Şimdi Ara

Pişmanım TERCİH hatası yaptım (Artık Pişman Değilim) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
7.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum bende boğaziçi BÖTE yazıcaktım son anda vazgeçtim. bence boğaziçi mezunuyum demek için istemediğin ya da iyi olmayan bir bölümde okumanın anlamı yok. bu saatten sonra olan olmuş gerçi. bence çok da kötü durumda değilsin ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: agir psikotik

dostum bende boğaziçi BÖTE yazıcaktım son anda vazgeçtim. bence boğaziçi mezunuyum demek için istemediğin ya da iyi olmayan bir bölümde okumanın anlamı yok. bu saatten sonra olan olmuş gerçi. bence çok da kötü durumda değilsin ama

BÖTEyle UT çok farklı biri 15binden diğeri 60 binden alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralhakan9

quote:

dostum bende boğaziçi BÖTE yazıcaktım son anda vazgeçtim. bence boğaziçi mezunuyum demek için istemediğin ya da iyi olmayan bir bölümde okumanın anlamı yok. bu saatten sonra olan olmuş gerçi. bence çok da kötü durumda değilsin ama

dostum sıralamayla alakası yok bu işin. bölümün iş olanakları daha önemli bence ki bilişim sektörü de gayet hareketli.

• quote:

quote:

quote:

dostum sıralamayla alakası yok bu işin. bölümün iş olanakları daha önemli bence ki bilişim sektörü de gayet hareketli.

o bölüm mezunları öğretmen oluyor diye biliyorum kuzenim gaziden bitirdi

• kardeşim bi devlette öğretmen olmak var bir de bilge adam gibi bir eğitim merkezinde 5-6 bin lirayla öğretmen olmak var. boğaziçi onun yolunu açar sana. hem programlamaya hakim olduğun sürece her yerde çalışırsın yeter ki geliştir kendini. nice mühendisler var ki adam hiç bir şey bilmiyor.
  • quote:

kardeşim bi devlette öğretmen olmak var bir de bilge adam gibi bir eğitim merkezinde 5-6 bin lirayla öğretmen olmak var. boğaziçi onun yolunu açar sana. hem programlamaya hakim olduğun sürece her yerde çalışırsın yeter ki geliştir kendini. nice mühendisler var ki adam hiç bir şey bilmiyor.

haklısın çok niteliksiz adam var öğretmenlikte iyi bence bu ülkede çok rahat çalışma ortamı var hele hele bilg. öğ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralhakan9 -- 2 Ağustos 2013; 2:15:34 >
  • quote:

quote:

kardeşim bi devlette öğretmen olmak var bir de bilge adam gibi bir eğitim merkezinde 5-6 bin lirayla öğretmen olmak var. boğaziçi onun yolunu açar sana. hem programlamaya hakim olduğun sürece her yerde çalışırsın yeter ki geliştir kendini. nice mühendisler var ki adam hiç bir şey bilmiyor.

haklısın çok niteliksiz adam var öğretmenlikte iyi bence bu ülkede çok rahat çalışma ortamı var hele hele bilg. öğ.

Bence okulu dondur hemen ilişkini kesme.Ya da bir yıl oku ondan sonra sınava tekrar hazırlan ki bir üni cepte olsun.Bak ben 3.seneme kaldım ama tercih falan yapmadım.Çünkü puanım kesilince çok düşüyor zaten 40 geliyordu.Daha da düşüremezdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

ekşi sözlük
    boğaziçi uluslararası ticaret
    https://eksisozluk.com/bogazici-uluslararasi-ticaret--347651

tek olumlu yorum yok

ekşi sözlükte hiç bi konu için olumlu yorum göremezsin zaten onların işi bu olumsuzluk

• quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

quote:

quote:

Bence okulu dondur hemen ilişkini kesme.Ya da bir yıl oku ondan sonra sınava tekrar hazırlan ki bir üni cepte olsun.Bak ben 3.seneme kaldım ama tercih falan yapmadım.Çünkü puanım kesilince çok düşüyor zaten 40 geliyordu.Daha da düşüremezdim.

babam bölüm iyidir iyi diyor en kötü müfettiş yardımcısı olursun diyor arada kaldım en iyisi hazırlığı düşünmek şimdilik boun hazırlığı baya zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralhakan9 -- 2 Ağustos 2013; 3:03:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dt_huzurluksuz

bölüm oldukça iyi ama liderlik vasfın yoksa,ağzın laf yapmıyorsa ve dil ile ilgili ufacık bir problemin bile varsa zulüm olur o okul söyleyeyim.ben geçen sene 1 puanla kaçırıp mezuna kalmıştım ve bu sene ege diş'e yerleştim.şu an iyi ki de kaçırmışım diyorum çünkü bana göre bir bölüm değildi.orada okuyan 3-4 tane arkadaşım var 1 tanesi çok yakın arkadaşım.hazırlığı geçemedi ve şu an kursa gidiyor hazırlığı geçebilmek için.onun yerinde olmayı gerçekten istemezdim.umarım en azından dil problemin yoktur

bu adam baştan küsmüş bölüme. yeniden hazırlanır gibime geliyor. bence gerçekten istediği bi meslek varsa eğer, fena bi fikir sayılmaz yeniden hazırlanması.
  • hocam aslında küsmedim de her yerde hisar ezik tipi apaçi mekanı sürgün yeri yok işsiz kalırmışım bilmem ne yeter artık bıktım bu yorumlardan boğaziçi lan neyine laf atıyorlar
  • quote:

hocam aslında küsmedim de her yerde hisar ezik tipi apaçi mekanı sürgün yeri yok işsiz kalırmışım bilmem ne yeter artık bıktım bu yorumlardan boğaziçi lan neyine laf atıyorlar

mileti ne takıyorsun ki yahu. sen gir bölümüne oku, önce bi bölümü tanı, mezunlarla görüş ,kulüplere takıl. yahu azcık oranın tadını havasını çek içine. beğenmezsen dünyanın sonu değil , yeniden hazırlanırsın.
  • ben de hisardayım.yönetim bilişim.ezik bölüm kavramı yoktur boğaziçinde.kuruntu yapmana gerek yok
  • Dostum tamam bogazici ona laf atilmaz da bolumun de ortada yani 2-3k maas o alan icin normal yazmadan once nasil bir gelir beklentin vardi ki? Hazirliktayken iyice dusun tasin ileride pisman olacaksan hazirligi gecer sonra bir daha sinava gorersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş kardeşim aldırış etme kimsenin lafına.Hayırlı olsun
  • Birincisi okul ismine bakmadan karşılaştırın şu meslekleri. Diş hekimliği ile bu bölümü kıyaslamayın ayıp resmen. Kaldı ki bir mühendis bu bölüme göre çok daha avantajlıdır. Boğaziçi olması bir şeyleri belki değiştirebilir ama tamamen sana bağlı her şey.

Milletin dediğine bakma. Çok övenler de olacaktır çok kötüleyen de. Sanıyorum iyi bir puan almışsın ama bence bu bölüm ile harcamasaydın keşke. Sonuçta ne kadar Boğaziçi Üniversitesi olsa da bölüm daha önceliklidir.
  • kılavuzu aç tüm bölümlerin adını yaz şuraya hepsine puanım yetiyor hangisini yazayım diye sor :) 3-5 bölüm hariç alayına senin ilk mesajında yazdığın tepkiyi verecekler...

Dediğim gibi 3-5 bölüm hariç ne yazarsan yaz hep kötü tarafını gösterirler... Ee milyonlarca kişi diğer bölümleri okuyor hepsimi aç :) hepsimi işsiz...

Sen okumana bak (bir de yabancı dil :P).........
  • "yok hisardaymış" bence de. ne hisarı ya. hisar ıyyyy.
  • olan olmuş artık yapacak bir şey yok...

bu arada 3 bin maaşı beğenmiyor musun? ne olacaktı 10 bin mi? bu kadar yüksek uçarsanız mezun olunca hayal kırıklığına uğrarsınız...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ist_yer_34

quote:

ekşi sözlük
    boğaziçi uluslararası ticaret
    https://eksisozluk.com/bogazici-uluslararasi-ticaret--347651

tek olumlu yorum yok

ben boğaziçili de olsam itülü de olsam marmaralı da olsam girip kötülerim okulumu ekşide , bir düşünsenize girip oraya iyi şeyler yazamaz ki insan illa bir kötüleme havası . insanoğlunun genel kanısı zaten ,

insanımız böyle elde ettiğini kötülüyor

daha çok ekşiye gireyim de kötüleyeyim yerine, hoşnut olmayan insanın ekşiye girip yazmak için motivasyonu var. mutlu adam zaten mutlu, niye girip yazsın ki

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.