Şimdi Ara

Pirelli DRG A226G Modemime access point almayı düşünüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pirelli DRG A226G Modemime Access Point alacağım ama,hangi access point kurulur düzgün sinyal sağlar hangisi daha rahat kurulur bilmiyorum.Size sorum hangisini alsam daha rahat ederim.Kendim kuracağım ama daha önce hiç kurmadım yani henüz çaylağım.Bir bilgisayar tamircisi bana bir tane öner mişti.150 lira dedi.Kurulum dahil 225 dedi.Önerdiği access point is şunun aynısı:Tıkla.Sizce bunu almalımıyım.Kolayca kurar mıyım?İçinden kullanma kılavuzu çıkar mı.100 liralık şeye 225 lira vermek istemiyorum.

• up ...
  • Superonline Fiber İnternet abonesiyim.Ben de de aynı (drg a226g) router var.Elimde boşta duran Airties AP 302 marka model access point vardı.Ben şu an pirelli ile airites ı kullanmaktayım.Performans olarak direkt pirelli ile kablosuzda 18-19 Mbps , AP 302 ile 15-16 Mbps bağlantı söz konusu.Elimde ap 302 olduğu için tekrar para vermemek adına bu şekilde kullanıyorum.

Teorik olarak her iki cihazda da WDS desteği varsa uyumlu çalışmaları gerekiyor.Pirelli 226 da WDS desteği var.Fakat ürünlerin çipsetleri farklı olduğundan her marka birbiriyle uyumlu çalışmıyor.Bu nedenlede kablosuz ağ kurulumunda aynı markanın ürünlerini yada uyumlu çalıştığı garantilenmiş ikili ürün grupları tercih edilmeli.

Mevcut sistemimde Pirelli ve Airties IEEE 802.11b - IEEE 802.11g destekli.Yani IEEE 802.11n desteği yok.Size önerilen cihaz IEEE 802.11n destekli.Önerilen cihazı alacaksanız dikkat etmeniz gereken nokta alıcının (bilgisayarınızın) da IEEE 802.11n destekli wireless karta sahip olmasıdır.
    Sonuç olarak Pirelli 226 ile Airties ap 302 birlikte çalışıyor.Diğer markalarla olan kombinasyonlara bişey diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sansartr -- 27 Nisan 2012; 0:21:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.