Şimdi Ara

PİXELLENCE KULLANIYORUM...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    32" vestel pixellence aldim..yok öyle bişi..görüntünün toznu mozunu almıyor..!!
    Kablo lu yanıdan izliyorum..görüntü pek hoş değil..pixellence i devreye sokuyorum (menüden analog ayarlı)
    bir işe yaramıyor..DVD & DİVİX oynatıca da açiyorum..görüntü gene aynı...hiç açmasam pixellence özelliğini, daha iyi..

örneğin;bir plaj da gece yakılan ateşte,pixellence devreye girince insanların yüzü ve ateş bir anda parlıyor..
    diğer arkada fon (manzara) olduğu gibi kararıyor..pixellence i kapatıyorum daha iyi bir görüntü oluyor..

normal yayında ise,açiyorum bi kötü bi kötü..kapatıyorum görüntü bi kötü bi kötü...!!
    insanların yüzleri sanki çizik bi cd izler gibi ince ince çizgiler oluşuyor (kaç-göz hizaları)

yani pixellence denilen özellik hafızaya alinmiş bir görüntü gibi..yani bir anda rengi açiliyor konstrat oranı yükseliyor,bi itici parlaklığa dönüşüyor..!!

bilemiyorum ben hiç hoşlanmadım..pişmanım LG almadığıma...

isteyen olursa tüm evrak ve garanti belgeleriyle satabilirim...

32"LCD TV 1.700,40 YTL
    DVD PLAYER 145 YTL
    OPUS MARKA SEPHA 280 YTL

BEN HEPSİNİ 1.700 YTL YE VERİCEM..HENÜZ 1 AYLIK SET VE TÜM EVRAK VE GARANTİLERİ İÇERİRİR..!!!

Konu hakkında daha detaylı bilgi verebilirim...!!!

• bencede, bu pixellence olayini HD yayinlarda denemelisin. O zaman ise yarayip yaramadigini anlarsin. Mevcut olan SD yayinlar icin uretilmemis olan bu TV'lerin, SD yayinlar veya HD olmayan DVD'lerin yayinlari dogrultusunda degerlendirmek ve kotu puan vermek bence hatali olur.
    Ben evimde, Panasonic 42PV60 kullaniyorum, bende SD yayinlardan memnun degilim, bende TV'min SD yayinlardaki performansindan memnun degilim eger soracak olursan. Ne zaman ki, HD yayin gelir, ya da ne zamanki HD-DVD acarim izlerim, o zaman memnun olmam, o zaman acimasizca elestiririm. Ama kendisine uygun olmayan ve daha ileri bir teknolojiyle calismasi icin uretilmis bir TV'ye, eski teknolojilerin baglantilarini yaparsan, sonucun husran olmasi normal. Bence, cok acimasiz elestirmissin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurtuncel

bencede, bu pixellence olayini HD yayinlarda denemelisin. O zaman ise yarayip yaramadigini anlarsin. Mevcut olan SD yayinlar icin uretilmemis olan bu TV'lerin, SD yayinlar veya HD olmayan DVD'lerin yayinlari dogrultusunda degerlendirmek ve kotu puan vermek bence hatali olur.
    Ben evimde, Panasonic 42PV60 kullaniyorum, bende SD yayinlardan memnun degilim, bende TV'min SD yayinlardaki performansindan memnun degilim eger soracak olursan. Ne zaman ki, HD yayin gelir, ya da ne zamanki HD-DVD acarim izlerim, o zaman memnun olmam, o zaman acimasizca elestiririm. Ama kendisine uygun olmayan ve daha ileri bir teknolojiyle calismasi icin uretilmis bir TV'ye, eski teknolojilerin baglantilarini yaparsan, sonucun husran olmasi normal. Bence, cok acimasiz elestirmissin.

haklısın biraz eleştiri düzeyini yüksek tutmuşum...fakat...!!!
    1.cisi o kadar para verdik..
    2.cisi alacak arkadaşlara sadece bi söylev..
    3.sü ise PİXELLENCE özelliği HD yayınlar için geçerli değil...!!!
    yani analog ve dijital için geçerli..başka türlü görüntünün tozunu nasıl alir..?

Akşam eve gidecez,meraklısıyız elektroniğin ya bi zahmet keyifle bişiler izleyelim dimi

• o kadarda kötü değil.
    size tavsiyem kaliteli scart kablo ve uydu kullanmanız.tv ayarlarını,da inceleyerek kendinize uygun şekilde yaparsanız memnun kalırsınız.
    pixellence kapalı
    kontras 50
    parlaklık 30,35 arası
    renk 30,35 arası
    mod sinema
    keskinlik 0,5 arası
    bakın bakalım fark oluyormu?
  • Dostlar siz gelinde birde bende görün Pixellence nasıl tozumu aldı.
    http://forum.donanimhaber.com/m_18283505/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_lord -- 16 Ekim 2007; 17:50:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: görece

o kadarda kötü değil.
    size tavsiyem kaliteli scart kablo ve uydu kullanmanız.tv ayarlarını,da inceleyerek kendinize uygun şekilde yaparsanız memnun kalırsınız.
    pixellence kapalı
    kontras 50
    parlaklık 30,35 arası
    renk 30,35 arası
    mod sinema
    keskinlik 0,5 arası
    bakın bakalım fark oluyormu?

-Üstadım önerin için teşekkürler...
    fakat bu söylediğin rakamlar çok düşük...en az 40-45 kullanıyorum..o bile baya karanlık gösteriyor..senin söylediğin rakamlarda nasıl izlenir anlayamadım...en azından akşam eve gidince deneyeceğim..ama çok zor olduğunu şimdiden söyleyebilirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuğri

Selam arkadaşlar;
    Kablo lu yanıdan izliyorum..görüntü pek hoş değil..pixellence i devreye sokuyorum (menüden analog ayarlı)
    bir işe yaramıyor..DVD & DİVİX oynatıca da açiyorum..görüntü gene aynı...hiç açmasam pixellence özelliğini, daha iyi..

örneğin;bir plaj da gece yakılan ateşte,pixellence devreye girince insanların yüzü ve ateş bir anda parlıyor..
    diğer arkada fon (manzara) olduğu gibi kararıyor..pixellence i kapatıyorum daha iyi bir görüntü oluyor..

normal yayında ise,açiyorum bi kötü bi kötü..kapatıyorum görüntü bi kötü bi kötü...!!
    insanların yüzleri sanki çizik bi cd izler gibi ince ince çizgiler oluşuyor (kaç-göz hizaları)

yani pixellence denilen özellik hafızaya alinmiş bir görüntü gibi..yani bir anda rengi açiliyor konstrat oranı yükseliyor,bi itici parlaklığa dönüşüyor..!!

32"LCD TV 1.700,40 YTL
    DVD PLAYER 145 YTL
    OPUS MARKA SEPHA 280 YTL

BEN HEPSİNİ 1.700 YTL YE VERİCEM..HENÜZ 1 AYLIK SET VE TÜM EVRAK VE GARANTİLERİ İÇERİRİR..!!!

Her babayiğit o kadar para verdiği tv sini bu kadar dürüstçe eleştiremez önce seni tebrik ediyorum sonra da bende pixellancenin reklamını kınamak istiyorum. Birincisi kullanılarn türk ev hanımı olarak üretilen karakter çooook itici. İKincisi artık kontrastı 0 görüntüyü adam gibi kontrasta yükselterek bakın nası da manyaq oldu görüntü sloganlarından GINA geldi yeter artık tüketici bu kadar da mal değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuğri

Selam arkadaşlar;

32"LCD TV 1.700,40 YTL
    DVD PLAYER 145 YTL
    OPUS MARKA SEPHA 280 YTL

Her babayiğit o kadar para verdiği tv sini bu kadar dürüstçe eleştiremez önce seni tebrik ediyorum sonra da bende pixellancenin reklamını kınamak istiyorum. Birincisi kullanılarn türk ev hanımı olarak üretilen karakter çooook itici. İKincisi artık kontrastı 0 görüntüyü adam gibi kontrasta yükselterek bakın nası da manyaq oldu görüntü sloganlarından GINA geldi yeter artık tüketici bu kadar da mal değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.