Şimdi Ara

pk video 65 lvl asasin(olympia)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
0
Favori
4.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu da benim videom umarım beğenirsiniz
    lvl 65 asasin
    süre 17 dakika
    boyut 92.7mb

http://rapidshare.de/files/23026298/n2oov1.wmv.html

**** yerine r-apidshare yazın aradaki - olmadan

by n2oo
    (ElrosVardamir)

not:kimse msn istemesin sorularınızı burdan yanıtlamaya çalışırım kimseye msn vermicem

ŞİMDİ BU CHARI SATIYORUM ÖZELDEN ULAŞABİLİRSİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elrosvardamir -- 1 Temmuz 2006; 2:01:19 >

• Boyutu neden o kadar fazla ?

Divx falan mı yoksa ?

Edit:Saolasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 14 Haziran 2006; 13:39:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Me®t

Boyutu neden o kadar fazla ?

Divx falan mı yoksa ?

Edit:Saolasın..
    çok güzel bir video oldu her asasinin izlemesinde yarar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: elrosvardamir

çok güzel bir video oldu her asasinin izlemesinde yarar var

Alıntıları Göster
    güzeldir tbrler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01Jonnes

güzeldir tbrler

Alıntıları Göster
    çok büyük
  • quote:

Orijinalden alıntı: LetUsHuntY4rr

çok büyük

Alıntıları Göster
    video kaliteli ve 17 dakka sürüyo boyut normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: LetUsHuntY4rr

çok büyük

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cidik

çok büyük

Yarım saattir az bir sürede indirebilirsin 512 kpbs bağlantı hızı ile..

Bende 52kb/sn. hız ile indirmekte ve %45

• quote:

Orijinalden alıntı: Me®t

quote:

Orjinalden alıntı: cidik

çok büyük

Yarım saattir az bir sürede indirebilirsin 512 kpbs bağlantı hızı ile..

Bende 52kb/sn. hız ile indirmekte ve %45

Alıntıları Göster
    ya ben şu an oluyor açılmasını bekliyom merak ettim beni de kassın ya benim lvl 46 lık asas ım var bidee lvl 36 lık mage im var beni olimpiya da kasan var mı ???

• quote:

Orijinalden alıntı: BLoodRunsCoLD

ya ben şu an oluyor açılmasını bekliyom merak ettim beni de kassın ya benim lvl 46 lık asas ım var bidee lvl 36 lık mage im var beni olimpiya da kasan var mı ???

Alıntıları Göster
    çok büyük bu video
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameoweR31

çok büyük bu video

Alıntıları Göster
    ya video için çok uğraştım upload bile epey uğraştırdı 512 kb lik bi hızla çok kısa sürede download edebilirsiniz ,gerçekten izlemelisiniz,biraz emeğe saygı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elrosvardamir -- 14 Haziran 2006; 15:11:31 >
  • quote:

ya video için çok uğraştım upload bile epey uğraştırdı 512 kb lik bi hızla çok kısa sürede download edebilirsiniz ,gerçekten izlemelisiniz,biraz emeğe saygı

Alıntıları Göster
    Emeq e Saygı tbrkler arkadaşım çok güzzel bi video...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BauglirXul

Alıntıları Göster
    Süper bi video

ama neden karşındakiler 360'lık pot içiyor onu anlamadım.Yada video çekerken mi öyle görünüyor?720 lik kullansalar karınları mavi yanar ama bu 360'lık.Emin değilim cvp pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: BauglirXul

Alıntıları Göster
    elrosvardamir sen nik mi deiştirdin
    n2oo sensen dün seni areneda gördüm karmajina ile kapışmanı.daha dogrusu karmajina nın sana yaptıklaarını videoyu daha indirmedim ama içinde war mı merak eettim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JameL

n2oo sensen dün seni areneda gördüm karmajina ile kapışmanı.daha dogrusu karmajina nın sana yaptıklaarını videoyu daha indirmedim ama içinde war mı merak eettim...

Alıntıları Göster
    video süper gerçekten
    en sonra 1 kişiyi alamamışsın okadarda olur üzülme
    videolarının devamını bekliyorum müzikler falan tam oturmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: JameL

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dozdısp

arkadaşım karmajina yı almam bu itemlerle mümkün değil adama max spike la 600 vuruyorum o bana 1000+ vuruyor hiç bi unique itemim yok pp hariç minor combo kullandığım için mana range e ihtiyacım var bu yüzden 2 tane hp 9 takıyorum gerisi de bildiğiniz normal kalite itemler ,bu itemlerle benden kat kat daha iyi itemi olan ve benden lvli fazla olanları alabiliyorum bide konuya burdan bakmandan fayda war,neyse herkeze yorumları için teşşekkür ederim beğennenlere beğenmeyenlere ama bidaha video için uğraşırmıyım bilmiyorum

not bu 2günlük pk nın frapsleri çok kaliteli bir bilgisayarım yok game cam le beraber ke çok kasıyo ve fps aşırı düşüyor gerçekten video çekmesi kolay bir iş deil sanıldığı kadar

diğer arkadaşımın sorusuna gelince neden 360 lık pot kullanıyorlar demiş zannetmiyorum 360 lık kullandıklarını ama kastın arenadaki pvpler se orda bazı alanlar buglu ne minor ne pot içtiğin anlaşılmıyor ayrıca karşımdaki adamın neden 360 lık neden 720 lik kullandığını ben nerden bilebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elrosvardamir -- 14 Haziran 2006; 16:20:53 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dozdısp

arkadaşım karmajina yı almam bu itemlerle mümkün değil adama max spike la 600 vuruyorum o bana 1000+ vuruyor hiç bi unique itemim yok pp hariç minor combo kullandığım için mana range e ihtiyacım var bu yüzden 2 tane hp 9 takıyorum gerisi de bildiğiniz normal kalite itemler ,bu itemlerle benden kat kat daha iyi itemi olan ve benden lvli fazla olanları alabiliyorum bide konuya burdan bakmandan fayda war,neyse herkeze yorumları için teşşekkür ederim beğennenlere beğenmeyenlere ama bidaha video için uğraşırmıyım bilmiyorum

not bu 2günlük pk nın frapsleri çok kaliteli bir bilgisayarım yok game cam le beraber ke çok kasıyo ve fps aşırı düşüyor gerçekten video çekmesi kolay bir iş deil sanıldığı kadar

diğer arkadaşımın sorusuna gelince neden 360 lık pot kullanıyorlar demiş zannetmiyorum 360 lık kullandıklarını ama kastın arenadaki pvpler se orda bazı alanlar buglu ne minor ne pot içtiğin anlaşılmıyor ayrıca karşımdaki adamın neden 360 lık neden 720 lik kullandığını ben nerden bilebilirim

Alıntıları Göster
    Videoda bende varım canım sıkılınca cz yapıom böle =) 1 kere almışın bide birisiyle 1vs1 yaparken ben altta birini aldım ünlü oldum la =)=)

• quote:

Orijinalden alıntı: Braincaster

Videoda bende varım canım sıkılınca cz yapıom böle =) 1 kere almışın bide birisiyle 1vs1 yaparken ben altta birini aldım ünlü oldum la =)=)

Alıntıları Göster
    güzel video
  • quote:

Orijinalden alıntı: King0fGangster

güzel video

Alıntıları Göster
    güzel video yapmışsın bi 0000000 bi de sen ( fazla mı abarrtım )
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightworm

Alıntıları Göster
    Çok güsel olmuş emeğe sayğı bu arada belki beni tanırsın imzaya baq
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightworm

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı:
    Çok güsel olmuş emeğe sayğı bu arada belki beni tanırsın imzaya baq

yok çıkaramadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elrosvardamir -- 14 Haziran 2006; 18:19:44 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.