Şimdi Ara

pk video 65 lvl asasin(olympia) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
4.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • guzel video cekmıssın cafedekiler bişiler var bu charda diolar bole minor basamaz diolar :D anlatamıorum

ii oyunlar sana basarıların dewam eder umarım
  • çok guzelmiş sunu bulamadı dio
  • VİDEODA BEN WARMIYIM HUMAN ADIM Cj_rogue baya adam keserim lvl 55 ama full dex im beni kesmişmisin bi bakın lem
  • Harika Bir Video
  • sen bu videoyu ne zaman çektin kaç ay oldu ona göre benim cz showum baslamısmı baslamamısmı +7 bide +6 mirage aldıktan sonra cz de toz attırmaya basladım dönemdemi yoksa ezklik dönemimdemi çektini merak ediorum ve su anda heck yedim arkadasım daydı char hecklenmiş 55 lvl full dex oldum için 1000 atacım vardı şimdi 3 ap m var hiçbişeyim yok yani roguenin göz yaşlarını görebilrsiniz charımda
  • ben seni keseni tanıyorum (Khanjitsu) malın teki o herif

ama (KhAnJiTsU )ya kesildiysen bişwey diyemicem
    ikisi aynıa dam değil isimleri böle yazılıyo benim yazdım gibi

KhAnJiTsU olympiadaki ilk Türkish Townu kuran adam olympia ilk açıldında adam 55 di ve ben 36 lvl ken tanıstık charı sonra baskasına verdi

ama seni kesen galiba top olan su Khanjitsu diğeri suan oynamıyo galiba uzun zamandır görmüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: er_ryan

sen bu videoyu ne zaman çektin kaç ay oldu ona göre benim cz showum baslamısmı baslamamısmı +7 bide +6 mirage aldıktan sonra cz de toz attırmaya basladım dönemdemi yoksa ezklik dönemimdemi çektini merak ediorum ve su anda heck yedim arkadasım daydı char hecklenmiş 55 lvl full dex oldum için 1000 atacım vardı şimdi 3 ap m var hiçbişeyim yok yani roguenin göz yaşlarını görebilrsiniz charımda

ne diyim geçmiş olsun kardeş bilmiyorum eziq döneminde mi kesmişim sağlam dönemimde mi ama kusura bakma bilemezdim zaten 1vs1 diye seni koyduğumu hatırlamıyorum büyük ihtimal 3 4 5 vs1 lerdesindir kusura bakma tekrar geçmiş olsun

• Perfect Kacmaz Ama
    quote:

Orjinalden alıntı: yunusyesil

arkadaşlar bu da benim videom umarım beğenirsiniz
    lvl 65 asasin
    süre 17 dakika
    boyut 92.7mb

http://****.de/files/23026298/n2oov1.wmv.html

**** yerine r-apidshare yazın aradaki - olmadan

by n2oo
    (ElrosVardamir)

not:kimse msn istemesin sorularınızı burdan yanıtlamaya çalışırım kimseye msn vermicem

ŞİMDİ BU CHARI SATIYORUM ÖZELDEN ULAŞABİLİRSİNİZ

AcamadımD:

• sen beni zaten kesmemişsinki kardes sen videoyu nezaman çektin sdie sordum videoda ben yokumki eğer eski itemlerim olsaydı olympiadaki senle 1 vs 1 yapardım ama yatardım tabikide çünkü 55 lvl im 1000 ap sayesinde baya dadam alıyom görmüşsündür belki cz de
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightworm

güzel video yapmışsın bi 0000000 bi de sen ( fazla mı abarrtım )

evet
  • mongoya dokunmayın daha cok kucuk 12 idi sanırım
  • ama hakkatten güzel video tebrikler itemlerimi geri dizdiğim zaman seninle bikerre 1 vs 1 yapalım bilerek yenil video çekim bende benimde ünüm olsun lem olurmu şaka biyana harbiden güzel yapışsın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.