PKOB için iyisinden bir kanal
-
-
Pkob u öğrenmek süreç işi. Bu saatte çalıştığından sınavı yapamazsin. ÖSYM Aşırı zor soruyor pkobu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu diyen biri sağlam bir ı hak eder ama. ÖSYM sınavlarını çözmediğin bariz belli. PKOB her zaman kolay sorulur. Zaten belirttiğim gibi temelim var 10 sorudan 6-7 sini yaparım. Sadece içimi rahatlatmak için 1 tur da dinleyeyim diyorum
-
Matematiğin fatihinden soru çözümleri izleyebilirsin. İzlemeden önce kendin çözmeye çalışırsan daha verimli olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kanka ben mert hocanın kampını izlemiştim soru çözümü üzerinden ilerliyor o iyi olabilir eğer iyi sorularını görmek istiyorsan efişinadoları izlersin kendi klasmanında kaliteli sorular vardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben İlyas Güneş+Tunç Kurt'un konu anlatımını izleyip 2019 basım Karekök Ayt Matematik Sayma ve Olasılık kısmını çözeceğim. Bakış açısı kazanmak için Vayni Team, Matematiğin Fatihi, Anıl Hoca, Barıştıran Matematik gibi kanalların tek soruluk çözümleri izlenebilir.
-
Çok teşekkürler herkese. Mert hocadan 1 tur dinleyip tekli kanal çözümlerini izlemeye devam
-
Matematiğin güler yüzü bu işin keçisidir
-
Hocam o adama hiç ısınamadım ya. 2021 sınavında da 25 falan yaptı diye bir iddia vardı iyice uzaklaştım
-
Hocam netini falan bilmiyorum ama pkobun mantığını eyüp b ile güzel kavrattı bana
Bi göz atarım hocam o zaman ona da. Zaten deneme çözmek aşırı sıktığı için neredeyse tamamen bıraktım. Baya zaman kalıyor
-
Gerçek mi bu ? Nereden duydun ?
Forumda birisi yazmıştı orada görmüştüm ben de, kim hatırlamıyorum
-
Yalandır
Yalan da olabilir tabii ki ama kesinlikle yalandır diyemiyorum. Mesela söz konusu eyüpb olsaydı kesinlikle yalandır derdim ama mgy den beklerim yani
-
Ya adam 25 net yapsa bunu kimseye söyler mi hiç.
O adamda 2021 gibi bir sınavda 25 net yaptığı için övünecek bir tip var hocam Bilmiyorum ya benim ön yargımdan dolayıdır ama bu 25 net lafı bu forumda geçti onu hatırlıyorum
-
O da olabilir hocam valla. Bu tarz bir şey kesinlikle görmüştüm ama kim adına yazılmıştı bilmiyorum. İkisine de şaşırmam :d
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bunu diyen biri sağlam bir ı hak eder ama. ÖSYM sınavlarını çözmediğin bariz belli. PKOB her zaman kolay sorulur. Zaten belirttiğim gibi temelim var 10 sorudan 6-7 sini yaparım. Sadece içimi rahatlatmak için 1 tur da dinleyeyim diyorum |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X