www.haberx.com'da okudum haberi. o nedenle girdim baktım
devletten destek alan Ayyildiz hack team turkiyede ve dunyada boluculuk yapan orgutlere ait siteleri hackliyorlar bazen mehter marsi bazen cokertme turkusunu koyuyorlar :) dunyanin en iyi 3 hack ekibi arasindalar
pfauwwwwww,cökertme en uygunu bea
güzel ülkemizin kuyusunu kazmaya calisan bu parazitleri temizlerlerken Allah kuvvet versin
ama ben ilk defa duyuyorum devlet destekli olduklarini,hem bu ücüncülük ünvanini nerden biliyorsun?link verir misin?
ohh ohhh çok iyi olmuş. ama bu pkk siteleri mantar gibi heryeri sarmış durumdalar.zaten googledan bi aratma yapın neler neler çıkıyor. hepsini yıkmak lazım
Pkk zaten bu isimden kurtulmak için kongragel ismini aldı neden pkkonline-kongragel diye site açsınlar uyanın artık böyle düzenbazların sözüne inanmayın.
quote:
Orjinalden alıntı: fuzbing
Pkk zaten bu isimden kurtulmak için kongragel ismini aldı neden pkkonline-kongragel diye site açsınlar uyanın artık böyle düzenbazların sözüne inanmayın.
pkk adıyla bi kaç site daha var
pkk adıyla site olabilir konragel adıylada site olabilir ama pkk-konragel adıyla site felan olmaz adamlar kendileri kaydediyor sonra bakın pkk sitesi hackledik diyorlar sadece insanların duygularını kullanmaktır bu bunu yapan insanlara acıyorum.
süper valla, psikolojik savaş budur işte
helal olsun
güsel
3 hafta kadar once hurriyette okumustum ordan biliyorum... hurriyetin arsivine bakabilirsin...
süper olmuş, ellerine sağlık
quote:
Orjinalden alıntı: fuzbing
pkk adıyla site olabilir konragel adıylada site olabilir ama pkk-konragel adıyla site felan olmaz adamlar kendileri kaydediyor sonra bakın pkk sitesi hackledik diyorlar sadece insanların duygularını kullanmaktır bu bunu yapan insanlara acıyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Daha evvelde defalarca yaptılar bunları. Pkk-Kongragel diye site mite olmaz. Önce bir site aç ondan sonra açtığığın siteye index at.