Bildirim
Piyasaya sürülmesine sayılı günler kala Google Pixel Fold, yanlışlıkla satıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok kalın ya, Bi ayar çekseler çok iyi olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beni kalınlıktan ziyade iç ekranın çerçevesi rahatsız etti. Rakiplerinde neredeyse çerçeve yok bir de buna bakın.
Çerçeve çerçeve diye diye telefonları bok ettiniz, elimizde tutamiyoz
Ben ne diyorum, siz ne diyorsunuz?
Diğer ince çerçeveleri olan telefonları alın kullanın diyorum.
Cep Telefonları çerçeveleri inceldikçe kullanım kolaylığı kalmıyor yanlardan bahsetmiyorum alt ve üst tarafların kalın olmasından yanayım daha rahat oluyor aksi halde birşeyler izlerken nerdeyse yanlardan tutuyoruz, ki çoğunun ekranının kırılması bundan kaynaklanıyor.
Ama insanlar ellerindeki cihazın ön yüzünü full ekran olmasını istiyor. Evrt estetik olarak çok güzel oluyor ama kullanımı zorlaştırıyor.
İyi günler
Düşüncelerinize saygı duyuyorum ama katılmıyorum. İyi günler dilerim.
haber özetle ;
firma takipçilerinden fazla küfür yememek için
ürünü erken kargo servisi yapılmış. (nokta)
-
Hahaha olabilir hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Düşüncelerinize saygı duyuyorum ama katılmıyorum. İyi günler dilerim.
|
Beni kalınlıktan ziyade iç ekranın çerçevesi rahatsız etti. Rakiplerinde neredeyse çerçeve yok bir de buna bakın.
|
Çerçeve çerçeve diye diye telefonları bok ettiniz, elimizde tutamiyoz
|
Diğer ince çerçeveleri olan telefonları alın kullanın diyorum.
Cep Telefonları çerçeveleri inceldikçe kullanım kolaylığı kalmıyor yanlardan bahsetmiyorum alt ve üst tarafların kalın olmasından yanayım daha rahat oluyor aksi halde birşeyler izlerken nerdeyse yanlardan tutuyoruz, ki çoğunun ekranının kırılması bundan kaynaklanıyor. Ama insanlar ellerindeki cihazın ön yüzünü full ekran olmasını istiyor. Evrt estetik olarak çok güzel oluyor ama kullanımı zorlaştırıyor. İyi günler |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X