Şimdi Ara

Pivot pozisyonundan sonra tarihte en etkin/kaliteli pozisyon? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
0
Favori
12.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Pivot pozisyonundan sonra tarihte en etkin/kaliteli pozisyon?

(En Son Oy Tarihi: 30.7.2018)
Giriş

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Hacı anket Final mvpsini sormuş o dönemki etkileri değil ki öyle bir sıralamada Shaq Jordan varken biraz zor birinci olur.

Usta valla bence biraz acımasızlık etmişsin Shaq'a. Bugün sezonda 3-4 maç 38-17 vb. maç oynayabilen adamı ligin en iyi uzunu ilan edebileceğimiz bir dönemde olduğumuz düşünülürse...

Ben '87 Magic - '91 Jordan - '00 Shaq arasında kalıyorum valla. Bu 3ünün yanına seriyi tamamen değiştirip, şampiyonluğu Atlas gibi sırtlandığı için sadece Wade'i yakıştırabiliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 28 Ocak 2011; 23:27:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21
    Ben '87 Magic - '91 Jordan - '00 Shaq arasında kalıyorum valla.

Ankete bir baktım da, aynen ben de böyle düşünüyorum. Üçü arasından direkt şudur tarzı bir seçim yapmam zor gibi ama 87 Magic diyeceğim sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 28 Ocak 2011; 23:29:18 >
  • Bir üst soruya Garnett diyorum , sebebi ise "stillerinin en mükemmel hallerini düşün." cümlesi.Duncan da Nowitzki de en mükemmel hallerini en zor maçların en zor anlarında sahaya yansıtmış oyuncular.Garnett ise bunu hemen hemen hiç başaramadı.Garnett'in sıradan bir kolay maçın sıradan zamanlarında oynadığı oyuna ekleyip diğerleriyle karşılaştırsak Garnett ağır basar çünki diğerlerinden bir kaç fazla özelliği var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Bir üst soruya Garnett diyorum , sebebi ise "stillerinin en mükemmel hallerini düşün." cümlesi.Duncan da Nowitzki de en mükemmel hallerini en zor maçların en zor anlarında sahaya yansıtmış oyuncular.Garnett ise bunu hemen hemen hiç başaramadı.Garnett'in sıradan bir kolay maçın sıradan zamanlarında oynadığı oyuna ekleyip diğerleriyle karşılaştırsak Garnett ağır basar çünki diğerlerinden bir kaç fazla özelliği var.

Ekledim oyunu ilk mesaja.

• ben bi önceki anket için Duncan'a oy verecektimde anket yok ortalıktaOdinn sonuçlara Duncan için bi tane daha ekleme şansın var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

ben bi önceki anket için Duncan'a oy verecektimde anket yok ortalıktaOdinn sonuçlara Duncan için bi tane daha ekleme şansın var mı?

Tabii müdür.
  • Sağolasın...

Yeni anket içinde Jordan 91'e oy verdim. tamamen subjektifim...
  • Bu arada benim şahsi sıralamam en son şu şekli aldı;

1- '87 Magic
    2- '00 Shaq
    3- '91 Jordan
    4- '06 Wade
    5- '03 Duncan
    5- '85 Kareem
    7- '95 Hakeem
    8- '86 Bird
    9- '83 Moses
  • 1- '87 Magic
    2- '91 Jordan
    3- '00 Shaq
    4- '86 Bird
    5- '06 Wade
    6- '85 Kareem
    7- '03 Duncan
    8- '95 Hakeem
    9- '83 Moses
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Valla bu sıralamada birinci sıra benim için hiç kuşkusuz Shaq olacak. O 3 sene boyunca lige vurduğu darbeyi ve dominantlığı başka kimse vuramadı henüz özellikle 00-01 yıllarındakini. O yüzden benim sıram 1. Shaq 2. Magic 3. Jordan 4. Kareem 5. Wade olacak.

Hacı anket Final mvpsini sormuş o dönemki etkileri değil ki öyle bir sıralamada Shaq Jordan varken biraz zor birinci olur. Jordan'da Chamberlain varken 1. liği rüyasında görür.

İyide benim onu deme sebebim Nba tarihinde Shaq'ın vurduğu darbeyi kimse vurmamıştır pivot olarak Wilt'in dışında. Öyle bir sezon geçirdikten sonra finalleri de aynı şekilde muazzam oynayıp finallere de damgasını vurdu. Dolayısıyla diğerlerinden bir adım öne çıkıyor. Diğer seçeneklerdeki isimler harika oynadılar finallerde, çok iyi istatistikler tutturdular ama Shaq gibi kendi dönemine balyozu indirmedi, Jordan bile. Bahsettiğim şey Jordan'ın bütün rekorları alt üst etmesi veya inanılmaz bir oyuncu olması falan değil. Ligi bir pivot olarak tek başına donime etmesi ve bunu finallerde bir adım yukarıya taşımasıdır benim anlattığım ve oy verme sebebim, yoksa büyük bir Shaq hayranı falan değilim hatta şut atamayan adamları da pek sevmem. Ama Shaq yaptıklarıyla farklıdır.

• quote:

Sağolasın...

Yeni anket içinde Jordan 91'e oy verdim. tamamen subjektifim...

Belli.
  • Magic
    Jordan
    Shaq
    Wade
  • Magic
    Jordan
    Wade
    Shaq
    Hakeem
    Duncan
  • shaq 2000 dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Belli.

bu neydi şimdi HyperioN, kendi çapında artistlik mi yaptın?
  • fuatturkrap'ten kapsamlı bir yorum bekliyorum ama salladığı yok galiba. ()
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Belli.

bu neydi şimdi HyperioN, kendi çapında artistlik mi yaptın?

Hadi be

Subjekti'im demişsin ben de belli dedim. Kabul et işte kendin bile yazmışsın abi

• canlı izlediğim en dehşetengiz performans olarak shaq tabi ki ilk sırada benim için de. ezip geçiyordu arkasında kim olursa olsun. böyle bi dominantlık çok zor bulunan bir şey..

ikinci sıraya ankette olmasa da 1980 finalleri mvp'si Magic'i koyarım. çaylak sezonunda, takımın en önemli oyuncusu sakatken pivot olarak çıkıp 40-15 yapmak her baba yiğidin harcı değil deyip cümleyi bitiremiyorum çünkü adam çaylak sezonunda finaller mvp'si oldu..

üçe de 91 jordan'ı koyuyorum çünkü o jordan..

zaten wade'in finaller mvp'sini değil şampiyonluğunu bile şaibeli görüyorum, onlarca defa yazdım bıkmayacam da yazmaktan. o finallerdeki hakemler tarihin kara bi lekesidir. tıpkı eurobasket2005 hırvatistan - ispanya maçının hakemlerinin olduğu gibi..

dipnot: bi önceki ankete oy verememiştim ama oyum garnett'eydi. yani durum 12-13 duncan lehine değil de 13-13 berabere olması lazım. deuce..

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

canlı izlediğim en dehşetengiz performans olarak shaq tabi ki ilk sırada benim için de. ezip geçiyordu arkasında kim olursa olsun. böyle bi dominantlık çok zor bulunan bir şey..

ikinci sıraya ankette olmasa da 1980 finalleri mvp'si Magic'i koyarım. çaylak sezonunda, takımın en önemli oyuncusu sakatken pivot olarak çıkıp 40-15 yapmak her baba yiğidin harcı değil deyip cümleyi bitiremiyorum çünkü adam çaylak sezonunda finaller mvp'si oldu..

zaten wade'in finaller mvp'sini değil şampiyonluğunu bile şaibeli görüyorum, onlarca defa yazdım bıkmayacam da yazmaktan. o finallerdeki hakemler tarihin kara bi lekesidir. tıpkı eurobasket2005 hırvatistan - ispanya maçının hakemlerinin olduğu gibi..

dipnot: bi önceki ankete oy verememiştim ama oyum garnett'eydi. yani durum 12-13 duncan lehine değil de 13-13 berabere olması lazım. deuce..

Maçlık performanslar içerisinde #1 kesinlikle o maçtır. Ama '87de adam 20 asistle finaller rekorunu ele geçirmiş. Bir final serisinde, Şampiyonluk maçında 19 asist gene korkunç. Yani bence çaylak sezonunda kazandığı Finals MVP ödülünden(çaylak olarak yapmasının getirdiği ek puana rağmen) daha iyi bir performans '87 senesi.

2006 hakemleri gerçekten fiyasko idi... Ama ben Wade'in o performansını bahsedilmesine engel olacak kadar gölgelediklerini düşünmüyorum.

Oyunu ekledim bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

canlı izlediğim en dehşetengiz performans olarak shaq tabi ki ilk sırada benim için de. ezip geçiyordu arkasında kim olursa olsun. böyle bi dominantlık çok zor bulunan bir şey..

Maçlık performanslar içerisinde #1 kesinlikle o maçtır. Ama '87de adam 20 asistle finaller rekorunu ele geçirmiş. Bir final serisinde, Şampiyonluk maçında 19 asist gene korkunç. Yani bence çaylak sezonunda kazandığı Finals MVP ödülünden(çaylak olarak yapmasının getirdiği ek puana rağmen) daha iyi bir performans '87 senesi.

2006 hakemleri gerçekten fiyasko idi... Ama ben Wade'in o performansını bahsedilmesine engel olacak kadar gölgelediklerini düşünmüyorum.

Oyunu ekledim bu arada.

belki de o tek maçlık performans gözümde etkileyiciliğini artırmış olabilir ama çaylak sezonunda turnike atamayan adamların olduğu bi yerde finaller mvp'si olmak çok göz boyuyor bence. fikrimi değiştirmeyecek yani..

ama mutlu olacaksan 4'e duncan'ı koyayım. wozniacki travmasından sonra morale ihtiyacımız var hepimizin..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.