Şimdi Ara

pirelli carrier all season lastik aldım (dört mevsim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    nokian 4 mevsim lastik alacaktım. etiket değerlerinin baya kötü olduğunu gördüm
    yağmurlu hava değeri e sınıfı gürültüsü ise 74 DB idi
    Araştırmalarım sonucunda pirelli carrier all season lastiğin daha iyi değerlere sahip olduunu gördüm
    yağmurlu hava değeri a gürültü değeri ise 68 DB idi

1 takım aldım kullanmaya başladık ilerleyen zamanlarda daha detaylı bilgi veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 19 Ekim 2018; 15:37:39 >

• Şu an 755 TL fiyatı ile, bu ebatlarda kullanabileceğiniz en hesaplı ve mantıklı "gerçek" dört mevsim lastiğidir.
    M+S ve 3PMSF işaretlemeleri ile kış performansı kanıtlanmış olan Weatherproof deseni, yazın da herhangi bir mağduriyet ve yol tutuş performansı sorunu yaşatmamaktadır.

Size ve sevdiklerinize güvenli yolculuklar dileriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lastikcim

Şu an 755 TL fiyatı ile, bu ebatlarda kullanabileceğiniz en hesaplı ve mantıklı "gerçek" dört mevsim lastiğidir.
    M+S ve 3PMSF işaretlemeleri ile kış performansı kanıtlanmış olan Weatherproof deseni, yazın da herhangi bir mağduriyet ve yol tutuş performansı sorunu yaşatmamaktadır.

Size ve sevdiklerinize güvenli yolculuklar dileriz.
    teşekkür ederim n11 11 kasım indirim günü bekliyorum hediye çeklerim var o zaman alıcam
  • Araştırın WR D3 Gibiyse tavsiye etmem. Zaten yılda kullandığım 3 ay. Daha 2. yılında(toplamda 6 ay kullanıldı) dişleri ciddi biçimde döküldü(Aldığımda lastiğin üretim ayı 2 ay öncesiydi).Üretim hatası olamaz 4 lastik birden üretim hatası olma ihtimali yok.Demekki bizim yol koşullarına uygun değil. Daha önce aynı durumu marka sayılırmı bilmiyorum ama Sportiva da yaşamıştım :) Aynı anda aldığım ve yılın 9 ayı kullandığım Lassalar da çok az eskime belirtisi var.
  • 195-50-r15 kullanıyorum 13 bin km yol yaptım diş durumu ilk günkü gibi 5 bin de bir ön arka değişim yapılarak kullanıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

195-50-r15 kullanıyorum 13 bin km yol yaptım diş durumu ilk günkü gibi 5 bin de bir ön arka değişim yapılarak kullanıldı
    Teşekkür ederim Bilgi icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40bin kmye gidiyorum, çıktığı sene aldım. Muhtemelen 3 kış geçirdim sanırım. Lastik parçalanıyor ancak diş derinliğini korudu. Yazları kirli asfaltta yolda tutabilene aşk olsun, fren mesafesi yazları uzuyor. Kışları çok çok iyi, 2 kış en yoğun kar zamanı Bolu gezim var bana mısın demedi. Arabanın tamponuyla yol temizleyerek 60 km geldim, tık yok. Kışı sorarsanız çok çok iyi, yazı sorarsanız dikkatli kullanın. Tabi bu dediklerim binek için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Edit yapmayayım şimdi, muhtemel sorulara cevap yazayım.

Evet ses yapıyor.

Yakıtı bilmiyorum zaten Weatherproof olan aracım 1.4 hdi, hiç yakıt kasmadım. Sadece şunu söyleyeyim 1250km tek depo gittim karma tüketim. (55 litre). Yazdı, Marmaradan Ege sahile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Quality -- 11 Ekim 2018; 21:20:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Edit yapmayayım şimdi, muhtemel sorulara cevap yazayım.

Evet ses yapıyor.

Yakıtı bilmiyorum zaten Weatherproof olan aracım 1.4 hdi, hiç yakıt kasmadım. Sadece şunu söyleyeyim 1250km tek depo gittim karma tüketim. (55 litre). Yazdı, Marmaradan Ege sahile.
    Ticari araba olduğu icin sese cok takılmam ya mesele su işimizi görsün

• 3PMSF işaretinin olması güzelmiş. Ceza da yenmez. Test sonuçları da iyi lastiğin.
  • istanbul icin kış lastiğinden daha iyi performans verir. yilda biriki kar yagar onda da kış lastiği gibi olmasa da yaz lastiğine 5 basar. yazın yazlık lastik isteyebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Edit yapmayayım şimdi, muhtemel sorulara cevap yazayım.

Evet ses yapıyor.

ses olayında nokian baya kötü değere sahip bende pirelli aldım
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Daha önce Goodyear vector 4 mevsim kullanıp epey memnun kalmıştık. Şimdi bakıyorum da onun da etiket değerleri çok iyi. Yağmurlu hava b ve ses 68 db

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Daha önce Goodyear vector 4 mevsim kullanıp epey memnun kalmıştık. Şimdi bakıyorum da onun da etiket değerleri çok iyi. Yağmurlu hava b ve ses 68 db
    ben nefret ettim good year dan hocam
    RFT lastik aldk balon yaptı
    Kış lastiği aldık bildiğin eridi bitti
    Almıyorum daha
  • lastik ölçülerin ne ki böyle kötü çıkmış

benim aldığım lastikler için

pirelli carrier all season lastik aldım (dört mevsim)

etiket değerleri mevcut
  • bende karavan için almayı düşünüyorum ama 4 mevsim mi sadece yaz mı alsam kararsız kaldım. sanırsam bunlarda run flat özelliğide yok
  • geçen sene kışı geçirdik bir problem yaşamadık.
    istanbul için kesinlikle kış lastiğine gerek yok alın geçin derim
    lastik türkiye'de üretiliyor bu arada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.