Şimdi Ara

Piyasa da Arabamı yok ben mi bulamıyorum!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz araştırın bence bulunabilir s60. Satıcı tabi size yarı otomatiği över ancak uzak durun derim.diğer tercihler ise dediğim gibi i30 ve ceed aslında lpg düşünürseniz honda accord alın derim 45-50 arasında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: freezy16

dci en az yakan motorlardan zaten daha az yakanı yoktur heralde ayrıca otomatik vites daha fazla yakar yani yakıt açısından arabayı değiştirecekseniz hiç değiştirmeyin, bende megane II dizel 90lık kullanmıştım ş.içi 5,5-6,2 aralığında geziyordu yakıt tüketimi, devirsiz mi kullanıyorsunuz arabayı ?

Aslında özellikle uzun yolda çok dikkat ederim devrine ama şehir içi çok önemseyemiyorum,
    yalnız özellikle 40 bin bakımı için servise götürdükten sonra daha da arttı yakıt nedense !! tekrar bir servise götürüp baktırasım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Biraz araştırın bence bulunabilir s60. Satıcı tabi size yarı otomatiği över ancak uzak durun derim.diğer tercihler ise dediğim gibi i30 ve ceed aslında lpg düşünürseniz honda accord alın derim 45-50 arasında

yarın gün için araştırıcam creed ve i30 u, s60 için ise ümitsizce 2. ele bakıncam sanırım ama zor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: spad

quote:

Orijinalden alıntı: freezy16

dci en az yakan motorlardan zaten daha az yakanı yoktur heralde ayrıca otomatik vites daha fazla yakar yani yakıt açısından arabayı değiştirecekseniz hiç değiştirmeyin, bende megane II dizel 90lık kullanmıştım ş.içi 5,5-6,2 aralığında geziyordu yakıt tüketimi, devirsiz mi kullanıyorsunuz arabayı ?

Aslında özellikle uzun yolda çok dikkat ederim devrine ama şehir içi çok önemseyemiyorum,
    yalnız özellikle 40 bin bakımı için servise götürdükten sonra daha da arttı yakıt nedense !! tekrar bir servise götürüp baktırasım var

bence de servise gösterin arabayı zorlasanız bile o kadar yakmaması lazım o arabanın otomatik olsa belki yakar ama düz vites için çok fazla o tüketim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

Şuanda Full megane 2011 kullanıyorum 105 beygir TDI,

Kimsede demiyor ki aga bu nedir

Diyecektim ki ...

• quote:

quote:

Biraz araştırın bence bulunabilir s60. Satıcı tabi size yarı otomatiği över ancak uzak durun derim.diğer tercihler ise dediğim gibi i30 ve ceed aslında lpg düşünürseniz honda accord alın derim 45-50 arasında

yarın gün için araştırıcam creed ve i30 u, s60 için ise ümitsizce 2. ele bakıncam sanırım ama zor gibi

Yalnız uyarayım otomatiği şehir içinde çok yakıyor diyorlar bir kullanıcıda bulun sorun netten

• Dci'dan daha az yakacak tek motor tipi e-hdi motorlar onlarda fransız olacağı için sorun olabilir size. C4 e-hdi full donanımları bütçenizin çok altında bulursunuz gibi geliyor bana.
  • quote:

quote:

yarı otomatikten uzak durmak lazım bu arada 55-60 aralığına full cam tavan i30 veya kia ceed alınabilir

Yarı otomatik meselesi biraz kafamı karıştırdı,
    Citroende görüştüğüm bir satıcı yarı otomatiğin iyiliğinden, bozulma gibi durumlarda daha az masraf çıkarttığından ,
    tam otomatiğe göre vites geçişlerinin çok az fark edildiği için insanların bilmeden bundan kaçtıklarını söyledi bana pek doğru gelmedi,
    aracını satmaya çalıştığını düşünüyorum..

Doğru söylemiş, ki o satıcının elinde tam otomatik de var zaten. Yani o konuda gerçekten tarafsız. Ama tam otomatiği yanlış hatırlamıyorsam sadece 2.0 motorda ve en üst donanım paketinde var.

Abartmışsa bilemem tabii, ama yarı otomatik, tam otomatiğe göre daha az arıza riskine ve daha az maliyete sahiptir.

• Şuan için tercihim Golf 1,4 lt TSI ACT BMT 140 PS gibi performans ve konfor olarak tatminkar ama yakıt için emin değilim,
    Önerisi/Tavsiyesi olan var mı ?
  • Doğrusu: "Piyasada araba mı yok, ben mi bulamıyorum?"
    Cevap: Piyasada araba var. Sen bulamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Doğrusu: "Piyasada araba mı yok, ben mi bulamıyorum?"

benim kısıtlarıma göre varsa söyle bakalım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Doğrusu: "Piyasada araba mı yok, ben mi bulamıyorum?"

benim kısıtlarıma göre varsa söyle bakalım

Aradığın özelliklerin hepsi Fiesta'da var :) 30bin lira da cebinde kalır...
  • DCI'nin 3.5 litre yaktığını iddia edenlere kapak olsun. TDI olmuş mubarek
  • donanımlı bi araç olmasını istiyorsanız d segmenti araçlardan başka bişe düşünmeyin.o para da ancak d segmenti araçlara verilir bence.

ödediğiniz parayı en iyi şekilde kullanmanın yolu budur emin olun.

75000 tl veripte c segmenti herhangibir araç almayın.

araçlar ise tartışılır artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 13 Mayıs 2013; 16:09:57 >
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Yıl başından beri, yaklaşık 4-5 aydır araç bakınıyorum, ama istediğim gibi bir araç bulamadım deli oldum,
    70000TL bütçem var, zorlarsam 75bin yapabilirim bence ii para ama arabalar mı pahalandı yoksa modeller mi kısıtlandı bilmem bulamıyorum..

aracımdaki donanımlardan çok memnunum ama hem çok yakmaya başladı, 6,5-8 arası yakıyor hemde istanbul trafiğinde artık düz vites kullanmaktan ve
    yolda ayağımın uyuşmasından bıktım ondan otomatik vites ve dizel bir araç bakınıyorum.

Hemen her araca baktım Golf, Jetta, Yeni Megane, Yeni Octavia, Yeni astra, Citroen C4 vs vs ama fiyatı tuttursam, malzeme kalitesi uymuyor,
    yada şuanki aracımdaki donanımları yakalamak için extra 5-10 bin lira ödemem gerekiyor.
    (aracım kartlı sistem, bluetooth, park ve yağmur sensörleri ve otomatik yanan farlar'a sahip)

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim,

Ya golf 7 dsg ye mahkum olursunuz o paraya, üstelik 5-6 ay sonra teslim. Yada 80 bin lira verip paşa gibi yeni audi a3 TDI s-tronic alırsınız. Çok kritik bir fiyat aralığı sizinki. Golfe mahkum olmayın. Fransiz yarı otomatiklere de kaptırmayın kendinizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Yıl başından beri, yaklaşık 4-5 aydır araç bakınıyorum, ama istediğim gibi bir araç bulamadım deli oldum,
    70000TL bütçem var, zorlarsam 75bin yapabilirim bence ii para ama arabalar mı pahalandı yoksa modeller mi kısıtlandı bilmem bulamıyorum..

aracımdaki donanımlardan çok memnunum ama hem çok yakmaya başladı, 6,5-8 arası yakıyor hemde istanbul trafiğinde artık düz vites kullanmaktan ve
    yolda ayağımın uyuşmasından bıktım ondan otomatik vites ve dizel bir araç bakınıyorum.

Hemen her araca baktım Golf, Jetta, Yeni Megane, Yeni Octavia, Yeni astra, Citroen C4 vs vs ama fiyatı tuttursam, malzeme kalitesi uymuyor,
    yada şuanki aracımdaki donanımları yakalamak için extra 5-10 bin lira ödemem gerekiyor.
    (aracım kartlı sistem, bluetooth, park ve yağmur sensörleri ve otomatik yanan farlar'a sahip)

Ya golf 7 dsg ye mahkum olursunuz o paraya, üstelik 5-6 ay sonra teslim. Yada 80 bin lira verip paşa gibi yeni audi a3 TDI s-tronic alırsınız. Çok kritik bir fiyat aralığı sizinki. Golfe mahkum olmayın. Fransiz yarı otomatiklere de kaptırmayın kendinizi.

Çok iyi söylediniz Audi yi tekrar bir inceliycem, siteden baktım ama hiç gidip bakmadım açıkçası bayisine falan
    İşte benim hep mantığım gerekiyorsa alt segment al ama içi full olsun du ama değişmem gerekiyor sanırım :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Çok iyi söylediniz Audi yi tekrar bir inceliycem, siteden baktım ama hiç gidip bakmadım açıkçası bayisine falan
    İşte benim hep mantığım gerekiyorsa alt segment al ama içi full olsun du ama değişmem gerekiyor sanırım :(

Audinin ambience versiyonu 82 bin lira sanırım. İçi full deri döşeme klimatronik navigasyon falan. Audinin full'ü ile boşu arasında sadece kapaklı jant farkı var.

• aradığın araçlar:

Renault Latitude
    ford mondeo
    skoda süperb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 13 Mayıs 2013; 17:49:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: n_mert

Dci'dan daha az yakacak tek motor tipi e-hdi motorlar onlarda fransız olacağı için sorun olabilir size. C4 e-hdi full donanımları bütçenizin çok altında bulursunuz gibi geliyor bana.

pardon ama dci nerenin motoru ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.