Şimdi Ara

Piyasadaki En İyi Kamera Telefonu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon alıcam ama 3 cihaz arasında kaldım.. Buraya açıyorum konuyu çünkü amacım sadece fotoğraf ve video çekmek.. O yüzden bu bölüme girenlerin yorumları önemli.. Araştırmalarım kadarı ile en iyi 3 kamera cihazı şu şekilde

Note 8
    Pixel 2 XL
    LG V30

Testlerini videolarını izledim sonuç olarak:

Note 8

Gece çekimi başarısız
    Gündüz çekimi en iyi olan (en net)
    Video çekerken image stabilization ı en iyi olan
    Porte özelliği var çok iyi derinlik veriyor.

Lg V30

Gece çekimi Note 8 e göre 1 tık daha başarılı Pixel den daha kötü ama..
    Gündüz çekimi Note 8 den 1 tık aşagıda ama çok fark yok
    Video çekimi en iyi telefon dünya üstündeki hatta o kadar iyi ki profosyonel makinalarla kıyaslamışlar..
    Ne yazik ki portre modu yok onun yerine harika bir 2. geniş açı lens'i var.. Dlsr kamera gibi geniş açı çekiyor..

Pixel 2 XL

Gece çekimi mükemmel.
    En iyi renkleri yakalayan kamera.
    Gündüz çekimi iki telefondan da bi tık aşagıda.Ama yine çok aşırı farklı değil
    Portre modu var.İnanılmaz derinlik verebiliyor.

Örnek fotolar

Gündüz Çekimleri

Gece Çekimleri

Note ve Pixel 2 deki Porte Modu

Note 8

Pixel 2

Lg v30 daki geniş açı lens

Lg v30 daki cinema çekim modu

Siz olsanız hangisini alırdınız ? Aşağı yukarı fiyatları aynı pixel ile g30 100 dolar falan daha ucuz.. Karar veremiyorum bir türlü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 25 Ekim 2017; 21:25:51 >

• Amacın sadece fotoğraf çekmek ise neden dslr almıyorsun? ayrıca bu kameralar 3-5 aynı çeker çok düşünmeye gerek yok kafana hangisi yatıyorsa onu al sonuçta 7200d ile d800 ü karşılaştırmıyoruz, mercimek sensör en babası bile ışık azaldığında sıçar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pixel 2 XL ve LG V30'un ekranlarında bir dert var. Bu nasıl çözülür emin değilim:
    https://arstechnica.com/gadgets/2017/10/pixel-2-and-2-xl-review-the-best-android-phone-you-can-buy/2/
    Note 8 seçerdim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

Amacın sadece fotoğraf çekmek ise neden dslr almıyorsun? ayrıca bu kameralar 3-5 aynı çeker çok düşünmeye gerek yok kafana hangisi yatıyorsa onu al sonuçta 7200d ile d800 ü karşılaştırmıyoruz, mercimek sensör en babası bile ışık azaldığında sıçar.

Dslr ım var zaten hocam teşekkürler.
  • Lg v30 un videosu harika

• bunlar yerine bi tane kompakt al

dslr i tasimak zor geliyo galiba

• Önceki modeller gibi kronik sorunları yok ise V30 tercih ederdim ben bu cihazlar arasından.
  • note 8
  • Fotoğraf birinci öncelik olursa portre ve geniş açı tercihimi etkilerdi. Birini seçmem gerekseydi cep telefonunda portreyi geniş açıya tercih ederdim. Ancak bu telefonlar içerisinde her halükarda Note 8 alırdım o da ayrı konu.
  • En iyi kamera telefonumu arıyor bu kişi, yoksa en iyi telefon kamerasını mı? Önce buna karar vermek lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • üç aşağı beş yukarı aynı sonuç verir, nihayetinde telefon kamerası. dslr taşımak zor geliyorsa aynasız veya kompakt alabilirsin, kompakt cihazlarda artık çok gelişti.

not: bunlar arasında note 8
  • Telefon kısmına açmadığın için DSLR al yorumları gelmiş bolca

• Aslında çift telefon taşıma durumu varsa en iyi seçenekler Nokia 808 ve Lumia 1020 olacaktır sadece kamera amaçlı olarak kullanılabilir ikiside piyasadaki en üst seviye telefonlardan daha iyi işler çıkaracakları kesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.