Şimdi Ara

Yutkunurken takılma hissi .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 saat önce uyandım ve boğazıma sanki bir şey kaçmış gibi yutkundukça o şey aşağı doğru gidip sonra tekrar yukarı çıkıyormuş gibi bir his var . Baya da canımı acıtıyor , daha önce yaşamış olan varsa yardımınızı bekliyorum neden oluyor bu . İnternette biraz araştırdım reflü , faranjit gibi hastalıklar yapabilir deniliyor fakat onların belirtilerinden biraz farklı benim durumum . Tam olarak sanki boğazınıza bir şey kaçmış gibi yutkununca canınızı yaka yaka aşağıya doğru gidiyor sonra tekrar yukarıya çıkıyor .

• Miden ekşiyor. Onu araştır bi. Bana hergün oluyor. Surat ifaden çok komik oluyo hatta o olay olunca
  • Boğazın şişmiş.
  • bademciklerin şişmiş dostum,öyle bir gecede reflü faranjit olunmaz , o hastalıklar derece derece ilerler vücutta ... Cam pencere açık kalmışsa yada yattığın oda gece çok soğuk olmuşsa , soğuk boğazını yakmış olabilir, aldığın sıvıların ılık olmasına dikkat et 1-2 güne hafifleyerek geçer.
  • Yattigin odanin havasi kuru.kucuk bir kaba su koyup kaloriferin uzerine koy.gece yatarken o su mutleke olsun,odanin.havasini nemlendirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: amashe

bademciklerin şişmiş dostum,öyle bir gecede reflü faranjit olunmaz , o hastalıklar derece derece ilerler vücutta ... Cam pencere açık kalmışsa yada yattığın oda gece çok soğuk olmuşsa , soğuk boğazını yakmış olabilir, aldığın sıvıların ılık olmasına dikkat et 1-2 güne hafifleyerek geçer.

Yorumunuz için teşekkürler , fakat boğaz şişmesi olayını daha önce çok yaşadım bu şekilde olmuyordu . Ama dediğiniz doğruda olabilir gece oda temiz hava alsın diye camı açmıştım . Bakalım 1-2 gün sonra neler değişecek .

@sserdar93
    Teşekkürler deneyeceğim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 24 Şubat 2012; 14:13:56 >
  • Bak aksam dene yarin yaz buraya,kesin gececek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyimde İğne Batma Hissi Var
    13 yıl önce açıldı
    Aşırı yorgunluk ve halsizlik
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boğaz şişmesi boğazdaki lenf düğümleri (bademcikler) 'nin mikroplarla uğraştığını gösterir. Bol C vitamini al iyi giyin düzelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.