Şimdi Ara

pk video 65 lvl asasin(olympia) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
4.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n2oo sana seslenıomm kanka bana ozelden ulass lutfenn sana sormam gereken önemli şeyler varrr.bu arada vıdeo muthıss......!!!
  • CHARI SATIYORUM BANA OZEL MSN HER TÜRLÜ ULAŞABİLİRSİNİZ ANKARA DAYIM CHARI ELDEN TESLİM ETCEM TÜM İTEMLERİ DURUYO SOYULMA FLM YOK SATMA sebebim üniversite ve ko yu aynı anda yürütememdir takas vs. önermeyin sadece real para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elrosvardamir -- 4 Temmuz 2006; 20:08:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aybars3691

walla güsel video yapmışın ama bişi sorcam ama kızma sein char edit falan diolar ne kdar doğru bilmiorum cvpını beklirom we olympıada gb satıomusun

he benim char edit ondan hp takıyom
  • güzzeeelll
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

quote:

Orjinalden alıntı: cidik

çok büyük

Yarım saattir az bir sürede indirebilirsin 512 kpbs bağlantı hızı ile..

Bende 52kb/sn. hız ile indirmekte ve %45

Ok bendede ayni indirir o zaman
  • abi süper yawwww
  • uzun olmus fenada diil
  • ben bır suru karekter kastım hepsınden sıkıldım
    en son 63 prıestı bıraktım
    sımdı 61 assaın aldım bırınden
    assaın karısık bıraz ama baya zevklı galıba
    vıdeoları ızleyıp ders alıyorum.

bunu ındırıyorum sımdı

tsk bye
  • ne diim fikrimi deistirdim ii
  • bu forumunnn en ii videosuuuuuuuuuuuuuu
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::L:E:A:D:ER:::

pk video 65 lvl asasin(olympia)

aynı sorun bende de var
  • girmiyo
  • up
  • kaç aydır bu konu burda...38 mesajın var hepsi bu topicde bakan bakmıştır bence uplamayı kes..
  • güzel olmus
  • karmarja ya bi spike attım öldü ezik :D ama canı yardaydı çaktırmayın
  • Züperr
  • Bi dahakine biraz daha kısa yaparsan sevinirim.Çok dosya indirmeseydim onuda indiridim ama bu ay indirmemeye tövbeliyim.Kota aldı başını gidiyo.17dk insan biraz sıkılır.En fazla 8dk yap bana kalırsa.Zevksiz oldumu 8dk bile sıkıcı geliyor aslında ama ideal genede.İnşallah önümüzdeki aya indirim Güzel olmuştur kesin..İzlemedim daha ama olsun.Herkez up diyor Daha nice güzel videolara inşllh..

• arkadaşım ben olıpyaya fazla takılmıyorum ama flypower la kapışabilirmisin bunu sorucam sadece :D truva clanında galiba 70 e kasıo birde unstyle die karus warıor var tanıyan var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakup54

arkadaşım ben olıpyaya fazla takılmıyorum ama flypower la kapışabilirmisin bunu sorucam sadece :D truva clanında galiba 70 e kasıo birde unstyle die karus warıor var tanıyan var mı ?

her zaman her yerde kapılırım
    bu arada video biraz eskidi yakında volume 2 ile karşınızdayım tüm önerileri dikkate alcam 2. video efsane olcak
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.