Şimdi Ara

KANAL TEDAVİLİ DİSİMİN KENARİ KİRİLDİ COK ACİLLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
20.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1.5 2 ay once kanal tedavisi yaptirdim ve demin misir yerken disimin kenairnin kirildigini fark ettim yalniz kirilan kisim dolgu degil disimin kenari dolgu ayni sekil duruyor disimin kenari kirilmis doktora gitsem kirik yerimi doldurur ne yapar varmi bilgisi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başıma benzeri geldi. 3-4 sene önce kuruyemiş yerken kanal tedavili dişim kırılmıştı. Doktor dişi keserek iyice küçülttü ve kaplama yaptı. Dolgu olacağını sanmıyorum o geçici çözüm olur.

• Krone K kullanıcısına yanıt
    Hocam kırık cok kucuk, kucucuk kırık icin bidahami ugrascam kanal icin o kadar ugras sonuc husran moralim cok bozuk agri sizi da yok. Dolgu olursa yapsinda ugrastirmasin beni.

Hocam peki kaplamayi kaca yaptirdiniz bide kaplama dahami saglam oluyor?

• Hocam bir kere kırıldıysa devamı gelebilir. Kanal tedavisi yapılan dişler zayıflıyor sanırım. Kaplamanın fiyatını hatırlamıyorum ama doktorunuza sorarsınız. Kaplama mı dolgu mu o karar verir zaten. Moralini bozma daha kötüleri var.

• Krone K kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgilendirmeniz icin tesekkur ederim sabah gittim doktora simdi baktim sizin bu cevabi yazdiginiz saatre sira bekliyordum.

Disim kirilmis hocam dolgum kirilmamis doktorda dedi ince oldugundan dolguyu kiramamis disin kirilmis dedi dolgu yapti oraya 20lira ucret aldi gerci ondan oncede kanal tedavisinede 180 vermistim.Bunuda boyle atlattik allaha sukur :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.