Şimdi Ara

Piyasa ve Tavsiye Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamun aleyküm cümletten, derdimi dinleyip çözüm üretmeye çalışan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. 7 yıldır 2000 Opel Astra G 1.6 16V HB CD kullanıyorum çok memnunum çekişinden tutun 5 kişinin rahatla oturmasına kadar ama özellikle çekiş gücü beni çok tatmin ediyor lakin çağın gerisinde kaldığının farkındayım artık emekli bir amcada aracımı satmam için dört gözle bekliyor bende onu daha da bekletmek istemiyorum :)
    İşin ehli üstatlardan sizlerden bir kaç tavsiye almak isterim şöyle değiştirdikten sonra ' yahu astra daha mı iyi çekiyordu' dedirtmeyecek birşey olmasını istiyorum açıkçası pişman etmiycek bişey zırt pırt araba değiştirmeyide hiç sevmiyorum. Aslında aklımda bir kaç bişey var

Volva S40 d2(kasası tatlı geliyor aramızda kullanan varsa yorum yaparsa çok sevinirim)
    Astra J HB (belki en doğru karar astradan devam etmektir)
    2012 Leon FR( mağlum henüz genç ve bekarız yakışır belki)

bunun haricinde tavsiyeleriniz nedenleri ile birlikte yazarsanız çok sevinirim. Unutmadan aracımı sattıktan sonra tahmini 50,000 nakit olucak belki biraz daha fazla kafama yatarsa belki kredi de çekebilirim bu çevrede tavsiyeleriniz bekliyorum.

Fikrini paylaşan herkesden Allah razı olsun sağlıcakla

• Anladığım kadarıyla uzun süre sorunsuz problrmsiz kullanmak istiyorsun 1.6 tüplü auris al tabi biraz büyçeyi arttır ya da corolla .Sonra 7 8 yıl daha bin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Yazdım hocam kenara Auris ve corollayı teşşekür ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye lütfen (acil)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.