Şimdi Ara

Piyasadaki Sıfır Fabrika Çıkışlı LPGli Araçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
51.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu an piyasada satıldığını bildiğiniz , sıfır fabrika çıkışlı,LPG yakıt kullanan otomobiller hangileri?Taksi amaçlı tasarlanmış olanlar varsa onları hariç tutuyorum.
    Herkese keyifli kazasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graindor -- 19 Mart 2009; 14:14:40 >

• chevrolet avea-lacetti dahiatsu terios fiat albea bildiklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

chevrolet avea-lacetti dahiatsu terios fiat albea bildiklerim.
    aygaz genel müdürü 34 AYG 11 plakalı lpg'li albea'ya biniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

aygaz genel müdürü 34 AYG 11 plakalı lpg'li albea'ya biniyor

Alıntıları Göster
    Ayrıca Hyundai Accent Era var. Diğer hyundai modellerinede (i30, matrix) falan uygulanacak deniyordu. Proton uyguluyor. Daihatsu Terioslarda vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukeya

Ayrıca Hyundai Accent Era var. Diğer hyundai modellerinede (i30, matrix) falan uygulanacak deniyordu. Proton uyguluyor. Daihatsu Terioslarda vardı.

Alıntıları Göster
    FIAT'ın da var/olmalı bildiğim kadarı ile. 2001 model KARTAL LPG aracımız vardı, BRC sistem LPG'li, yedek lastik de bağaj kapağını açtıktan sonra soldaki döşeme ve çamurluk arasına yerleştirilmişti, sıralı sistem kadar da az yakıyordu ve hiç ama hiç arıza çıkarmadı, o kadar zorlamama rağmen, 2003'te 8.000 TL'ye alınıp 3 sene sonra 9.000 TL'ye satılmıştır.

HYUNDAI da bol miktarda satıyor LPG'li ACCENT ERA. Sıralı sistem BRC ve porfesyonelce uygulanmış garantili. CHEVROLET de araçlarına BRC LPG kitini hediye verip taktırıyor ve garanti veriyor, 5 yıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

FIAT'ın da var/olmalı bildiğim kadarı ile. 2001 model KARTAL LPG aracımız vardı, BRC sistem LPG'li, yedek lastik de bağaj kapağını açtıktan sonra soldaki döşeme ve çamurluk arasına yerleştirilmişti, sıralı sistem kadar da az yakıyordu ve hiç ama hiç arıza çıkarmadı, o kadar zorlamama rağmen, 2003'te 8.000 TL'ye alınıp 3 sene sonra 9.000 TL'ye satılmıştır.

HYUNDAI da bol miktarda satıyor LPG'li ACCENT ERA. Sıralı sistem BRC ve porfesyonelce uygulanmış garantili. CHEVROLET de araçlarına BRC LPG kitini hediye verip taktırıyor ve garanti veriyor, 5 yıl.

Alıntıları Göster
    sanırım "fabrika çıkışlı " olarak yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

Alıntıları Göster
    Ford Yeni Mondeo yu avrupada fabrika çıkış lpg li olarak piyasaya sürdü ama Türkiyede satılırmı koç getirirmi bilinmez?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santana80

Ford Yeni Mondeo yu avrupada fabrika çıkış lpg li olarak piyasaya sürdü ama Türkiyede satılırmı koç getirirmi bilinmez?

Alıntıları Göster
    tüm araba markalarının satıcılarının fabrika çıkışlı lpg li araç getirmemelerinin ve Ülkemizde satmamalarının mutlaka bir sebebi vardır.
    Bilen arkadaşlar burada yazarlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiguanxx

tüm araba markalarının satıcılarının fabrika çıkışlı lpg li araç getirmemelerinin ve Ülkemizde satmamalarının mutlaka bir sebebi vardır.
    Bilen arkadaşlar burada yazarlarsa sevinirim.

Alıntıları Göster
    Ben de bu konuyu merak ediyorum neden daha çok sayıda araçta direk fabrika çıkışı lpg ile çalışan araç piyasaya sürülmüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tun4

Ben de bu konuyu merak ediyorum neden daha çok sayıda araçta direk fabrika çıkışı lpg ile çalışan araç piyasaya sürülmüyor?

çünkü ülkemizde arz talep meselesinin nasıl işlediğini gayet iyi biliyorlar bir çok marka lpg işini hayata geçirirse türkiyede lpg fiyatının benzinden daha fazla olacağının farkındalar ki lpgli araçlar arttıkça lpg fiyatının benzine yaklaştığını hep birlikte gözlemlemekteyiz :)

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyalanirolduk -- 5 Kasım 2009; 23:59:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyalanirolduk

quote:

Orijinalden alıntı: Tun4

çünkü ülkemizde arz talep meselesinin nasıl işlediğini gayet iyi biliyorlar bir çok marka lpg işini hayata geçirirse türkiyede lpg fiyatının benzinden daha fazla olacağının farkındalar ki lpgli araçlar arttıkça lpg fiyatının benzine yaklaştığını hep birlikte gözlemlemekteyiz :)

edit: imla

Alıntıları Göster
    CNG'li arabayı orjinal fabrika çıkışlı olarak piyasaya sürecek ilk firma çok büyük satış rakamlarının altına imzayı atacaktır, ama kim bilir ne zaman?

• quote:

evet yok sonradan acentada yapılıyor aslında bu ama milleti fabrika çıkışlı diye kandırıyorlar işte millette yiyor
  • quote:

quote:

evet yok sonradan acentada yapılıyor aslında bu ama milleti fabrika çıkışlı diye kandırıyorlar işte millette yiyor

Milletin bişey yediği yok. Amaç; garantinin bozulmaması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExTReMee

quote:

quote:

Milletin bişey yediği yok. Amaç; garantinin bozulmaması.

Alıntıları Göster
    yiyor dediğim yedirilmeye çalışılıyor diyorum sanırım yanlış anlaşılma oldu ama arabadan hiç hiç anlamayan insanlarda vardır onlar gerçekten yiyordur diye düşünüyorum

• quote:

yiyor dediğim yedirilmeye çalışılıyor diyorum sanırım yanlış anlaşılma oldu ama arabadan hiç hiç anlamayan insanlarda vardır onlar gerçekten yiyordur diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    @dkerem2; Fabrika'dan çıkmış olsa nolur, bayii kendi taktırsa nolur? Sonuçta Lpg kiti garantiye dahil değilmi? Evet dahil. Bir sorun olursa cebinden para çıkmadan hallederlermi, evet hallederler. Sorun? Yok. İyi geceler..

• quote:

@dkerem2; Fabrika'dan çıkmış olsa nolur, bayii kendi taktırsa nolur? Sonuçta Lpg kiti garantiye dahil değilmi? Evet dahil. Bir sorun olursa cebinden para çıkmadan hallederlermi, evet hallederler. Sorun? Yok. İyi geceler..

Kesinlikle haklısın
    Bu arada faydalı bir konu başlığı olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Kesinlikle haklısın
    Bu arada faydalı bir konu başlığı olmuş

Alıntıları Göster
    başlık hortlamış

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

başlık hortlamış

Alıntıları Göster
    Fiat bir süre fabrika çıkışlı siena satmıştı.
    O araçlarla ilgili bir problem mi oluştu acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiguanxx

Fiat bir süre fabrika çıkışlı siena satmıştı.
    O araçlarla ilgili bir problem mi oluştu acaba??

Alıntıları Göster
    Merhaba Arkadaşlar,

Şu an aynı şekilde bizde LPG'li araçlara bakıyoruz. En son cevap çok önce verilmiş. Son durumda hangi araçlarda bu özelliğin olduğu hakkında fikir verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nymps

Merhaba Arkadaşlar,

Şu an aynı şekilde bizde LPG'li araçlara bakıyoruz. En son cevap çok önce verilmiş. Son durumda hangi araçlarda bu özelliğin olduğu hakkında fikir verebilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Honda Civic
    Dacia Sandero bildiklerim bunlar. Emin değilim Corsa da olabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.