Bildirim
Pişmanlık Hissi !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
SLI yap.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gtx760 alma derim ben -
Her yeni kartın çıkışında övgü dolu sözler olur, takılmayın. Tabi yine de neyin ne olduğunu görmek için AMD'nin yeni serisi beklenebilirdi. Ama GTX760'ın fiyatında büyük değişiklikler olacak gibi görünmüyor. Olsa da bize yansıması uzun zaman alacağı için dert edilecek bir şey yok. -
GTX760 800TL :) ve ben öğrenciyim SLİ Yapmam Mümkün Değil Sadece Yeni Nesil Tüm Oyunlar AMD'den Söz Ediyor Acaba Ekran Kartım Yetersiz Kalırmı Diye Panik Yapıyorum Çünki 800TL Benim İçin Çok Uçuk Bir Fiyat ve Şuanda Aldım Kullanmaktayım Kartta Henüz Bir Problem Yaşamadım Bazen Oyunlarda Takılmalar Oluyor Fakat Bununda RAM'den Olduğunu Anladım. -
400 tl çıkar benden anlaşırız istdeyim pm at -
Almışsın artık pişmanlık yapmaya deymez merak etme çıkacak oyunları bf4 vs.oyunlarda fps,akıcılık gibi şeyleri nvidia sürücü ile halleder
bunun örnekleri çok amd destekli oyunları nvidia driver ile durumu eşitler.ayrıca yeni kartlarda bakalım f/p bakımından fiyatları nezamana kadar uygun olacak bekliyecen vs... -
quote:
Orijinalden alıntı: brsaltnc
Almışsın artık pişmanlık yapmaya deymez merak etme çıkacak oyunları bf4 vs.oyunlarda fps,akıcılık gibi şeyleri nvidia sürücü ile halleder
bunun örnekleri çok amd destekli oyunları nvidia driver ile durumu eşitler.ayrıca yeni kartlarda bakalım f/p bakımından fiyatları nezamana kadar uygun olacak bekliyecen vs...
Peki yaklaşık nekadar süre bu ekran kartını kullanabilirim yani 800TL Ödemek benim 1senemi alıcak zaten sli yapmak içinde 1000 Wat PSU Almak Gerekmezmi :) oda 500TL Civarında Diye Hatırlıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: DonsuzBalık
400 tl çıkar benden anlaşırız istdeyim pm at
Nedemek İstediğinizi Anlayamadım @DonsuzBalık -
O kartı alamayan var 3-4 yıldır 6850 ile idare eden ama bişey kaybetmeyen hatta kazanan insanlar var halada Aa açmadan rahatlıkla oyunları oynuyorlar.750w-800w +80 kaliteli psu iş görür sli için ama ankartın uygunmu
oda ayrı 3 yıl sonra düşünürsün şimdilik arıza yapacak bişey yok full hd monitörde yeterlidir -
Sana gönülden 400 tl destek veririm diyor -
quote:
O kartı alamayan var 3-4 yıldır 6850 ile idare eden ama bişey kaybetmeyen hatta kazanan insanlar var halada Aa açmadan rahatlıkla oyunları oynuyorlar.750w-800w +80 kaliteli psu iş görür sli için ama ankartın uygunmu
oda ayrı 3 yıl sonra düşünürsün şimdilik arıza yapacak bişey yok full hd monitörde yeterlidir
4K Monitör Alıcak Para Ne Arasın Öğrencide Zaten :D Full HD Monitör'de Akıcı bir oyun deneyimi benim için yeterli herşeyi ultra açma meraklısı değilim sadece ego tatmin etmek için test ederim açmıyor ise detay seviyesini düşürürüm sli yapmak mantıklı olurmu orası tartışmaya açık anakartım 2009 yapımı gigabayt bir anakart isterseniz modelinide söyleyebilirim. -
quote:
Sana gönülden 400 tl destek veririm diyor
Allah Razı Olsun -
gerek yok olmaz zaten
3yıl sonra konu aç anakart için
yanınada ozaman 200-250 tl falan olur gtx760 alırsın yaparsın sli -
quote:
gerek yok olmaz zaten
3yıl sonra konu aç anakart için
yanınada ozaman 200-250 tl falan olur gtx760 alırsın yaparsın sli
Sağol Rahatladım :D Panik yapmıştım gerçekten 800TL Öğrenci için 10000TL Gibidir :D teşşekürler -
Tersi olsa anlarım da AMD karşı böyle düşünmek garip geldi. İçini rahatlacaksa söyleyeyim, gelme bu tarafa özel bir şeyimiz yok. -
Kurmay yarbay rütben yeni mi reis -
Öğrenci adama yeter de artar bile. Sıkmayın canınızı her yeni kart çıktığında böyle -
Çok Teşşekürler Arkadaşlar :D AMD R9 Serisi Gerçekten Ürküttü Keşke AMD'yi bekleseydim diye panik ve kazıklanmış hissettim ama donanımhaber forumunda tüm forumlardakinden daha çabuk cevap alabiliyorum ve aldığım cevaplar anlaşılır düzeyde yazılıyor harika bir forum
2'si1'de Mesut çevik'in bahsettiği Bir Eklenti GPU İle Bağlantı Kurarak Daha Hızlı Olacağını Söylemişti İlk Panik Bundan Başladı Sonra Erdi Özdağ :D Gerilim Filmi Gibi İzledim Yemin Ederim :D Erdi Özdağ AMD R9 İçin Yaptığı Açıklamalar Gerçekten Ürküttü :D 5Sene Boyunca GTX760 Kullanabilmek bana yeticektir :D
AMD Yeni serisini öğrendiğimde iş işten geçmişti :D AMD Logosunu Görmeye Korkar Oldum :D Fakat İçimi Rahatlattınız arkadaşlar Sağolun :D Birde Diğer Forumlardan AMD R9 Titandan Daha Güçlü Ve Daha Ucuz Olacağını Duyunca Ben İyice Korktum
Tekrar Teşekkürler Arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 560ti -- 1 Ekim 2013; 6:04:58 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X