Şimdi Ara

Pivot pozisyonundan sonra tarihte en etkin/kaliteli pozisyon? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
0
Favori
12.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

Pivot pozisyonundan sonra tarihte en etkin/kaliteli pozisyon?

(En Son Oy Tarihi: 30.7.2018)
Giriş

Orijinalden alıntı: drexler22

quote:

Orijinalden alıntı: Clyde Drexler

1977-1978 Portland Trail Blazers listede olmayı hak ediyor diye düşünüyorum.

baba sen nerdeydin ya

• quote:

modlar bu benim feyk hesabım silin gitsin
  • quote:

quote:

Gel bi gün Vs yapalım 11'de biter.
    Kaybeden hesabını kapattırır

• quote:

quote:

quote:

Gel bi gün Vs yapalım 11'de biter.
    Kaybeden hesabını kapattırır

Konunun bana verdiği yetkiyle sizi karı ve koca ilan ediyorum. You may kiss the bride.

• quote:

quote:

• Chicago Bulls'a verdim oyumu. 72 galibiyet tek basina yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Chicago Bulls'a verdim oyumu. 72 galibiyet tek basina yeter.

Takım başarısı dedik de sen de abarttın aga. Karşısına çorbadan şampiyonlar dikmedim ya. Mesela o 12 takımdan Avrupa usülü sıralamalı lig yapılsa 76ers 1. bitirir diyorum. Biraz da böyle düşün.
  • 1- 1982-83 Philadelphia 76ers
    2- 1995-96 Chicago Bulls
    3- 1986-87 Los Angeles Lakers
    4- 1999-00 Los Angeles Lakers
    5- 1985-86 Boston Celtics
    6- 1998-99 San Antonio Spurs
    7- 1989-90 Detroit Pistons
    8- 2008-09 Los Angeles Lakers
    9- 2004-05 San Antonio Spurs
    10- 1993-94 Houston Rockets
    11- 2007-08 Boston Celtics

76ers Kareem ve Magic'li Lakers'ı finalde süpürmeleri ve 12-1 gibi hayvani bir play-off derecesine sahip olmasından dolayı 1. sırayı hak ediyor diye düşünüyorum. 2. sıra için birşey söylemeye bile gerek yok. Normal sezon 72 maç ve Jordan'ın hayvanvari bir olgunlukla oynadığı play-off'lar. 3. Sıra belki daha üstte olmayıda hak edebilirdi. Magic'in play-off statsları zaten ayrı bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Full#Throttle -- 1 Şubat 2011; 12:43:52 >
  • @HyperioN

belli

"03-04 Pistons" ile "95-96 Bulls" arasında kaldım ve doğal olarak Bulls'a verdim oyumu.
  • baktım kimse oylamıyor 03-04 pistons'a verdim oyumu. o takım biraz daha saygıyı hakediyor. finaller öncesi tek maç alsalar iyidir diyordum adamlar şampiyonluğu ve malone+payton'ın hayallerini çaldılar hollywood'dan..
  • aynen Fuat, doğru diyorsun. kimsenin şans vermediği bi takımken şampiyonluğu resmen söke söke almışlardı Lakers'dan. üstelik o takımın hiçbir oyuncusu superstar seviyesinde bile değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

@HyperioN

belli

İşte beklediğim cevap
  • 1- 1982-83 Philadelphia 76ers
    2- 1995-96 Chicago Bulls
    3- 1986-87 Los Angeles Lakers
    4- 1985-86 Boston Celtics
    5- 1999-00 Los Angeles Lakers
    6- 1989-90 Detroit Pistons
    7- 1993-94 Houston Rockets
    8- 1998-99 San Antonio Spurs
    9- 2008-09 Los Angeles Lakers
    10-2003-04 Detroit Pistons
    11- 2004-05 San Antonio Spurs
    12- 2007-08 Boston Celtics
  • Full#Throttle ve Çünkü Fenerbahçeliyiz.;

Beyler 2niz de 1982-83 76ers demişsiniz ama o tek oyu ben attım. Nasıl iş o?

-----

quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

baktım kimse oylamıyor 03-04 pistons'a verdim oyumu. o takım biraz daha saygıyı hakediyor. finaller öncesi tek maç alsalar iyidir diyordum adamlar şampiyonluğu ve malone+payton'ın hayallerini çaldılar hollywood'dan..

O Pistons Larry Brown ile yola devam etmeyi başarsaydı 4 sene, 5 sene üst üste final oynardı, ambargo koyardı Doğu'ya. 2005teki finaller en heyecanlı final serisiydi izlediğim, galip gelmemiz de ayrıca sevindirmişti tabii. 03-04 Pistons ve 04-05 Spurs denk gelir güç olarak muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

Full#Throttle ve Çünkü Fenerbahçeliyiz.;

-----

quote:

baktım kimse oylamıyor 03-04 pistons'a verdim oyumu. o takım biraz daha saygıyı hakediyor. finaller öncesi tek maç alsalar iyidir diyordum adamlar şampiyonluğu ve malone+payton'ın hayallerini çaldılar hollywood'dan..

O Pistons Larry Brown ile yola devam etmeyi başarsaydı 4 sene, 5 sene üst üste final oynardı, ambargo koyardı Doğu'ya. 2005teki finaller en heyecanlı final serisiydi izlediğim, galip gelmemiz de ayrıca sevindirmişti tabii. 03-04 Pistons ve 04-05 Spurs denk gelir güç olarak muhtemelen.

sizi de geçiyorlardı da işte horry'nin xxxxl oyunu imdadınıza koştu..

• quote:

Abooo bi de oy vardı de mi?
  • Seçeneklerde yok ama 00-01 Lakers NBA tarihindeki en rahat şampiyonluklardan birini kazandı bence. Ha en güçlü müdür tartışılır ama çok rahat gittiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stephie -- 1 Şubat 2011; 19:47:20 >
  • quote:

quote:

-----

quote:

sizi de geçiyorlardı da işte horry'nin xxxxl oyunu imdadınıza koştu..

Horry'nin beklenmedik katkısı bize şampiyonluğu getirdi zaten. Yalan değil. Hatta sadece final serisi olarak bakarsak Manu ile Tim'in Co-FinalsMVP olması gerekirdi. Ama son maçın 3. çeyreğinde Duncan büyük oyuncu nasıl olunur, bir takım nasıl sırtlanır, ders vermişti alenen...

-----

quote:

Orijinalden alıntı: Stephie

Seçeneklerde yok ama 00-01 Lakers NBA tarihindeki en rahat şampiyonluklardan birini kazandı bence. Ha en güçlü müdür tartışılır ama çok rahat gittiler.

Usta, her franchise'ın her yapılanmasından 1 tane(ve kişisel görüşümce en güçlü olanlarını) seçtim.

• Çağan, oy vermeyi unutmuşum hacı.
  • Şu anki oy oranlarına göre:

Hakkını alamayanlar takımlar;
    1985-86 Celtics ve 1989-90 Pistons

Hakkından fazlasını takımlar;
    1999-00 Lakers ve 2007-08 Celtics

BENCE tabii.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.