Şimdi Ara

Piyasadaki Paralı Maç Analiz Programları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son 3 aydır bunlara yönelik çalışıyorum.Çalışmalarımıda sitemde yayınlıyorum.Golpylus,Landi bet ve daha çoğu programın cracklenmiş halini bulup denedim.Bunun yanında exceel oran analizi bet365 gibi oran excell programlarını başarılı birşekilde bulamadığım için sadece basketbol handikap analiz,Landi bet,Golpylus_Turbo gibi piyasada 6000 ruble değerinde olan programları ücretsiz olarak ekledim.Elimde daha güzelleri olmasına rağmen makroları rusça adlandırıldıkları için bozuk durumdalar ve rusçalar.Bunun yüzünden türkçeleştirdikten sonra siteye koyacağım.Şuan Schukin_Basket excell programının kendimce Türkçeleştiriyorum.

Yukarıdaki resimde bugünkü analiz eğer tutar ise Schukin_Basket teorisi ile çalışan programı siteye koyacağım.Reklam gibi gözüksede çalışmalarım burada olacaktır.
    Yukarıdaki maçları kendimde oynayacağım.Yandaki baremler iddianın verdiği baremlere göre alt üst oynayacağınıza kara verebileceksiniz.Mesela iddia 702 kodlu maça 170 barem verdi bu halde üst oynayacaksınız .Veya 155 verdi alt oynayacaksınız.Oynayan veya oynamayanlara şimdiden teşşekürler.

Siteye gitmek için tıklayınız

Edit= 701 maçı baz alarak yapınız
    702 145 barem açılmış üst
    703 150 barem üst
    701 170 barem üst

998 197 barem üst

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstflcS -- 23 Mayıs 2016; 17:33:07 >

• Güzel çalışma teşekkür ederim. Basketbol için de program varsa eklersen süper olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu verenler tutar ise paylaşacağım kusurlu program paylaşmak istemem

• quote:

Orijinalden alıntı: mstflcS

Bu verenler tutar ise paylaşacağım kusurlu program paylaşmak istemem
    Dostum bu programlar aşağıda verdiğim linktekinin benzerini yapmıyorlar mı insanlar neden bu kadar rağbet gösteriyor bunlara farklı bişey mi var bilmediğimiz ? İstatistiksel açıdan yararlı ama gerçekte ne kadar olur belirli bir süre incelemek lazım.

https://www.youtube.com/watch?v=cqFWkn7VW_4
  • ~Furkan61~ ~ kullanıcısına yanıt
    Videoyu izledim.bunda tüm ligin olasılıkları göz önüne alınıyor.Ama bu programlarda Son 10 maç ve ya son 5 maç göze alınıyor.Karşılaştırma yapalım şimdi 27.haftadayız mesela tüm ligi karşılaştırırsak elimizde sadece sayı olur.Bunun yanında son maçlar göz önüne alınırsa Takımların form durumlarını sayıya dökebiliyoruz buda istatistik iddaa için aradığımız veri oluyor.
  • mstflcS M kullanıcısına yanıt
    Anladım dostum sağolasın bilgi için. O zaman yine bu programlara para dökmeye gerek yok biraz excell biraz matematik bilgisiyle benzeri yapılabilir. Boş zamanımda bunun üzerine çalışacağım.
    Para zaten verilmez ücretsiz paylaşıyorum buda NTFT uygulaması nunberg maçına 1X çs diyor bakalım 1-1 skor 1-0 skor ilede alt işaret ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    1-0 ve 1-1 e 1 er lira attım artemisbetten göreceğiz sonuçları :)
    sana gıcığına 0-0 bitiyormuş birde :D :D söyliyim bunlar daha deneniyor matematik matematiktir
  • 10 lira attım bakalım iyidir gelirse
  • Hocam tam siste anlamadım, neye göre alt/üst oynuyoruz?

Aynen dostum ben de bilimle iddaa da başarı yakalacağanı inanıyorum ama bugüne kadar ne denediysem tutmadı inşallah bu sistem tutar hem belki bir tık geliştirilir ufak ufak kazanırız :)
  • Equaties kullanıcısına yanıt
    İddia badem açıyor eğer bu baremler yukarıdaki paylaştığım verenlerden az ve ya çok işe ona göre alt üst olmayacaksınız. Telefonda olduğum için yazım hatalarımı affedin

• marquelle kullanıcısına yanıt
    İnşallah dediğim mantığı anlayarak oynamışsınızdır.

• quote:

İddia badem açıyor eğer bu baremler yukarıdaki paylaştığım verenlerden az ve ya çok işe ona göre alt üst olmayacaksınız. Telefonda olduğum için yazım hatalarımı affedin

Hocam anladığıma göre verdiğiniz maçların hepsine üst oynamamız lazım değil mi?

• Equaties kullanıcısına yanıt
    Hayır bu verdiğim sayılar takımların toplam alabileceği sayı iddaa nın verdiği baremlerle alt üst yapacaksınız zaten konuyu editledim

• 701 e alt demişsiniz üst olmayacak mı?

• ultiMance kullanıcısına yanıt
    701 170 barem vermiş bizim dediğimiz sayı ise 178 o yüzden alt oluyor

• quote:

701 170 barem vermiş bizim dediğimiz sayı ise 178 o yüzden alt oluyor

Tamam sizde sonuç 178 çıkmış iddaa 170 açmış üst olması lazım değil mi?

• Pardon dalgınlık 😂 değiştiriyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.