Şimdi Ara

Kanal tedavisi dişim ağrıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 7 sene önce yaptırdığım kanal tedavisi azı dişimin dolgusunu 3 ay önce haziran ayında yenilettim. Şimdi ağrı yapmaya başladı. Üstüne basınca çok zonkluyor basmayınca da zonkluyor. Yemek yiyemiyorum. Ne yapmam lazım kendi kendine geçer mi. Siniri alınmış bir diş neden ağrır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• MİNE RALA M kullanıcısına yanıt
    Kanal tedavisi başarılı olmamışsa böyle olur ki kanal tedavisinin başarılı olup olmadığı böyle anlaşılıyor eğer başarılı olduysa bir daha apse yapmıyor ama başarısız olduysa heee demek ki başaramadık diyorlar işinin ehli doktorlar ikinci defa kanal tedavisi yapabiliyor ama uygun musunuz bilemem kısacası doktora görünün önce antibiyotik yazar sonrasına film çekerler sonrasına bakarsınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt
    7 sene sonra olması normal mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yaş kaç

• MİNE RALA M kullanıcısına yanıt
    Normallik bir durum yok kanal tedavisi başarısız olduktan sonra her an apse ihtimali var kanal tedavisi kanala kadar inen enfekte dokuyu tamamen temizleyip tamamen kapatmaya yönelik önleyici bir tedavi .
    Tedavi sonrası filmde gözden kaçmış olabilir apse yaptığına göre başarısız olmuş ancak bu zamana kadar apse yapmamış demek yani diğer dişlerin apse ihtimali neyse aynı demek yani yıl gözetmez başarılı olsaydı apse yapmazdı.

Doktorunuza danışarak antibiyotik kullanıp tedavinizi olun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt

25 sene evvel askerde yaptırdığım başarılı kanal tedavisi sayesinde birkaç yıl önce dolgusu düşen dişe kaplama yaptırdım ve hiç ağrı yapmadı.

Ancak cuma gecesi buz tutmuş karpuz yedikten sonra ertesi gün uyandığımda çenem yamulmuştu, zira o kanal tedavisi olan dişin kökü apse yapmıştı ancak her hangi bir ağrı veya sızı yoktu...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Yani başarılı kanal tedavisi olan diş apse yapmaz ilk akla geleni söylemedim ama yansıma ağrı yaşıyor yani enfekte olan diş değilde bir yanındaki hatta nadiren alt çene ağrısı üst çenede bile oluyor en doğru sonucu film gösterir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kanal tedavisi.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Kilolarca dondurma ve cornetto tükettin emme banamısın demedi, bir buzlu karpuzla çenenin yamulması şaşırttı...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.