Şimdi Ara

Piyasa da Arabamı yok ben mi bulamıyorum!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: onur801

quote:

Orijinalden alıntı: n_mert

Dci'dan daha az yakacak tek motor tipi e-hdi motorlar onlarda fransız olacağı için sorun olabilir size. C4 e-hdi full donanımları bütçenizin çok altında bulursunuz gibi geliyor bana.

pardon ama dci nerenin motoru ?

Dci Renault ve Japon Nissan'ın ortak malı olduğu için belki PSA grubunun "Fransız" kalite algısı Renault'ta geçerli değil diye düşünüyor insanlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onur801

quote:

Dci'dan daha az yakacak tek motor tipi e-hdi motorlar onlarda fransız olacağı için sorun olabilir size. C4 e-hdi full donanımları bütçenizin çok altında bulursunuz gibi geliyor bana.

pardon ama dci nerenin motoru ?

Dci Renault ve Japon Nissan'ın ortak malı olduğu için belki PSA grubunun "Fransız" kalite algısı Renault'ta geçerli değil diye düşünüyor insanlar

ne alaka canım sizde amma yaptınız şimdi. O da fransız o da fransız işte evirip çevirmeye gerek yok.Psa nın yıllardır kullanılan halk arasında pejo minibüsleri diye geçenlerin motorlarını almanlar yada japonlarmı yapıyor sanıyorsunuz.

• gider otomatik vites 2011 full+full auris alırım o kadar para vermeye ne gerek var. al yıllarca bin babalar gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

Zamanımı ayırdım ve 3 araç buldum buyrun
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-margrup-tan-2012-peugeot-508-1.6-hdi-allure-40.000-km-boyasiz-124883781/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2012-volvo-s60-1.6-d-drive-premium-122972747/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2012-volvo-s60-1.6-d-drive-premium-122972747/detay

Volvolarda tek sıkıntı manueller bu da bence sıkıntı değil.

Teşekkürler, 2. el seçeneklerini çok değerlendirmek istemiyorum, yukarda da yazmıştım,
    Tamir masrafı derdi beni çok yıprattı, yine de teşekkürler, özellikle Volvo power swift ler var gerçekten aklım takılıyor :(

Diğer Auris öneren arkadaşa ise şunu diyebilirim;
    Çok bayii gezdim, kendi araç markamdan, citroen hatta jetta ve octavia ya kadar,
    üst sınıf ürünlerin bazılarında bile Golf deki malzeme kalitesi gerçekten yok,
    daha önce golf falan kullanmadım bir fanatikliğim yok ama gidin sizde binin hemen farkı anlayacaksınız,
    Sonuç kendi ve sevdiklerimizin canını taşıyoruz, ondan benim için önemli
    Türkiyede zaten insan hayatı çok ucuz, birde ben ucuza kaçıp bunu daha da risk'e etmek istemem :)

• Renaultu seviyorsanız şunu alın bence : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-panaromik-cam-navigasyon-garaj-arabasi-0-ayarinda-111779422/detay
    Mondeolarda da epey indirim yapıldığını duymuştum
  • diesel otomatik 2013 a3 biraz butcenizi arttırarak , 2012 a3 dieel otomatik dusuk km butcenizden daha ucuza blabilirsiniz. istediğiniz ozellikleri karsılar, biraz sert suspansiyonu olması nedeni ile cukur veya stabilize yolda sarsıntı fazla gelebilir. yakıtı istanbul için 6 lt /100km ortalama olacaktır. istediğiniz ozelliklerde olmasada kia sportage bakmanızıda oneririm. 1.6 benzinli manuel 55-60 bin aralıgında sıfırını alabilirsiniz. donanım ozellikleri ve surusu benim hosuma gitti arkadasımın yeni alması munasebetiyle kullandıgımda.. kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: spad

quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

Zamanımı ayırdım ve 3 araç buldum buyrun
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-margrup-tan-2012-peugeot-508-1.6-hdi-allure-40.000-km-boyasiz-124883781/detay

Volvolarda tek sıkıntı manueller bu da bence sıkıntı değil.

Teşekkürler, 2. el seçeneklerini çok değerlendirmek istemiyorum, yukarda da yazmıştım,
    Tamir masrafı derdi beni çok yıprattı, yine de teşekkürler, özellikle Volvo power swift ler var gerçekten aklım takılıyor :(

Diğer Auris öneren arkadaşa ise şunu diyebilirim;
    Çok bayii gezdim, kendi araç markamdan, citroen hatta jetta ve octavia ya kadar,
    üst sınıf ürünlerin bazılarında bile Golf deki malzeme kalitesi gerçekten yok,
    daha önce golf falan kullanmadım bir fanatikliğim yok ama gidin sizde binin hemen farkı anlayacaksınız,
    Sonuç kendi ve sevdiklerimizin canını taşıyoruz, ondan benim için önemli
    Türkiyede zaten insan hayatı çok ucuz, birde ben ucuza kaçıp bunu daha da risk'e etmek istemem :)

Siz bilirsiniz ama 75.000 Tl verip C sınıfı bir araba almanızı tavsiye etmem

• quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

yarı otomatikten uzak durmak lazım bu arada 55-60 aralığına full cam tavan i30 veya kia ceed alınabilir

Yarı otomatik meselesi biraz kafamı karıştırdı,
    Citroende görüştüğüm bir satıcı yarı otomatiğin iyiliğinden, bozulma gibi durumlarda daha az masraf çıkarttığından ,
    tam otomatiğe göre vites geçişlerinin çok az fark edildiği için insanların bilmeden bundan kaçtıklarını söyledi bana pek doğru gelmedi,
    aracını satmaya çalıştığını düşünüyorum..

Doğru söylemiş, ki o satıcının elinde tam otomatik de var zaten. Yani o konuda gerçekten tarafsız. Ama tam otomatiği yanlış hatırlamıyorsam sadece 2.0 motorda ve en üst donanım paketinde var.

Abartmışsa bilemem tabii, ama yarı otomatik, tam otomatiğe göre daha az arıza riskine ve daha az maliyete sahiptir.

Eksik söylemiş, gaz hareketleri ile vitesi yönlendirirseniz ya da gazì boşverip f1 kulakçìklardan müdehale ederseniz hiçbir şikayetiniz olmaz. Ama dipgaz ile ve şuursuzca ivmeli kullanìrsanìz ilk vlteslerde tam otomatik konforu yok diye şikayet edesiniz. Tam otomatik, manuel, dsg, mcp hepsini yeterince kullandìm. Suan kendi aracìm mcp, sirkette tam otomatik ve manuel araclar kullanìyorum. Mcp sorunsuz, zevkli. Tam otomatik zevksiz ve çok yaktìrìyor. Dsg bakımı masraflı, zevkli ama arıza riskini almak zor uzun zaman kuşlanılacaksa.
    Para ve zevkler değişir, tercihler de buna paralel:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: artofevil

quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

Şuanda Full megane 2011 kullanıyorum 105 beygir TDI,

Kimsede demiyor ki aga bu nedir

Diyecektim ki ...

dediler...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.