Şimdi Ara

Kanal Tedavisi Agrisindan Uyuyamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler salı gunu kanal tedavisi oldum. is bitmedi dedi, 10 gun sonraya randevu verdi. Dayanamiyacak kadar agri olursa gel dedi ilac falan vermedi.

Simdi 3 gundur 7/24 agri çekiyorum arada cok oluyor gece su an olduğu gibi agridan uyanıyorum. Bu durum normal mi sizce normal ise neden bu kadar aciyacakti agri kesici yazmadi mazejik içiyorum o bile fayda etmiyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam yaklaşık 3-4 kere yaptırdım kanal. iki aşamada yapıyor doktor şimdi o boşluğu geçici dolguyla kapatmış olması lazım...eğer içeriden hava alıyorsa ağrı yapar hava almaması lazım öbür türlü ağrı yapmaması lazım çünkü ilk seansta diş köklerin alınmıştır hiçbir şey hissetmemen gerekir.
  • Apranax

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazatlet

hocam yaklaşık 3-4 kere yaptırdım kanal. iki aşamada yapıyor doktor şimdi o boşluğu geçici dolguyla kapatmış olması lazım...eğer içeriden hava alıyorsa ağrı yapar hava almaması lazım öbür türlü ağrı yapmaması lazım çünkü ilk seansta diş köklerin alınmıştır hiçbir şey hissetmemen gerekir.

O zaman sabah doktora gitmemi onerirsin degil mi hocam agriyor hala

• quote:

Orijinalden alıntı: Vicdan Azabı

Apranax

Hocam cok agri kesici ictim gunde 4 tane artik korkuyorum icmeye

• Trabzonspor kullanıcısına yanıt
    pistir o ağrı bilirim...geçici dolguyu yeniler gidebilirsin yani
  • Trabzonspor kullanıcısına yanıt
    Apranax çok sağlamdır benim bile diş ağrımı keserdi. Diğerlerini boşver apranax kullan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diş çok zor hocam ya hiç çekmedim şükür ama herhangi bir acısını ağrısını çekeni görünce bile anlaşılıyor zorluğu bol sabır diliyorum
  • Sagolun arkadaslar. Su an hala agri devam ediyor basim da agirmaya basladi tansiyon da var onun gibi vuruyor...

• 2 tane 20 lik dis cekiminde bu kadar agirmadi nasil is bu ya

• Siz siz olun disiniz agirmadigi surece yaptırmayin. Hic disim agirmiyordu,bunu yapmaya başladım agridan uyuyamiyorum...

• Hocam acile gidip "disim icin jetokainli pamuk istiyorum" deyin. Onlar pamuga jetokain dokup verirler onu isirirsaniz bi sure keser. 1 ampul de yaniniza verirler belki evde yapin diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Claudio Marchisio

Hocam acile gidip "disim icin jetokainli pamuk istiyorum" deyin. Onlar pamuga jetokain dokup verirler onu isirirsaniz bi sure keser. 1 ampul de yaniniza verirler belki evde yapin diye

Doktora gitmiyelim mi diyorsun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Trabzonspor

quote:

Hocam acile gidip "disim icin jetokainli pamuk istiyorum" deyin. Onlar pamuga jetokain dokup verirler onu isirirsaniz bi sure keser. 1 ampul de yaniniza verirler belki evde yapin diye

Hocam imkaniniz varsa diş doktoruna gidin, yakininizda hastane varsa acile gidip bu dedigimi de yapabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Hocam imkaniniz varsa diş doktoruna gidin, yakininizda hastane varsa acile gidip bu dedigimi de yapabilirsiniz.

Benim doktora gideyim diyorum da diyecek 10 gun sonra zaten gel dedim sana niye geldin der mi :) Bu lafi bana diyecegine 32 disi ceksin daha iyi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim doktora gideyim diyorum da diyecek 10 gun sonra zaten gel dedim sana niye geldin der mi :) Bu lafi bana diyecegine 32 disi ceksin daha iyi

Ozaman acile gidiyorsunuz hocam

• Dostum benimde iki tane dişim kanal olacak korkuttun şimdi benimde hiç ağrım yok ama çürük çürük olmazki doktor bana birazcık demişti hem korkuyorum şimdi

• Geçmiş olsun en kötü ağrılardan birisi huzurunu kaçırır insanın. =(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.