Şimdi Ara

Piyasa da Medya Oynatıcı Kalmamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar burada tavsiye edilen cihazlara bakıyorum stokta yok maalesef.

Babama ezcool almıştım o bile tükenmiş. 100 TL civarı bu makine bile alt yazı boyut ve rengini değiştirebiliyordu.

Benim aradağım half sbs oynatsın, 1080p oynatsın, video ve altyazı formatlarının tümünü desteklesin ve fiyat aralığı 200 -250 TL olsun. Alt yazılarda boyut ve renk değiştirme imkanı olsun. Tabi bu fiyatlar 3d iso desteklerse ek olarak güzel olur :D

Medya player olması şart değil. HDD destekli 3d bluray oynatıcılar da olabilir.

Tavsiyelerinizi lütfen eksik bırakmayın. Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hospital

Arkadaşlar burada tavsiye edilen cihazlara bakıyorum stokta yok maalesef.

Babama ezcool almıştım o bile tükenmiş. 100 TL civarı bu makine bile alt yazı boyut ve rengini değiştirebiliyordu.

Benim aradağım half sbs oynatsın, 1080p oynatsın, video ve altyazı formatlarının tümünü desteklesin ve fiyat aralığı 200 -250 TL olsun. Alt yazılarda boyut ve renk değiştirme imkanı olsun. Tabi bu fiyatlar 3d iso desteklerse ek olarak güzel olur :D

Medya player olması şart değil. HDD destekli 3d bluray oynatıcılar da olabilir.

Tavsiyelerinizi lütfen eksik bırakmayın. Saygılarımla.

Hocam benim philips hmp3000 media playerim bozuldu ve hiç bir yerde sıfır bulamıyorum. Sen bulabildin mi herhangi bir ürün?
  • ezcool bende kullanıyorum.burada 179 tl ye satılıyor

http://www.hepsidijital.com/DARK-1215
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.