Şimdi Ara

Pirelli DRG A226G reset sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
13.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar modemin şifresini kurulum yapan elemanlar değiştirmiş (2 gün önce kuruldu) admin olan kısmı; bende emule için port açıyım dedim ama şifre olmadığından açamadım neyse reset attım ama halen yanlış şifre diyo reseti nasıl atacam düzgün bir yapılışı varmı yoksa 5-6 saniye basılımı tutacam standart reset yani başka bir şekli varmı şuan wirelessim korsanlarca tehdit altında reset attım şifresi kalktı giren giriyo allahtan sınırsız 192.168.1.1 olan kısımdan modemin içine girmeye çalışıyorum ama olmuyo yanlış şifre diyip duruyo acil yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18spawn -- 29 Kasım 2008; 0:56:33 >

• 10 sn basılı tut reset kısmına, ethernet ile yada kablosuz olarak bağlan routera,(pirelliBS) olması lazım kablosuz ismi...
    192.168.1.1 den kullanıcı ismi "Admin" şifre "admin" olacak şekilde girebilrsin.(büyük-küçük harflere dikkat et)
  • pirelli drg a226g modemim var quiknet ile aldım şimdi ttnet kullanıyorum bir anda internet qitti kullanıcı adı şifresi silinmiş internetimin bunun için 192.168.1.1 den bağlandım kullanıcı adı şifre istiyor girdim yanlış dedi olmayınca modemi resetledim orjinal kullanıcı adı admin şifresi admin yazıyor giriyorum yine hataLı diyor ne yapmaLıyım acil yardım ederseniz sevinirim
  • pirelli drg a226g modemim var quiknet ile aldım şimdi ttnet kullanıyorum bir anda internet qitti kullanıcı adı şifresi silinmiş internetimin bunun için 192.168.1.1 den bağlandım kullanıcı adı şifre istiyor girdim yanlış dedi olmayınca modemi resetledim orjinal kullanıcı adı admin şifresi admin yazıyor giriyorum yine hataLı diyor ne yapmaLıyım acil yardım ederseniz sevinirim
  • Aynı sorun bende var çözümü yok mu bunun?
  • sıfırlama tam anlamıyla olmamıştır. cihazı reset butonuna uzun süre basılı tutun (Power ışığı kırmızı oluncaya kadar bekleyin)
    zaten cihaz sıfırlandığı zaman sizden tekrar kullanıcı adı ve yeni şifre isteyecektir.
  • Yha arkadaşlar 192.168.1.1 adresinden ethernet bağlamak için wifi yi devre dışı bıraktım ve bidaha etkinleştiremiyorum ne yapmam gerek lütfen söyleyin Allah Rızası için lütfnn!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirolcer -- 22 Şubat 2015; 13:31:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZTE ZXHN H298A bağlantı sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18spawn

arkadaşlar modemin şifresini kurulum yapan elemanlar değiştirmiş (2 gün önce kuruldu) admin olan kısmı; bende emule için port açıyım dedim ama şifre olmadığından açamadım neyse reset attım ama halen yanlış şifre diyo reseti nasıl atacam düzgün bir yapılışı varmı yoksa 5-6 saniye basılımı tutacam standart reset yani başka bir şekli varmı şuan wirelessim korsanlarca tehdit altında reset attım şifresi kalktı giren giriyo allahtan sınırsız 192.168.1.1 olan kısımdan modemin içine girmeye çalışıyorum ama olmuyo yanlış şifre diyip duruyo acil yardım lütfen

Modemin reset tusuna 10 sn basılı tut ve cek tık diye bi.ses gelecek işlem tamamdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.