Şimdi Ara

Piyano Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, evde birkaç müzik aleti olan ve ders almadan kafama göre çalmaktan zevk aldığım enstrümanları çalan birisi olarak. bir org alayım dedim. Eşim de alıyosun bari adam gibi bi piyano al ben de çalayım hem görüntüsü falan da hoş olsun diyince biraz araştırdım. Ama benim amacım. org da hem piyano benzeri çalıp hem de diğer enstrumanları da arada kafama göre takılmaktı. Biraz araştırdım digital piyanolar var 88 tuşlu orglar 61 tuş oluyor sanırım. piyano olarak da kullanmak istiyorsanız 88 tuş alın diye yorumlar gördüm. Peki bu 88 tuşlu olan diğital piyanoları da tıpkı org gibi kullanabilirmiyim. misal damat havası:) çalar mı. çünkü tek amacım piyano değil. bütcem 1500 civarı biraz oynar ama fazla değil. MM8 MO6 falan demişler ama MO6 61 tuşlu sanırım. bi de satış yapan site de bu modeller piyano değil de Synthesizer başlığı altında orglarla beraber verilmiş digital piyanodan farkları nedir. bi de taşınabilir digital piyanolar var onlarda orga benziyor ahşap masaları yok sanırım. bu modellerden biri tercih edilip ahşap kasa bulunabilir mi.. ne önerirsiniz.. Teşekkürler..

• brahner hp66 tam senin aradığın ürün dostum hem org gibi özellikleri var hem fiyatı uygun hemde piyano tınısı ve tuşları çok kaliteli.
    http://do-re.com.tr/urundetay.asp?id=2104
  • Yardımın için çok Teşekkür ederim. Önerdiğin ürünün markasını bilmiyorum nasıldır iyimidir. Bi dehttp://do-re.com.tr/urunler.asp?cat=449&diz=&ara=&rsm=&fiy1=&fiy2=&marka=56&sort=4&fyt=&sid=633075447 var Yamaha genelde yamaha öneriyorlar ama bilmiyorum. bu üründe senin önerdiğin gibi özelliklere sahipmidir acaba. bi de şu pedalları anlamadım. 3 tane var hepsinde aynı işe mi yarar yoksa farklımıdır. mesela farklı ürünlerdeki 3 pedal farklı mı çalışır. hep açıklama yazmışlar ama anlamadığım için bilemedim.. polifoni var bi de 128 64 falan yazıyor eskiden telefonlarda vardı 16 32 polifoni diye arttıkca zil sesi daha gerçekci oluyordu bunlarda neye dikkat etmeliyim. Sanırım mağazaya gidip de görerek alacağım istanbul avrupa yakasındayım.. mağazaya gidince görevliye neleri sorayım. alırken nelere dikkat edeyim... Teşekkürler..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.