Şimdi Ara

pixel shader 3 ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni çıkan pes 2009 u oynamak istiyorum bilgisayarımın diğer özellikleri el vermesine karşın ekran kartımın pixelshader 3 desteklememesi nedeniyle oyunu açamıyorum.rasgele bir ekran kartıda almak istemiyorum anakartla uyumsuz olup elimde kalmasın diye bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim anakartım asus p4p800 i865pe chipset bütçem 100 ytl ikinci el bi ekran kartıda alabilirim önerisi olanlar acil yardım plzzz anakartımın diğer özelliklerinide print screen yapark ekledim

• özellikler

pixel shader 3 ekran kartı tavsiyesi
  • agp mi 3650 al oyna
  • valla agpmi oluyo benimkine bilmiorumki başka oluyosa başkada olur:Dbende ti4200 nvidia var çalıştırmıyo
  • arkadaşlar benim anakartın özellikleri burdada yazıyor bir kişi yardımcı olsun sphire hd 3650 alabilirmiyim ddr2 veya vvr3 ne fark eder acele yardım linki verdim anakartın
    http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=31&model=179&modelmenu=1
  • X1650 pro sana yeter hocam... Fiyatlarıda acayip uygun... Pes performsn istemiyor zaten, FX5500 lede oynar PS 3.0 desteklese... Ben hep ucuz yollu oyun makinelerinde X1650pro seçerim yada bulunabilirse(sıfırı yok) X1600 Special Edition(GDR3)

Hem cebin güler hemde PES oynarsın çatır çatır... Öyle orta ölçeklide COD falan oynarsın 1024x768 de.
  • 3650 da X1650 pro da aşağı yukarı aynı fiyat hangisini almalıyım ve ekran kartı hangisini destekliyo şimdiden saolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunkentray

3650 da X1650 pro da aşağı yukarı aynı fiyat hangisini almalıyım ve ekran kartı hangisini destekliyo şimdiden saolun

AGP 3650 tabiki o zaman...
  • valla pek anlamıyorum kesin uym sağlar dimi benim anakartla pcı olanı diil agp alcam onu anladım bide hepsiburada 175 demiş 512 lik olana başka bi site tavsiyeniz varmı
  • arkadaşlar acil cevap lutfen
    SAPPHIRE ATI HD 3650 512MB 128BIT GDDR2 (DirectX 10.1) AGP 8X siparisi verdim hepsi buradan uyarmı benim anakarta uymazsa iptal etcem
  • uyar rahat ol güzel kart bence
  • çok teşekkur ederim yardım edenlere iptal etmiorum gelmesini beklicem artık tedarik sürecinde dio ne kadar sürer gelmesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.