Şimdi Ara

Piyasa değeri yaklaşık 750 tl olan orjinal kitaplarımı uygun fiyata satıyorum (46 kitap)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta da belirttiğim gibi piyasa değeri yaklaşık olarak 750 lira(yayın evinin sitesinden tek tek fiyatlarına bakılmıştır) olan 46 kitabımı satmak istiyorum. Kitapların %90'ını hiç okumadım. Bazılarının da sadece kapağını açıp üç beş sayfa okumuşturum. Hepsi orjinal (Cehennem kitabı hariç). Fiyat belirlemedim ama hepsini 300-400 lira arası satabilirim. Seçip de alabilirsiniz. Kitaplar İlya ve Kum Saati yayın evinden. Mini bir kütüphane oluşturmak isteyenler için uygun bence. Fiyat konusunda anlaşırız kitapları elimden çıkartmak istiyorum. İstanbul içi elden teslim edebilirim. Detaylar konuşulur. Mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Takas da yapılabilir Game of trhones serisi ile. 2014 kpss kitapları ile de takas yapılabilir

Piyasa değeri yaklaşık 750 tl olan orjinal kitaplarımı uygun fiyata satıyorum (46 kitap) Piyasa değeri yaklaşık 750 tl olan orjinal kitaplarımı uygun fiyata satıyorum (46 kitap) Piyasa değeri yaklaşık 750 tl olan orjinal kitaplarımı uygun fiyata satıyorum (46 kitap)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.