Şimdi Ara

PK (Peekay) 2014 Aamir Khan (IMDB 8.7) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
4.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Luffy1907

quote:

Orijinalden alıntı: nightdrive

Aamir Khan' a uyuz olan bir ben miyim bilmiyorum.

sebep?

Aynem bence de sebep ne ki? Ben çok seviyorum nedense sağlam filmler oluyo hele ghajini beni öyle etkilemişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksiyon dolu içi boş hollywood filmlerinin aksine güldüren, hüzünlendiren ve düşündüren bir film. Deist bir bakış açısı var. Evreni yaratan tek bir tanrı olduğu ama din tüccarlarının insanları yanlış numaraya yönlendirdiği vurgusu var. Ülkemizde de uydurma dua kitapları, kabir azabından koruyan kefenler, şifa dağıtan ıvır zıvır satan televizyonlarda uyduruk hikayelerle parayı avuçlayan din tüccarlarının da hoşuna gidecek bir film değil.
  • Hintliler iyi çalışıyor imdb de. Şu film 8.7 puan nasıl alır arkadaş..

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Hintliler iyi çalışıyor imdb de. Şu film 8.7 puan nasıl alır arkadaş..

Az kişi oyluyor.My Name Is Khan gibi bir filmi bile 62 bin kişi oylamış.En ünlü hint yapımlarından biri olan Slumdog Millionaire i 608 bin kişi oylamış.Hint filmlerine çoğu kişi ön yargıyla bakıyor.Bende ilk başlarda öyleydim.3 idiots filmini izledikten sonra bu yargımı kırdım ve hint filmlerini izlemeye başladım ve aralarında gerçekten kaliteli yapımlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Hintliler iyi çalışıyor imdb de. Şu film 8.7 puan nasıl alır arkadaş..

ammir khan'ın en güzel filmlerinden bir tanesi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok guzel bir film tavsiye ederim..
    Pek cok hollywood filmi felsefeyi ele alirken icine sadece gerilim yada ask katabiliyor.. Bazen felsefe ve komedi..
    Fakat bu bollywood filminde ise; felsefe, ask, komedi, muzik hepsi bir arada..
    Filmin verdigi mesajda cok anlamli. Gunumuz dunyasina iyi bir ders niteliginde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmudhudavendi -- 4 Ocak 2016; 20:54:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmudhudavendi

Cok guzel bir film tavsiye ederim..
    Pek cok hollywood filmi felsefeyi ele alirken icine sadece gerilim yada ask katabiliyor.. Bazen felsefe ve komedi..
    Fakat bu bollywood filminde ise; felsefe, ask, komedi, muzik hepsi bir arada..
    Filmin verdigi mesajda cok anlamli. Gunumuz dunyasina iyi bir ders niteliginde..

Çok güzel bir filmdi. Sonlarda biraz duygulandım. Eğer amir khan'ın Ghajini filmini izlemediysen onu da kesinlikle izle.

• Izledim :)
  • harika bir filmdi. tavsiye ederim 8.9/10
  • çok taraftarı olmasındandır belki. Birşeyi herkes sevince bazı insanlar soğur. Bende böyleyim. İlk sezonlarında Game of Thrones ve Breaking Bad hayranıydım. Popüler olunca soğudum.
  • Bu filme benzer bir film arayanlar için yine hint filmi olan ''OMG Oh My God!'' filmini tavsiye ederim.
  • Seradonin kullanıcısına yanıt
    Adamın adı Muhammed tabi ki Müslüman . Hacca gitmiş yani o derece düşünün artık siz de.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.