Şimdi Ara

Pivot pozisyonundan sonra tarihte en etkin/kaliteli pozisyon? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
0
Favori
12.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

Pivot pozisyonundan sonra tarihte en etkin/kaliteli pozisyon?

(En Son Oy Tarihi: 30.7.2018)
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Burada bana göre 2 seçenek var. MJ ve Shaq. Demek istediğim çaylak olarak gelip damga vurmak manasında. Tamam Lebron vs. de darbe vurdu ama MJ ile Shaq'ın vurduğu damgayı vuramadı diğerleri. Sonuç olarak oyum MJ'in, 28.2 sayı ortalaması nedir ya

Sabredemedin mi yazıyı bitirmeme?

-----

quote:

Orijinalden alıntı: Full#Throttle

Magic niye yok şıklarda?

Magic senenin çaylağı ödülünü Bird'e kaptırmıştı. Ben de isterdim şıklarda Magic olsun...

• Biliyorumda, çaylak sezonunda finaller MVP'si olmasıda ayrı bir fena.
  • quote:

Biliyorumda, çaylak sezonunda finaller MVP'si olmasıda ayrı bir fena.

Abi bak yukarıda italik halde ne yazmışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Burada bana göre 2 seçenek var. MJ ve Shaq. Demek istediğim çaylak olarak gelip damga vurmak manasında. Tamam Lebron vs. de darbe vurdu ama MJ ile Shaq'ın vurduğu damgayı vuramadı diğerleri. Sonuç olarak oyum MJ'in, 28.2 sayı ortalaması nedir ya

Sabredemedin mi yazıyı bitirmeme?

Denk geldi valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

quote:

Biliyorumda, çaylak sezonunda finaller MVP'si olmasıda ayrı bir fena.

Abi bak yukarıda italik halde ne yazmışım.

Aynı anda mesajı yazmaya başlamışız sanırım, görmemişim.

• aslında tim duncan demek lazım, çünkü basketbol oynamaya bu kadar geç başlayıp henüz çaylak sezonunda böyle muazzam bi performans göstermesi takdir edilmeli..

verdiğim oya gelirsek, jordan, bird(ki bence magic), iverson hepsi tamam süper de; amerikan tarihinin gelmiş geçmiş en başarısız şehri olma yolunda hızla ilerleyen cleveland'a atlattırdığı sınıflar uğruna bron dedim..
  • Baba ile Shaq arasında kaldım.Oyum Jordan babaya gitti.
  • Jordan yardırmış beyler?
  • shaq ve jordan arasında çok gidip geldim ama baktım jordan yardırmış,ben de shaq'a verdim oyuama ikisi arasında seçim yapmak benim için çok zor.
  • MJ
  • Bunu sadece bireysel performans olarak değerlendireceksek Jordan yardırmış ama takımına yaptığı etki üzerinden gidersek Duncan demek gerekir herhalde. Gerçi Amiral sakatlanmasa Spurs öyle bir sezon yaşamayacaktı da denilebilir. Spurs de bu açıdan şanslı takımmış. Bulls'un Pip draftı da Jordan'ın sakatlığı sonrası gelmişti sanırım. Aslında takımlar kendilerini yetersiz görüyorlarsa önemli oyuncularını sakatlık ayağına oynatmayıp draft kovalayabilirler.

Aslında Duncan diyecektim ama şu sakatlık olayına tekrar baktım da Spurs zaten gayet iyi bir takımmış. Duncan gelip çağ atlatmamış adamlara. Sadece hep denedikleri ama atamadıkları adımı attırmış. (Saçma bir cümle oldu.)

Neyse boş verelim takım etkisini Jordan rulz

• Valla Iverson ile Jordan arasinda kalip Iverson'a attim. Shaq'in ligde iyi isler yapmasi zaten bekleniyordu asiri derecede buyuk olmasindan dolayi.

Iverson ise her ne kadar kolej liginde iyi oynasada Philly tarafindan 1. sirada draft edildikten sonra cogunlugun gorusu Nba'e gelince kolej ligindeki gibi oynayamazdi. Ama Iverson geldi ve daha rookie yilindan ligi domine etmeye basladi, hemde o cusseyle. Iverson'un rookie sezonundaki tum maclari izlemis biri olarak izledigim en etkileyici rookie performansiydi diyebilirim. Jordan ve Shaq'in performanslari da harikaydi ama Iverson'in o yaptiklarini 1.80 boy ile yapmis olmasi bana her zaman daha etkileyici gelmistir.

Mesela Cavs'e karsi attigi 50 sayi , Hawks'a attigi 40 sayi, Bulls'a attigi 37 sayi ve daha niceleri.
  • Oy majestelerine gider ama bence en güzel olaylardan biri gelecek sene böyle bir ankette Griffin'i de göreceğiz biraz keyfine varalım çaylak sezonunda Griffin'in çünkü rookie olmak başka bir olay ve rookie olmakla sophomore olmak yada bilmem kaçıncı sezonunu oynamak bir değil kesinlikle.
  • Normalde 80 öncesini eklemem ama sırf rekabet olsun diye ankete Kareem'i eklemeyi düşünmeye başladım. Bu nedir beyler?
  • shaq. shaq dönemi nbade o kadar iyi bir pivot yoktu. ayrıca shaqın yanında gelen bir rookie de yoktu. jordanın draftında hakeem, lebronda wade-melo-bosh gibi isimler de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet-sro

shaq. shaq dönemi nbade o kadar iyi bir pivot yoktu. ayrıca shaqın yanında gelen bir rookie de yoktu. jordanın draftında hakeem, lebronda wade-melo-bosh gibi isimler de var.

90'lar nba tarihinin pivot açısından en bereketli dönemidir.. shaq dışında hakeem, amiral, ewing, mutombo, parish, kevin willis vs gibi isimler içinden shaq lige girdiği ilk sene damgasını vurmuştu.. 23.4 sayı 13.9 rib 3.5 blok

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet-sro
    ayrıca shaqın yanında gelen bir rookie de yoktu. jordanın draftında hakeem, lebronda wade-melo-bosh gibi isimler de var.

hem buna cevap olacak, hem de yukarıdaki pivot listesine kafadan girecek bi adam daha var, o draftın 2 numarası alonzo mourning.. 21 sayı 10.3 rib 3.5 blok gibi muhteşem rakamlara imza atmıştı..

o draft sınıfı fena değildi.. bu 2 oyuncu dışında gerçek dream team'de yer alan tek ncaa'li duke yıldızı christian laettner lige iyi başlayıp sakatlıklar sonucu kötü bitirmiştir.. jim jackson, tom gugliotta gibi iyi oyuncular da vardı.. tabi shaq başkaydı.. yalnız dikkat ettim de, bu draft sınıfı sakatlıklardan çok çekmiş be, yazık olmuş.. başta zo olmak üzere

• Benim oy SHAQ'e lige bence böyle bir Pivot gelmedi Eğlenceli matrak süper bir adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 13 Şubat 2011; 19:11:03 >
  • Strongest Franchise5?

Yeni sorumuz bu. Fantezi bir soru her zamanki gibi.

Bulls'u eklemeyi isterdim ama franchise tarihi olarak kariyertinin başındaki Rose ve MJ-Pippen 2lisinden başka, uzun rotasyonuna kariyerinin büyük kısımlarını Bulls için harcamış isimler gelmediğinden eklemedim.

-----

Boston Celtics All-Time 5
    Bob Cousy
    Paul Pierce
    Larry Bird
    Kevin McHale
    Bill Russell

-----

Los Angeles Lakers All-Time 5
    Magic Johnson
    Kobe Bryant
    Jerry West
    Elgin Baylor
    Kareem Abdul-Jabbar

-----

San Antonio Spurs All-Time 5
    Tony Parker
    George Gervin
    Manu Ginobili
    Tim Duncan
    David Robinson

-----

Philadelphia 76ers All-Time 5
    Maurice Cheeks
    Allen Iverson
    Julius Erving
    Charles Barkley
    Moses Malone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 15 Şubat 2011; 18:19:48 >

• Şu Lakers 5'i muhteşem ya.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.