Şimdi Ara

Piyasa oyunları için High grafik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar bu topladığım sistem piyasa oyunlarını high grafikte kaç fps de oynatır eksik ve gidikler için yardım olursanız çok makbule geçer

] Piyasa oyunları için High grafik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Authenticator -- 3 Eylül 2014; 12:51:12 >

• Topladığın sistem hakkında yorum yapmayacağım.Hangi çözünürlükte hangi tür oyunlar bunlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LyingStory

Topladığın sistem hakkında yorum yapmayacağım.Hangi çözünürlükte hangi tür oyunlar bunlar ?

1366x768 çözünürlükte piyasadaki oyunları kaç fps de oynatır eksiği var ise nelerdir

• Authenticator kullanıcısına yanıt
    Youtube den ekran kartnın videolarına bakabilirsin müsait değilim.İyi forumlar.
  • quote:

Youtube den ekran kartnın videolarına bakabilirsin müsait değilim.İyi forumlar.

Ya arkadaş yardımcı olamayacaksan müsait değilsen neden yorum yapıyorsun, bi yardım istedik içine ettin be
  • Benim özel hayatımda olan şeyler sizi ilgilendirmez saygılı olun biraz.
  • quote:

Benim özel hayatımda olan şeyler sizi ilgilendirmez saygılı olun biraz.

Özel hayatından banane arkadaş yorum yapıyorsun müsait değilim, videolara bak diyorsun ne anladım ben bu işten sonra saygıdan bahsediyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bu sistem ile hiç birşey oynayamazsın parçalar uyumsuz kafana göre seçmişsin
  • anakart ve işlemci uyumsuz ayrıca eski nesil ekran kartı yerine r7 260x alabilirsin.
    Anakartını bunla değiştir.
    http://www.vatanbilgisayar.com/ga-970a-ds3p.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.