Şimdi Ara

Pirinç üzerine isim nasıl yazarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
12.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pirinç (gıda olan) üzerine isim yazıp bunu ufak bir şişenin içine atılarak bir hatıramsı sanat kokan bir şey hazırlandığını gördüm. Şişe pirinç tanesi kadar ve içinde renki bir sıvı oluyor. Bu şekilde pirincin üzerine yazı yazmak için nasıl bir ekipmana ihtiyacım olabilir.

• pirinç sanırım rapido kalem
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmindahor

pirinç sanırım rapido kalem
    Uğraşılır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdaisY

Uğraşılır mı

Alıntıları Göster
    Çok zorlanırsın Ugrasma

• quote:

Orijinalden alıntı: Lanquaté

Çok zorlanırsın Ugrasma

Alıntıları Göster
    manyağın biri 150 harfti sanırım pirinçin üzerine sığdırıyor . Guinness rekorlar kitabına girmişti . Tv de izlemiştim . Pirinç ambarlarında oturup en büyük pirinç tanesini arıyordu manyak herif . Ondan yardım iste

• quote:

Orijinalden alıntı: Rady_06

manyağın biri 150 harfti sanırım pirinçin üzerine sığdırıyor . Guinness rekorlar kitabına girmişti . Tv de izlemiştim . Pirinç ambarlarında oturup en büyük pirinç tanesini arıyordu manyak herif . Ondan yardım iste

Alıntıları Göster
    Büyüteç + ince pilot kalem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D

Büyüteç + ince pilot kalem

Alıntıları Göster
    Çok ince uçlu bir mrekkep kalemi+ büyütec
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bir harf yazarsın belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 11 Haziran 2009; 15:32:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rady_06

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Rady_06

15 yap şükret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dabb Escobar -- 24 Haziran 2009; 19:18:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dabb Escobar

quote:

15 yap şükret

Alıntıları Göster
    Hasan Kale adlı bir ressam var tam da senin istediğin türden bir tarzda çalışıyor, küçük cisimlere resim yapıyor. Tvde izlemiştim program boyunca bir fasulyeye(sanırım) Galata Kulesi'ni resmetti ve gerçekten müthiş bir şey oldu. Ama siparişlerde çok para ister mi bilmem Gerçi yayında resimlerini mümkün olduğunca ucuza sattığını söylüyordu. Bir araştır

• Çok ilginç, bunu yapabilmek için büyük emek sarfetmek lazım.

Sormak haddime değil ama amacın ne hocam? Hediye falan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dabb Escobar

quote:

15 yap şükret

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dabbemre

quote:

15 yap şükret

• quote:

Orijinalden alıntı: Ichigo Kurosaki

quote:

quote:

15 yap şükret

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _OutOfControL_

quote:

quote:

15 yap şükret

• Çok büyük konsantrasyon ve sabır isteyen bir iş. Şimdiden kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidesen

Çok büyük konsantrasyon ve sabır isteyen bir iş. Şimdiden kolay gelsin.
    Kesinlikle Çok Zor Allah Kolaylık Versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellcat876

Kesinlikle Çok Zor Allah Kolaylık Versin

Alıntıları Göster
    Benim öyle bir kolyem vardı.. Sokakta takı satanlardan almıştım adam ismimi sorup yazmış hemen vermişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmindahor

Benim öyle bir kolyem vardı.. Sokakta takı satanlardan almıştım adam ismimi sorup yazmış hemen vermişti

Alıntıları Göster
    biraz uğraşırsan ve elin titremiyorsa yaparsın. ben 13-14 yaşında bu işi resmen yapıyordum. günce 3-4 tane satıyordum. çok güzel oluyorda.
    şuan 23 yaşındayım ve bazen yine bu işi yapasım geliyor çünkü bizim buralarda böyle kolye satan hiç kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimtr

biraz uğraşırsan ve elin titremiyorsa yaparsın. ben 13-14 yaşında bu işi resmen yapıyordum. günce 3-4 tane satıyordum. çok güzel oluyorda.
    şuan 23 yaşındayım ve bazen yine bu işi yapasım geliyor çünkü bizim buralarda böyle kolye satan hiç kalmadı.

Alıntıları Göster
    hiç uğraşma derim adamlar 15 liraya yapıp heryere gönderiyor...

www.pirinckolye.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onselder -- 2 Şubat 2011; 1:05:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onselder

hiç uğraşma derim adamlar 15 liraya yapıp heryere gönderiyor...

www.pirinckolye.com

Alıntıları Göster
    süper boş bi iş fakat alıcısı cok olur

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

süper boş bi iş fakat alıcısı cok olur

Alıntıları Göster
    Kafayı sıyırırım böyle zorunlu bir iş verseler sanırım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.