Şimdi Ara

pirinterden baskı alındıktan sonra çıkan kağıtları buruşturarak çıkarmaktadır Neden!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pirinterden baskı alındıktan sonra çıkan kağıtları buruşturarak çıkarmaktadır. Hatanın kaynagı neyden olur? Problemi nasıl giderebilirim.

• Kagit nemli alanda mi ksliyor. Kullanmadan once kalorifrr petegi gibi bir yerin uzrrine geceden birakin. İcindrki nem yok olsun. Kagit top halindryse kenarindan parnaginizla havalandirin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli bu şekilde buruşturup çıkartıyorsa içinde dünen ikili merdane gibi bir silindir var ve tırnak var kağıdı üste veren tek tek bunlarda sıkınrı varsa tamirlik bir mesle bence. servise gösterin. kağıdı arkadaşın dediği gibi aralarını havalandırıp koyun içine bir de üyle deneyin.
  • Printer fs-3920 kyocera model printer ,printer kağıdı buruşuk çıkartıyormuş bu aralar fazlalaştırmış benim uygulamış oldugum yöntem printerın arka kısmındaki turuncu merdane kısmını elimle kendim normal biraz dönderdim daha sonra tekrar taktım baskı alıp kontrolleri bir süre takip ettim şuan bir problem çıkmadı ,Düşünüyorum başka bir sebebi mi olablir diye çözüm yönteminin bu olacagını düşünmedim.
  • batuhankerimli B kullanıcısına yanıt
    Ama batuhan senin dediğin yeşil tırnaklardan biri atık diğeri ise içine oturmuş şekildeydi bastıgımda eşitlenmedi tornavida yardımı ile ayarladım sorunun temel nedeni bu olabilir mi?
  • olabilir. lazer yazıcı vardı bende ve aluminyum ince levha şeklinde tırnakdan kaynaklanıyormuş servis değiştirdi düzeldi. çünkü elle ayarlanamıyordu elle
  • Hasan İpek H kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok hocam bu konuda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler hocam yinede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.