Şimdi Ara

Yeni aldığımız papağan kafesin içinden çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler. Yaklaşık 1 yıldır beslediğimiz sultan papağanım geçen ay evden kaçmıştı.

Bizde 4-5 gün önce pakistan papağanı aldık. Sultanımın kafesine koydum.

İlk 1-2 hafta sultanıma yaptığım gibi kafesten çıkarmayacaktım. Gayet hırçın olsa da (kafesin içindeki gazeteleri parçalıyordu) bugüne kadar her şey yolundaydı. Bu sabah yemliklerini kafesin içine düşürdüğünü fark ettim. Tekrar yemlikleri takmaya çalışıyordum ama yanına yaklaştırmayınca bende takamadım. Banyoya gittim, 10 dakika sonra çıktım baktım mutfakta lambanın üstünde duruyor

Gittim hemen kafese kapısı kapalıydı, nasıl oldu derken meğer yemlikler çıkarıp o sürgülü yerin arasına girip çıkmış. Ama bilerek mi bilmeyerek mi çıktı bilmiyorum.

Şu an mutfakta lambanın üstünde duruyor. Yemini koyup kafesi mutfak masasının üstüne koydum, içeri girmesini bekleyeceğim şimdi.

Tam bir psikopat yahu korkmaya başladım bundan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl bakıyonuz hayvan. Kus dediğin uçar . Salacaksin yine kaç yıldan beri kuş besliyorum hiç dışarı kaçmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

Nasıl bakıyonuz hayvan. Kus dediğin uçar . Salacaksin yine kaç yıldan beri kuş besliyorum hiç dışarı kaçmadı.

Arkadaşım yazımı okursan ilk 1-2 hafta kafeste tutuyorum ki ortama alışsın ilk önce. Sultanım 24 saat kafesi açık istediği zaman girer yemeğini yerdi çıkardı omzuma konardı saatlerce dururdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thorondor1907

quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

Nasıl bakıyonuz hayvan. Kus dediğin uçar . Salacaksin yine kaç yıldan beri kuş besliyorum hiç dışarı kaçmadı.

Arkadaşım yazımı okursan ilk 1-2 hafta kafeste tutuyorum ki ortama alışsın ilk önce. Sultanım 24 saat kafesi açık istediği zaman girer yemeğini yerdi çıkardı omzuma konardı saatlerce dururdu.

Böyle yapmanız en doğrusu hocam. Kuşlar genellikle bulundukları ortama adapte olamadan doğru düzgün uçamıyorlar. Özellikle muhabbet kuşlarını yeni bir ortama koyup kafesten çıkarın, kendilerini duvardan duvara atıyorlar

• Hocam sizde hastalık mı var yoksa heves mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.