Şimdi Ara

kanal tedavisi sonrasi olusan hassasiyet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklasik 2 ay once okmeydani dis hastanesinde arka iki disi kanal tedavisi yaptirdim.Doktorum bir kanalin tikali oldugunu ve ilerleyemedigini soyledi bir sorun olursa gel demisti 2 hafta sonra cok hafiften sizlama olunca gittim ve largopen adli antibiyotigi kullanmami soyledi
    ilaci kullandim gecti sizlama gecti ama aradan 1 ay gectikten sonra cok fena sizlamaya basladi soguk su degince sizim sizim sizlatmaya basladi bugun baska bir ozel polikilinige gidim dedim ordada röntken cekip bakti ama cok sasirdi boyle birsey olmamasi gelekir kanal tedavisi olan dislerde bu hassasiyet olmaz dedi belki disin kendini onarim sureci olabilecegini soyledi eger durup dururken siddetli agri olursa kanal tedavisini yenileriz dedi ordaki doktor ama cok siddetli sizlatiyor durum neden olabilir ne yapmam gelekiyor sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir süre hassasiyet olabilir. ama senin ki bayağa uzun sürmüş. Biraz daha bekleyip hassasiyet azalmaz ise uzmana görünmen gerekir.
  • bügünde marmara üniversitesi dis fakültesine gittim röntken cektiler endodonti bölümüne gönderdiler veznedeki memur bana "randevunuz alındı sizi 1-1,5 sene sonra ararlar dedi sakamı bu dedım hayır degıl dedı ise bak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cehovv

bügünde marmara üniversitesi dis fakültesine gittim röntken cektiler endodonti bölümüne gönderdiler veznedeki memur bana "randevunuz alındı sizi 1-1,5 sene sonra ararlar dedi sakamı bu dedım hayır degıl dedı ise bak :D

dişin kendini yenileme sürecinde çok şiddetli sızlama olması normal ama bu artık dayanılamayacak vaziyete gelirse dişe ikinci bir şans vermek için kanal tedavisi yenilenebilir, yine olmazsa ama üzgünüm yapacak bir şey yok, ancak el-fatiha...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.