Şimdi Ara

PITBULL VS KEDİ !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 aylık American staff cinsi dişi pitbullum 3 yaşındaki Russian blue cinsi kediden dayak yedi :( çok utanıyorum :(. Taktik verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen de russian cinsi kedi al tecavüz etsin kizsa. Erkekse homo russian tarzi kedi al gene tecavüz etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rus olunca çekiyor demek ki.Galiba pitbullunun sorunları var.Eğer karşısıda dişiyse tabii
  • 2 aylık köpekten ne bekliyorsun şükret kedi kör etmemiş köpeğini.Bu olayları çok duydum yavru köpeği kedinin üstüne salıyorlar kedi hızlı hareketleriyle genelde köpeğin gözünü çıkartıyor.Ayrıca aldığın köpeği geri vermeni tavsiye ederim 2 aylık köpeğe bunları yaptırıyorsan ileride köpeğini haberlerde görmeyelim masum canları parçaladı diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

Sen de russian cinsi kedi al tecavüz etsin kizsa. Erkekse homo russian tarzi kedi al gene tecavüz etsin.

Kan çıkmadan halletmek lazım
    Tecavüz felan kanlı iş

• yaw russian blue kediden ben bile dayak yerim çok artis oluyor o kediler ve kaçmıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Furkan61~

2 aylık köpekten ne bekliyorsun şükret kedi kör etmemiş köpeğini.Bu olayları çok duydum yavru köpeği kedinin üstüne salıyorlar kedi hızlı hareketleriyle genelde köpeğin gözünü çıkartıyor.Ayrıca aldığın köpeği geri vermeni tavsiye ederim 2 aylık köpeğe bunları yaptırıyorsan ileride köpeğini haberlerde görmeyelim masum canları parçaladı diye.

SIKINTI YOK 4 YAŞINDA PITBULLUM VAR KEDILERE TEK ATIYOR.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.