ARKADAŞALAR HER HAFTA YAPILAN İNDİRİMLERDE OTO SES SİSTEMLER İHAKKINDA BURADA BİLGİ VERECEĞİM... BU HAFTA SONU PİONEER 6901 OVAL HOPLARLOR İNDİRİMDE PİYASA 110 YTL CİVARINDA 85 ytlYE veriyorum. ALPİNE CDE 9870 TEYP PİYASA 280 310 DEĞİŞİYO 195 YTLYE VERİYORUM...
ÜRÜNLER GARANTİLİ FATURALIDIR. CARGO SİZE AİT... BİLİYOSUNUZ ZATEN ÜRÜNLERİ UCUZA ALIYORUM İNNDİRİMDEN VE KENDİME Bİ MİKTAR KAR KOYUYORUM EĞER BİRAZ DAHA UCUZA ALMAK İSTEYENLER OLURSA HER HAFTA GÜNCELLEYECEĞİM BU BİLİGİLERİ... MSN turkishboy_18m@hotmail.com
vcd çalarlı teypler varmı sony hariç
Hocam garantisi nedir acaba bu ürünlerin. Mediamarkt ürünlerinden mi?
Arkadaşım ben Eskişehir'deyim bizim burda MEdiaMARKTvar.Senin dediğin ürünlerden daha ucuz.Ben pioneer TS-A6901 hoparlörü 55YTL ye aldım dün akşam.Ayrıca dediğin teybide 139 Ytl diyorlardı. Yani bilgin olsun. Saygılar sevgiler dostça kalın
BENDE ESKİŞEHİRLİYİM KARDEŞİM :) BİLYORU MVE HER GÜN ORDAYIM ZATİ :) E BENDE ÖNCEKİ MESAJLARIMDA YAZDIĞIM GİBİ ALIP SATIYORUM KENDİME KAR KOYUYORU MBAŞKASIDA UCUZA ALIYO turkishboy_18m@hotmail.com tabiki bu eskişehirde olmayanlar için geçerli.. ve oto ses sisteminin orda eleman olmayı psatış yapan milletin sorusunu yanıtlayan birini görürsen o benim:)
EVET KARDEŞİM ÜRÜNLER MEDİA MARKTIN ÜRÜNLERİ GARANTLİ SIFIR VE FATURALIDIR... ALDIĞINIZ GÜNE GARANTİSİ İŞLENİR... SAYGILAR... YILBAŞINDA ÇOK BÜYÜK BİR İNNDİRİM GİRİYO BEYLER BUNUDA HATIRLATİM DEDİM... ÜRÜNLERİ EN HIZLI BEN YANSITICAM BURAYA... msn turkishboy_18m@hotmail.com
ediamarktın o fiyatı sadece açılış içindi sanırım.. gecende alpine 9870r yi 260 a aldım ordan, keske bu topiği daha önce görseydim
ŞU ANDA ELİMDE DAHA ALPİNE TEYP VE HELİX SUBWOOFER KALDI ARKADAŞLAR....
ALPINE CDE-9870R Full Speed Connection for iPod Quick Search CD Text Display and Scroll CD-R / CD-RW Compatible MP3 File Playback MP3 Text Information Display (ID3 Tag) Regulated 1-bit DAC Zero Data Mute (0 bit Mute) Connectivity OEM Steering Remote Control Ready AUX-In Ready (w.KCE-236B)
Power Specification
4 x 45W High Power Amplifier 1 Preout with Subwoofer Level Control Display 14 Segment Black Mask Display White LCD Lighting
Audio Processi High Pass Filter@(80/120/160Hz) Bass/Treble Center Frequency Adjustment Bass Band Width Adjustment Other Highlights
MaxTune Tuner Detachable Face Plate ISO Connector Ready
HELİX DEEPBLUE SERİSİ 15 38 CM 800 MAX 400 RMS WOOFER
TÜM ÜRÜNLER SIFIR HİÇ AÇILMAMIŞ GARANTİLİ ORJİNALDİR...
6901 hoparlörden memnun kaldın mı,bende 6911 var,4*30 çıkışlı Philips teybimle randıman vermiyor,daha doğrusu bas vermiyor.Hoparlörler 80 w rms,teyp en fazla 15 watt veriyordur.Eski dandik ovallerim çok güzel bas veriyordu,dün denedik,Sony'nin 60 wattlık 6934'leri de ses kalitesi daha düşük olsa da daha iyi bas veriyor.İlla amfiyle mi sürmemiz lazım bu 6911'leri bilmiyorum.Teybi değiştirmeyi düşünüyorum,ama yeni teyp ile de güçlü bas vereceklerini sanmıyorum.
bende arabanın teybine direk bağladım orjinallerini çıkartıp eskisine göre gayet güzel ama almadan önce anfiye bağlanmış idi (aşağıdaki linkteki anfiye) alpine, sony, sunny, blaupunkt hepsini tek tek denedim pioneer hepsinden güzel ses veriyodu ve fiyatıda çok iyi idi bugün gittim bitane daha almaya ama tükenmiş bitmişti bence anfide denemelisin çok farkeder http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=2169&k_id=357&kn=ALPINE
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme