Şimdi Ara

PK (Peekay) 2014 Aamir Khan (IMDB 8.7)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
4.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  PK (Peekay) 2014 Aamir Khan (IMDB 8.7)

http://www.imdb.com/title/tt2338151/

Film Özeti
    P.K. bi şehirdeki yabancının düşünceler komedisidir.Dünya dışı bir gezegenden gelen P.K.(Aamir Khan) Daha önce kimsenin sormadığı sorular sorar. Bunlar masum, çocuk gibi sorulardır ama cevapları enteresandır.P.K.'in masum gözlerini gören insanlar kendi monoton hayatlarını gözden geçirirler.P.K.'in sadık arkadaşları ve dostları olur. Kırık kalpleri düzeltir öfkeleri dindirir. P.K.'in çocuksu merakı kendisi ve milyonlarca insan için manevi bir yolculuğa dönüşür.Film karmaşık felsefelerin iddialı ve benzersiz yönlerini orijinal bi şekilde ortaya koyuyor. Ayrıca basit, kahkaha dolu, insani bir aşk masalı da süregidiyor. Sonuç olarak ayrı dünyalardan gelen yabancılar arasında dostluk destanı işlenmiş diyebiliriz.

NOT:
    Herşeyden önce bir başka başlıkta konu açılmış ama derli toplu olmadığı için konuyu açıyorum. Öbür başlık sahibi arkadaşın hoşgörüsüne sığınarak

• Hint filmi deyip geçmeyin arkadaşlar mutlaka izleyin. Yer yer güldüren, bazen hüzünlendiren ve insanı düşüncelere sevkeden muhteşem şekilde "dinlere farklı bakış açısı" sunan bir başyapıt bence.

Finaldeki Ranbir Kapoor namıdiğer "Barfi" süprizi çok hoştu.
  • "dinlere farklı bakış açısı" dendiğinde ilk aklıma gelen film yalanın icadı oluyor, ilgimi çekti izleyim bu filmide. öneriniz için teşekkürler
  • Aamir khanın diğer filmleri gibi buda çok iyi bence izlenmesi gereken filmlerinden biri
  • Çok güzel filmdi, izlenmeli bence de, Aamir Khan gene efsaneydi rolünde.
  • Oturdum izliyorum bakalım. Bu Aamir Khan gerçekten çok iyi bir oyuncu. Bana Hint filmlerini beğendirdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suits (2011) | IMDB:9.0
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cesur bir film....türkiyede Salon bulabilirmi acaba...? Yoksa oynadımı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dinler içindeki mantık dışı olayları güzel bir dille anlatıyor filmde farklı bir bakış açısı sunuyor bence izlenmesi lazım.
  • Gerçekten harika bir film yapmışlar ve çok iyi bir konuya değinmişler.
    verdiği mesajlar ayrı bir güzeldi.
    kesinlikle izlenmesi gereken bir film..
    beni bu kadar güldürecek bir film beklemiyordum açıkçası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

Cesur bir film....türkiyede Salon bulabilirmi acaba...? Yoksa oynadımı ?

Şimdilik Türkiye'de gösterime girmeyecek hocam. İleride ne olur belli değil ama Dini açıdan çok fazla eleştirildi, o yüzden yayınlanacağını sanmıyorum.
  • Bu adamin filmeleri hep guzel oluyor, ailecek izlenir mi bu da?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karpuz luteum

Bu adamin filmeleri hep guzel oluyor, ailecek izlenir mi bu da?

İzlenir hocam sıkıntı yok.
  • Her zamanki gibi çok çok iyi bir film. Bu adamın filmlerini izleyince insan gerçekten iyi hissediyor. Mükemmel diyorum ve diğer filmlerini de izlemenizi öneriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridleyscott -- 22 Ocak 2015; 23:40:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya giren övmüş, konudan çıkan övmüş. Bu durumda izlemek şart oldu. Aldım listeye.

Hint filmlerinden şu ana kadar en çok beğendiklerim Milyoner ve Benim Adım Kahn filmleridir. Bu ikisi arasında ayrım yapamıyorum. Bu film de bu ikisi kadar kaliteli mi? İzlettiriyor mu kendini?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Konuya giren övmüş, konudan çıkan övmüş. Bu durumda izlemek şart oldu. Aldım listeye.

Hint filmlerinden şu ana kadar en çok beğendiklerim Milyoner ve Benim Adım Kahn filmleridir. Bu ikisi arasında ayrım yapamıyorum. Bu film de bu ikisi kadar kaliteli mi? İzlettiriyor mu kendini?

2.5 saat ne çabuk geçti anlamadım ben hocam şahsen. Pişman olmayacağınıza eminim. Film şuanda Dünya da ve Hindistan da en çok izlenilen film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Konuya giren övmüş, konudan çıkan övmüş. Bu durumda izlemek şart oldu. Aldım listeye.

2.5 saat ne çabuk geçti anlamadım ben hocam şahsen. Pişman olmayacağınıza eminim. Film şuanda Dünya da ve Hindistan da en çok izlenilen film.

Filmde yine şu meşhur Hint müzikalleri, dansları var mı peki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Filmde yine şu meşhur Hint müzikalleri, dansları var mı peki?

Var ama bu sefer çok fazla yapmamışlar. Yanlış hatırlamıyorsam ya 2 ya 3 dans vardı. Güzeldi onlarda aslında fena değil :)

• Bana Bollywood sinemasini sevdiren ender oyunculardandir Aamir Khan ve neredeyse izlemedigim filmi yoktur.
    Kendisinin oynadigi filmlerde farkettigim sey hep bir ana konu var,dusunduren,altinda yatan bir seyin oldugu filmler de oynuyor, cekiyor.
    Bazi filmlerinde inanctan yola cikiyor bazi filmlerinde kardeslik,sevgi vb konulardan

Aslinda filmlerinin ana noktasi; biz insanlarin gunluk hayatta unuttugu,ozlem duydugu duygulari bir nebze de olsa yasatmaya,izleyicinin gozunde canlandirmaya calisiyor.
    Iste bu yuzden benim icin yeri aranacak bir oyuncu.
    Film ile ilgili bir sey demeyecegim. Cunku bu adamin tum filmleri izlemeye deger filmler.Cidden kazandigi paranin sonuna kadar hakkini veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok eğlenceli bir filmdi güzel vakit geçirmek için ideal tam bir aamir khan filmi.herkese tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.