Şimdi Ara

Pişmanım TERCİH hatası yaptım (Artık Pişman Değilim) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
7.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kralhakan9

son 2-3 gündür boğaziçi ulus.tic. hakkında olumsuz yorumlar alıyorum yok hisardaymış yok işsiz kalıcakmışım ilk başlarda itiraz etsem de artık kabullenmeye başladım. puanım van dişe itü genetiğe ist ecz yetiyordu ama ben boğaziçi diye bu bölümü yazdım şu an çok pişmanım :((

bölümünün kıymetini bil, bitirince yine uluslararası ticaret üzerine yüksek lisans yap + çok iyi ingilizce + ikinci dil eklersen iyi yerlere gelirsin
  • Sözlükten meslek arıyorsan okumana gerek yok çünkü her bölüm her üniversite hepsine laf sokuyorlar
    Birde bizim alt komşu çapa tıp kazanmış 19 yıl sonra gidip diplomasını almış. Adam sigorta işinde çalışıyor deli de para kazanıyor. Bu önüne motif olmasın yine önceliğin kendi bölümünle ilgili olsunda sonuçta sadece dille bile kendine yol yaparsın. Şansında varsa çok iyi yerlere de gelirsin.

Birde şöyle düşün, en kolay yoldan en çok parayı kazanabileceğin meslek ticaret. Sen bunun uluslararası olanını okuyorsun. Ekonomi ile yada girişimcilik ile yandal yapıp kendini geliştirsen elalemin moklu dişiyle uğraşscağının 100 mislini kazanırsın belli mi olur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sophiesworld S kullanıcısına yanıt
    ben yüzde 50 okul yüzde 50 bölüm tercihi yaptım

bölüme ezik demiyorum ama herkesin ezik demesinden bıktım artık 482 taban puanla almış bu bölüm ama 370 puanla alan fen b. öğr. kadar değer vermiyorlar
  • inşallah
  • Olmuş artık aldığın yorumlarla Sıkma canını. Vardır mutlaka bir hayır. Dişçilik kolay mi Oraya gitseydin belki ilerde pişman olacaktın mesleğini sevemeyecektin. Ne olacağı belli olmaz:) Sonuçta boğaziçinin adı var dilin de olduktan sonra zorlanılacak bir bölüm değil bence. Moralini bozmaktansa ileriye bak ne yapacağını düşün. Öyle bir yere gel ki bölümüne bugün o yorumu yapanlara cevabını ver. :D Hakkında hayırlısı olsun kolay gelsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek önemli mesele üni. yada bölümünün çok sağlam oluşu değil bence,onun yanı sıra her insan kazandığı bölüm her ne olursa olsun kendini geliştirebildiği kadar iyi bir bölümdedir,van da da,odtüde de her nerdeysen,kendini geliştir hocam sıkıntı etme,bunlara kafa yormak seni bir düşünceden diğerlerine atlatır başkada hiçbir işe yaramaz,artık üniversitelisin,kazandığın bölümün hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CA18DET -- 1 Ağustos 2013; 4:35:38 >
  • şaka mı yapıyorsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

Boğaziçinin ana kampüsü zaten hisarda değil mi ? ne güzel işte boğaz manzaralı fıstık gibi okul boşver sen milletin dediklerini.

ana kampüs güney hisar denince eziklik diyorlar genelde oysa hisarda denize 0 yeşillikli neden eziklik deniliyor anlamadım

Boşver kardeş oranın ortamı yeter yaw
  • ey güzel allahım boğaziçine girmiş bir insanı bile düşündüre biliyorsun :D haline şükret hocam 2 -3 milyaradn fazlasını alcanı sende biliyosun zaten.
  • ohoo sen elin dediğine bakarsaan yandın.Banada hukuğa gideceğine polisliğe git diyolardı garanti işin olur falan.. Hikaye kardeşim boğaziçi lisin büyük bi etiketin var başlangıçta 2 3 milyarla başlarsın doğru ama ilerde 7 8 e vurur emin ol dil yapmaya bak kendini gelişrir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam her bölümle ilgili bi dolu safsata var sen derslerine gir adamakıllı dinle biraz da iş icabı ne gibi özelliklerini geliştirmen gerekir onu öğren Allah da bi kapı açar.Şöyle de bi durum var istersen inanmayabilirsin Kırklareli Üni. rektörüyle tercih döneminde konuşma fırsatı buldum Boğaziçi'nin işletme,iktisat bunlar tutmazsa da uluslararası tic. bölümlerini tavsiye etti.Koskoca rektör de bişeyler biliyodur ama değil mi :)
  • sen işsiz kalırsan burdakilerin hemen hepsi işsiz kalır.evham yapmayın boş yere gayet güzel bölüm
  • Gayet güzel bir bölüm.Aynı şekilde puanı başka yerlere de yettiği halde boün uluslararası ticaret yazan birçok insan tanıyorum,merak etmeyin.
  • umarım dediğiniz gibi olur. ort. yüksek tutup yurt dışında yüksek lisans yapmam şart
  • quote:

son 2-3 gündür boğaziçi ulus.tic. hakkında olumsuz yorumlar alıyorum yok hisardaymış yok işsiz kalıcakmışım ilk başlarda itiraz etsem de artık kabullenmeye başladım. puanım van dişe itü genetiğe ist ecz yetiyordu ama ben boğaziçi diye bu bölümü yazdım şu an çok pişmanım :((

Yahu dostum bence çok yanlış düşünüyorsun.Kampüsünü falan napacaksın sen aldığın eğitime bak.Yok kampüs görmeden yapamam diyorsan üniversitenin ana kampüslerine git orada takıl.Şimdi seni çok iyi bir hazırlık bekliyor olacak.Yani bu üniden çıktığında çok etkin bir konuşman olacak.Bölümün uluslararası zaten işsiz kalman mümkün gibi geliyor mu sana? 2-3 bin lira demişsin de o da sana bağlı her firma o paraya mı çalıştırıyor adamı?

• Kardeşim Boğaziçin'de Tuvalet temizleme bölümü bile olsa öp başına koy derim , boğaziçi diploması bu ülke sınırları içerisinde çok şey ifade ediyor.Birde seçtiğin bölüm sadece sana bir kapı açar gerisi kişiyle alakalı kendini sürekli geliştirirsin yurtdışına çıkarsın, şuan üzülmeyi bırak ve o üniversiteye girdiğin için mutlu , ayrıcalıklısın.Çevrende eğer Harvard,MIT mezunu yoksa hiçbirini şeyine takma, başarısız insan hiçbirşeyi beğenmez eleştirir sürekli.
  • Saçmalama. En kötü master ını iş bulabileceğin şey üzerine yaparsın. Boğaziçi kimliğini öne çıkarıp banka vs. işe girersin ki bence buna gerek bile kalmaz.Yeterki dil il.
  • dünden beri sözlükte tartıştığım insancığın yazısı

""en az 3 dil mi biliyo? oha ahahah ortalama 5 dil biliyolar panpa doğru

evlat ben boğaziçi mezunuyum bana mı anlatıyosun bunları bir de ? hayır bilmesem ne...l olduklarını inanıcam prof olan bile varmış yapma ya? sen okula başla bi ne demek istediğimi anlarsın evlat ama yine de aç kalmazsın 1000lirayla iş başı yapıyolar merak etme ahahahah""
  • Van'da diş okuyup sıradan bir diş hekimi olmak yerine (ki bir insan neden diş hekimi olmak ister bunu da anlamıyorum) BOUN Uluslarası Ticaret okuyup iyi bir işadamı olabilirsin. BANA GÖRE doğru bir tercih yapmışsın. Pişman olmak bir kenara şükretmelisin

Boun boundur. Ötesi yoktur.
  • bölümü kötüleyen sınava girmiş kişilerse takma.çoğunun puanı yetmemiştir oraya ondan öyle diyorlardır.benim boun turizm işletmecilik oluyordu tercih etmedim ama senin bölüm tutsa düşünmeden yazardım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.