Şimdi Ara

pkk sitesi hacklendi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.pkkonline-kongragel.tk/ siteye girince biraz bekleyin mehter marşı yüklemişler. onu da dinlersiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Pismaniye

http://www.pkkonline-kongragel.tk/ siteye girince biraz bekleyin mehter marşı yüklemişler. onu da dinlersiniz.

iyi olmuş

ama sorması ayıp senin orda işin neydi

• www.haberx.com'da okudum haberi. o nedenle girdim baktım
  • devletten destek alan Ayyildiz hack team turkiyede ve dunyada boluculuk yapan orgutlere ait siteleri hackliyorlar bazen mehter marsi bazen cokertme turkusunu koyuyorlar :) dunyanin en iyi 3 hack ekibi arasindalar
  • pfauwwwwww,cökertme en uygunu bea

güzel ülkemizin kuyusunu kazmaya calisan bu parazitleri temizlerlerken Allah kuvvet versin

ama ben ilk defa duyuyorum devlet destekli olduklarini,hem bu ücüncülük ünvanini nerden biliyorsun?link verir misin?
  • ohh ohhh çok iyi olmuş.
    ama bu pkk siteleri mantar gibi heryeri sarmış durumdalar.zaten googledan bi aratma yapın neler neler çıkıyor.
    hepsini yıkmak lazım
  • amin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • allah pkk nın üreme organını kurutsun
    aminnnnnnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_

allah pkk nın üreme organını kurutsun
    aminnnnnnn

• güzel olmuş
  • Pkk zaten bu isimden kurtulmak için kongragel ismini aldı neden pkkonline-kongragel diye site açsınlar uyanın artık böyle düzenbazların sözüne inanmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Pkk zaten bu isimden kurtulmak için kongragel ismini aldı neden pkkonline-kongragel diye site açsınlar uyanın artık böyle düzenbazların sözüne inanmayın.

pkk adıyla bi kaç site daha var
  • pkk adıyla site olabilir konragel adıylada site olabilir ama pkk-konragel adıyla site felan olmaz adamlar kendileri kaydediyor sonra bakın pkk sitesi hackledik diyorlar sadece insanların duygularını kullanmaktır bu bunu yapan insanlara acıyorum.
  • süper valla, psikolojik savaş budur işte
  • helal olsun
  • güsel

• 3 hafta kadar once hurriyette okumustum ordan biliyorum... hurriyetin arsivine bakabilirsin...
  • süper olmuş, ellerine sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

pkk adıyla site olabilir konragel adıylada site olabilir ama pkk-konragel adıyla site felan olmaz adamlar kendileri kaydediyor sonra bakın pkk sitesi hackledik diyorlar sadece insanların duygularını kullanmaktır bu bunu yapan insanlara acıyorum.

Kesinlikle katılıyorum. Daha evvelde defalarca yaptılar bunları. Pkk-Kongragel diye site mite olmaz. Önce bir site aç ondan sonra açtığığın siteye index at.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.