Şimdi Ara

Piyasa da Arabamı yok ben mi bulamıyorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yıl başından beri, yaklaşık 4-5 aydır araç bakınıyorum, ama istediğim gibi bir araç bulamadım deli oldum,
    70000TL bütçem var, zorlarsam 75bin yapabilirim bence ii para ama arabalar mı pahalandı yoksa modeller mi kısıtlandı bilmem bulamıyorum..

Şuanda Full megane 2011 kullanıyorum 105 beygir TDI,
    aracımdaki donanımlardan çok memnunum ama hem çok yakmaya başladı, 6,5-8 arası yakıyor hemde istanbul trafiğinde artık düz vites kullanmaktan ve
    yolda ayağımın uyuşmasından bıktım ondan otomatik vites ve dizel bir araç bakınıyorum.

Hemen her araca baktım Golf, Jetta, Yeni Megane, Yeni Octavia, Yeni astra, Citroen C4 vs vs ama fiyatı tuttursam, malzeme kalitesi uymuyor,
    yada şuanki aracımdaki donanımları yakalamak için extra 5-10 bin lira ödemem gerekiyor.
    (aracım kartlı sistem, bluetooth, park ve yağmur sensörleri ve otomatik yanan farlar'a sahip)

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim,

• ikinci el az kmli s60 dizel powershift olabilir
  • Özellikle dizel otomatik çılgınlığı yüzünden şuan hem ikinci el hemde 0 km piyayası çok pahalı. Örneğin bir markanın tamamen aynı olan bir modelinin dizel otomatiği benzinli manuelinden 20 bin lira fazla ( markayı söylemeye gerek yok heralde )

O yüzden tercihlerinizi gözden geçirin illaki de dizel otomatik istiyorum diyorsanız c5 yada 508 bakın derim
  • Yillik kac km yapiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losangelos

Özellikle dizel otomatik çılgınlığı yüzünden şuan hem ikinci el hemde 0 km piyayası çok pahalı. Örneğin bir markanın tamamen aynı olan bir modelinin dizel otomatiği benzinli manuelinden 20 bin lira fazla ( markayı söylemeye gerek yok heralde )

O yüzden tercihlerinizi gözden geçirin illaki de dizel otomatik istiyorum diyorsanız c5 yada 508 bakın derim
    yarı otomatikten uzak durmak lazım bu arada 55-60 aralığına full cam tavan i30 veya kia ceed alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

Yillik kac km yapiyorsunuz?
    Yıllık ortalama 15 bin km yapıyorum, şuandaki aracımı 3 yıl kullandım ama şimdi alacağım aracı 5 yıl kullanmayı planlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

yarı otomatikten uzak durmak lazım bu arada 55-60 aralığına full cam tavan i30 veya kia ceed alınabilir

Yarı otomatik meselesi biraz kafamı karıştırdı,
    Citroende görüştüğüm bir satıcı yarı otomatiğin iyiliğinden, bozulma gibi durumlarda daha az masraf çıkarttığından ,
    tam otomatiğe göre vites geçişlerinin çok az fark edildiği için insanların bilmeden bundan kaçtıklarını söyledi bana pek doğru gelmedi,
    aracını satmaya çalıştığını düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: spad

Kimsede demiyor ki aga bu nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toygun_ank -- 13 Mayıs 2013; 0:52:23 >
  • quote:

Yıllık ortalama 15 bin km yapıyorum, şuandaki aracımı 3 yıl kullandım ama şimdi alacağım aracı 5 yıl kullanmayı planlıyorum
    50 bin liraya az yakan 1.2 tsı dsg tarzı bir benzinli otomatik al , kalan 25 bin lirayıda 5 sene benzin parası yaparsın ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

ikinci el az kmli s60 dizel powershift olabilir

Keşke olabilse ama çok zor, 50000 km altında ona s60 powershifler 80bin tlden başlıyor ne yazıkki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

Niye ki ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

50 bin liraya az yakan 1.2 tsı dsg tarzı bir benzinli otomatik al , kalan 25 bin lirayıda 5 sene benzin parası yaparsın ....

Alıntıları Göster
    2. el d sınıfı al sen en iyisi. c sınıfında ne malzemesi olacakta kaliteli olacak.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ilk-sahibinden-hatasiz-audi-a6-2006-askin-jeep-ten-124598556/detay

• quote:

quote:

quote:

Meganınızda TDI motormu var
  • quote:

quote:

quote:

budamı fake
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Meganınızda TDI motormu var

pardon 1.5 dci 105 bg detaylara takılmayalım, artık o kadar araç baktım ki motor tiplerini karşıtırır oldum :)

• quote:

quote:

quote:

TDI yerine DCI yazmanız lazımdı onu diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

2. el d sınıfı al sen en iyisi. c sınıfında ne malzemesi olacakta kaliteli olacak.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ilk-sahibinden-hatasiz-audi-a6-2006-askin-jeep-ten-124598556/detay

araç süper kalite tamam ama işte bu çok belimi büker,
    c sınıfı araçlar 2bin motorlarda hep çok yakar,
    birde ben aracı 2. el alıp servislerle tamircilerle uğraşmayı pek sevmiyorum, ilk arabamda başıma geldi,
    şimdiki meganı mesela bakımdan bakıma servise götürüyorum, nazar değmesin hiç problem çıkartmadı 3 yıldır,
    böyle kullanabilmek için sıfır istiyorum aslında.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

araç süper kalite tamam ama işte bu çok belimi büker,
    c sınıfı araçlar 2bin motorlarda hep çok yakar,
    birde ben aracı 2. el alıp servislerle tamircilerle uğraşmayı pek sevmiyorum, ilk arabamda başıma geldi,
    şimdiki meganı mesela bakımdan bakıma servise götürüyorum, nazar değmesin hiç problem çıkartmadı 3 yıldır,
    böyle kullanabilmek için sıfır istiyorum aslında.

Alıntıları Göster
    Var mı başka fikri olan ?

• quote:

honda bak sıfır civiclere dizel olana
  • quote:

Alıntıları Göster
    dci en az yakan motorlardan zaten daha az yakanı yoktur heralde ayrıca otomatik vites daha fazla yakar yani yakıt açısından arabayı değiştirecekseniz hiç değiştirmeyin, bende megane II dizel 90lık kullanmıştım ş.içi 5,5-6,2 aralığında geziyordu yakıt tüketimi, devirsiz mi kullanıyorsunuz arabayı ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.