guzel video cekmıssın cafedekiler bişiler var bu charda diolar bole minor basamaz diolar :D anlatamıorum
ii oyunlar sana basarıların dewam eder umarım
çok guzelmiş sunu bulamadı dio
VİDEODA BEN WARMIYIM HUMAN ADIM Cj_rogue baya adam keserim lvl 55 ama full dex im beni kesmişmisin bi bakın lem
Harika Bir Video
sen bu videoyu ne zaman çektin kaç ay oldu ona göre benim cz showum baslamısmı baslamamısmı +7 bide +6 mirage aldıktan sonra cz de toz attırmaya basladım dönemdemi yoksa ezklik dönemimdemi çektini merak ediorum ve su anda heck yedim arkadasım daydı char hecklenmiş 55 lvl full dex oldum için 1000 atacım vardı şimdi 3 ap m var hiçbişeyim yok yani roguenin göz yaşlarını görebilrsiniz charımda
ben seni keseni tanıyorum (Khanjitsu) malın teki o herif
ama (KhAnJiTsU )ya kesildiysen bişwey diyemicem ikisi aynıa dam değil isimleri böle yazılıyo benim yazdım gibi
KhAnJiTsU olympiadaki ilk Türkish Townu kuran adam olympia ilk açıldında adam 55 di ve ben 36 lvl ken tanıstık charı sonra baskasına verdi
ama seni kesen galiba top olan su Khanjitsu diğeri suan oynamıyo galiba uzun zamandır görmüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: er_ryan
sen bu videoyu ne zaman çektin kaç ay oldu ona göre benim cz showum baslamısmı baslamamısmı +7 bide +6 mirage aldıktan sonra cz de toz attırmaya basladım dönemdemi yoksa ezklik dönemimdemi çektini merak ediorum ve su anda heck yedim arkadasım daydı char hecklenmiş 55 lvl full dex oldum için 1000 atacım vardı şimdi 3 ap m var hiçbişeyim yok yani roguenin göz yaşlarını görebilrsiniz charımda
ne diyim geçmiş olsun kardeş bilmiyorum eziq döneminde mi kesmişim sağlam dönemimde mi ama kusura bakma bilemezdim zaten 1vs1 diye seni koyduğumu hatırlamıyorum büyük ihtimal 3 4 5 vs1 lerdesindir kusura bakma tekrar geçmiş olsun
Perfect Kacmaz Ama
quote:
Orjinalden alıntı: yunusyesil
arkadaşlar bu da benim videom umarım beğenirsiniz lvl 65 asasin süre 17 dakika boyut 92.7mb
sen beni zaten kesmemişsinki kardes sen videoyu nezaman çektin sdie sordum videoda ben yokumki eğer eski itemlerim olsaydı olympiadaki senle 1 vs 1 yapardım ama yatardım tabikide çünkü 55 lvl im 1000 ap sayesinde baya dadam alıyom görmüşsündür belki cz de
quote:
Orjinalden alıntı: nightworm
güzel video yapmışsın bi 0000000 bi de sen ( fazla mı abarrtım )
evet
mongoya dokunmayın daha cok kucuk 12 idi sanırım
ama hakkatten güzel video tebrikler itemlerimi geri dizdiğim zaman seninle bikerre 1 vs 1 yapalım bilerek yenil video çekim bende benimde ünüm olsun lem olurmu şaka biyana harbiden güzel yapışsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme