Bildirim
Piyasa oyunları için High grafik
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Topladığın sistem hakkında yorum yapmayacağım.Hangi çözünürlükte hangi tür oyunlar bunlar ? -
quote:
Orijinalden alıntı: LyingStory
Topladığın sistem hakkında yorum yapmayacağım.Hangi çözünürlükte hangi tür oyunlar bunlar ?
1366x768 çözünürlükte piyasadaki oyunları kaç fps de oynatır eksiği var ise nelerdir
-
Youtube den ekran kartnın videolarına bakabilirsin müsait değilim.İyi forumlar. -
quote:
Youtube den ekran kartnın videolarına bakabilirsin müsait değilim.İyi forumlar.
Ya arkadaş yardımcı olamayacaksan müsait değilsen neden yorum yapıyorsun, bi yardım istedik içine ettin be -
Benim özel hayatımda olan şeyler sizi ilgilendirmez saygılı olun biraz. -
quote:
Benim özel hayatımda olan şeyler sizi ilgilendirmez saygılı olun biraz.
Özel hayatından banane arkadaş yorum yapıyorsun müsait değilim, videolara bak diyorsun ne anladım ben bu işten sonra saygıdan bahsediyorsun -
Bu sistem ile hiç birşey oynayamazsın parçalar uyumsuz kafana göre seçmişsin -
anakart ve işlemci uyumsuz ayrıca eski nesil ekran kartı yerine r7 260x alabilirsin. -
Anakartını bunla değiştir.
http://www.vatanbilgisayar.com/ga-970a-ds3p.html
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X