekliyoruz...updatede yapıldıktan sonra karakter yaratma ekranı...kendi erkek veya bayan karakterinizi yapıp oyun dünyasına atılıyoruz...
    bu arada karakter yaratma ekranı
    [simage]
    [/simage]

İLK BAŞLANGIÇ;

bir hapishanede jack tarafından kurtarılıyoruz...hapishaneden çıktıktan sonra şehre geliyoruz...ve ilk görevimizi almak üzere...ilk görev çok kolay zaten ne yapacağınızı yuvarlak bir şey içinde gösteriyor..
    oyunda tüm karakterler bulunmakta...ve hepsinin yanına gidip görev alıyoruz..

BU ARADA OYUNDA KARAKTERLERLE TANIŞIRKEN JACK SPARROW'UN ARKADAŞI OLARAK TANITILIYORUZ..

ve bir kaç SS;
    [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda29 -- 6 Aralık 2007; 22:00:56 >

• İğrenççç
  • bu konu açılmıştı oyunda p2p
  • kötü bir oyuna benziyor ayrıca paralıymış da

hiç çekilmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: nedimkara

bu konu açılmıştı oyunda p2p

sitesinde free to play diyor
  • arkadaşlar oyunu ücretsiz olarakta oynayabiliyoruz..ama tabi bazı şeyleri kısıtlamamız lazım..bu resimlerden başka resim yoktu bakmayın siz o grafiklere...ben oyunun open betasında bulunmuştum grafikleride bayağı beğenmiştim...resimler neden kötü anlayamadım...herhalde upload ettiğiim siteden kaynaklanıyor..ben bu oyuna başlıyacam ve oynayan türklerle bir guild kurmak benim amacım yani oynayan varsa haberleşiriz..
  • arkadaşlar ben oyundayım...daha oynayan yok herhalde..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben de oynuom bu oyunu.gayet güzel.

ama bir sorum olacak

1.bu oyunda en fazla kaç lvl a kadar çıkabiliyosun.

2.Bu oyun sabahları nie açılmıo??????

oyunu sabah denediğimde wait yazan yerde normalde wait fln yazıo.ama şimdi "the site is closed for maintenance" yazıo.bunun anlamı ne demek??
  • oyun sabahları açılmıo demiştim yaa.o günlük olmuş.özr dilerim.
  • Arkadaşlar 6 yıl önce atmam gereken bir mesaj yolluyorum ben Pirates of the Caribbean Online ( POTCO ) oyununu oynuyorum ve bir türk varsa tanışmak isterim şimdiye kadar sadece 2 türk buldum oyunda. He neyse benim 50 lvl ( en çok o levela gelinebiliyor şimdilik ) George Prowratte adında dünyaca ünlü bir korsanım var oyunda gören varsa söylesin. Her neyse eğer türkler varsa bir türk guildi açmak istiyorum bilginize teşekkürler.
  • kardeş ben oynuyorum bana burdan ulaşabilirsin...

https://www.facebook.com/25kratius25
  • arda29 A kullanıcısına yanıt
    ya beyler bende oynuyordum sonra ben netti kapadım . 1 ay sonra actım . Ve Pirates of of the Caribaen facebook sayfasına baktım ve kapandı diyordu . Ama VIP üyeliği alanlar devam edebiliyormuş sadece . Bana yardımcı olun lütfen oyunu tekrardan nasıl indirip ve nasıl kaydolabilirim . linki lütfen atın beraber türk guildi kurarız . Lütfen indirme ve kaydolma linki atın lütfen
    https://www.facebook.com/ bu face ekliyiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.