Şimdi Ara

pk video 65 lvl asasin(olympia) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
4.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BENİMDE UYELIK ALMA VAKTIM GELDI UYELIKSIZ ANCA 62 OLABILDIK NEYSE FINALLERDE BITTI....

1 VS 1 YAPARIZ INS SENINLE BASKAN...
  • n2oo ben video tu başka siteden indirdim arkadaşın atmış siteye heral öyle dedi

Ama çok üzüldüm video da ben yokuuuuuuuuuum :D

Ünlü olmak isterdim vol2 çekerken haber ver bende kesileyim :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunusyesil

olympiadaki arklar 1vs1 isteklerine açığım

+8 chitinlerim gelsin yaparız...fp ile olmuor 2 kişi arasına girince sağ çıkamıom :D:D
    orclarda sir_spawhawk die biri var ...+8chitn giyiorve manyak defans var....
  • quote:

Orjinalden alıntı: wejder

quote:

+8 chitinlerim gelsin yaparız...fp ile olmuor 2 kişi arasına girince sağ çıkamıom :D:D

+8 chitin e gerek yok beni görürsen peşimden gel ben üstümdekileri çıkarırım durumu eşitleriz ama genelde 10vs1 hariç kaçıyosunuz
  • cevap pls yunus
  • up :D
  • pk ne
  • Seni hatırlıyom elros bi ara kaybolduydun demek heck yedin neyse ben bırakalı 1 ay oldu
    yeni serverdayım artık asas olmıycam bıktım valla
    Bu serverda olympia gibi kaliteli olcak arkadaşlar bilen adamlar geliyo hemde yazın iyi olcak bu server
    bundan sonra bi daha açarlarsa hemen o iyi olmaz
    Neyse bize video çekmek daha nasip olmadı darısı başıma
  • n2oo bısey merak ettıgım bısey var en son oldugun adam athenslayer mı? ıronmıx clanından oldugu belli ama kım oldugunu cıkaramadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come0nßaby.®

İndiriyorm Tşk...

İndirince >Yorm Yapacm

• güsel olmus kardesim emeğine sağlık bende bAcAkSIzz(mage) bende varım 1vs1 sıradayım:P
  • silifkeli ile kapışın bakalım videoyu izlemedim ama hoş bir kapışma olur
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: wejder

quote:

+8 chitin e gerek yok beni görürsen peşimden gel ben üstümdekileri çıkarırım durumu eşitleriz ama genelde 10vs1 hariç kaçıyosunuz

walla ben genelde kaçmam 1 kişiden senle 1vs 1 e de warım:D hehe denemek lasım 65 asasa karşı kendimizi bi test ederiz.

• bu charı satıyorum özelden ulaşabilirsiniz sadece real paraya başka öneride bulunmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elrosvardamir -- 4 Temmuz 2006; 20:06:14 >
  • walla güsel video yapmışın ama bişi sorcam ama kızma sein char edit falan diolar ne kdar doğru bilmiorum cvpını beklirom we olympıada gb satıomusun
  • cok guzel bir video..
  • ankaradan olanlar ulaşabilir charı satıyorum
  • guzel galıba
  • Bi arkadasımıs pk ne diyo sormuş söyleyeyim cz de adam kesmek demek
  • süper video
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.