Şimdi Ara

PİŞMAN OLMADAN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir pc toplamak için dolarda bir düşüş beklerken doların yükselmesi beynime kan gitmemesine sebeb oldu ve bugün gün bitmeden evde yeni bir pc olması an meselesi GOLD bilgisayara gittim ve topladığım pc yi söledim oyun için olduğunu söledim ordaki arkadaşla muhabbet ederken benim INTEL Core i7 3820 3.6-3.8Ghz 10M LGA2011 - Fansız modelimin yerine Amd FX-8350 X8 4.0 Ghz 16Mb Cache Soket AM3+ İşlemcisini önerdi özelliklere bakıncada durup düşündüm seri şekilde işi bilen birileri yardımcı olursa makbule geçer ben intele kafayı takmış durumdayım hatamı ediyorum ?

• oyun ıcın sli cf kurulum gıbı bır dusuncenız yoksa i7 ıslemcı alıdıgınıza degmez i5 ıslemcı yeterlıdır butce sınırlıysa bu durumda amd ıslemcıye yonelınır
  • 2011 islemcinin anakartları pahalı ve 3820 carpan kiliti kapalı 2011 islemciden uzak durmanızı oneririm eger exstrem bi sistem kurmayacaksanız 4670k ve asus z87 A rahatlılka isinizi gorecektir fx 8350 yi almamanız kendi yararınıza
  • i5 4670k veya Fx 8350 alın oyun içinse. Fx 8350 alacaksanız CM 212X gibi bir de fan alın yanına, iki işlemciden de pişman olmazsınız.
  • FX8350 kullanıyorum çok memnunum.
  • İntel alırsam 2011 pinde kararlıyım ama amd nin özellikleri ve fiyatı kafa karıştırıcı acaba bu olay pazardan 30 liraya alınana bir ayakkabıyı 1 sene giymekle 200 liraya alacağın bir nike yada adidası 4-5 sene giymek arasındaki fark gibimi bişeydir
  • İ5 bence İdealdir
  • Tercihlerinizi ihtiyacınıza göre belirleyin. Ben de maliyet yönünü düşünürseniz 8350 önerebilirim ancak intel alacaksanız 4770k veya 3770k almak daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.