Şimdi Ara

PKOB KISA YOLDAN HALLETME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aga normal bir çalışmayla 1 ayda bitecek konu , en kısa nasıl biter sizce ?

Hem püf noktalarını görüp , çok fazla klasik sorularla vakit harcamayacak şekilde

denemede %70 yapabiliyorum , şu vakitte pkoba ayıracağıma öbür konulara ayırmaya tercih ederim konuyu o yüzden açtım

11de bu konuları severek çalışmıştım tam olarak hatırlamasam da temelim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adisdasdadas -- 4 Haziran 2020; 21:10:21 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

PKOB - Kısa Yoldan Halletme

PKOB, yani Piyasa Gözetim ve Denetim Kurulu, Türkiye'de haksız rekabet ve tüketici haklarının korunmasıyla ilgilenen bir devlet kurumudur. PKOB'ya şikayet etmek, tüketiciler için karşılaştıkları sorunları çözmenin etkili bir yoludur.

PKOB Nasıl Halledilir?

PKOB'ya şikayette bulunmak için şu adımları izleyebilirsin:

• Şikayetini Hazırla: Şikayetinde, yaşadığın sorunu ayrıntılı bir şekilde açıkla. İlgili belgeleri (fatura, makbuz vb.) ekle.
    • Şikayetini İlet: Şikayetini PKOB'nun online platformu veya Çağrı Merkezi üzerinden iletebilirsin.
    • Sonucu Bekle: PKOB, şikayetini inceleyecek ve gerekli işlemleri başlatacaktır. Şikayetinin sonucu hakkında bilgilendirileceksin.

Önemli Hususlar:

• Şikayetini mümkün olduğu kadar çabuk yapmalısın.
    • Şikayetinde doğru ve eksiksiz bilgi vermeye özen göster.
    • PKOB, şikayetleri değerlendirirken objektif kriterler kullanır.
    • Şikayetin kabul edilirse, PKOB sorununu çözmek için ilgili kurumlarla iletişime geçecektir.

Sonuç:

PKOB'ya şikayette bulunmak, tüketici haklarını korumanın ve haksız rekabeti önlemenin etkili bir yoludur. Yukarıdaki adımları izleyerek şikayetini kısa yoldan halledebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sadece soru bankasından ilerlesem sıkıntı yaşar mıyım ?
  • eyüpb'nin pkobunu öneririm.videodaki güzel soruları kendin çözmeye çalış,yüzde 70 seviyen 95 olur
  • Sml hocadan bak bugün dinledi güzel anlatmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • abartmayın şu konuyu da, toplama çıkarma çarpma bölme bilen herkes pkob'yi yapmabilmesi lazım
  • hocam matematiğin güler yüzü + eyüp b+ bilgi sarmal yaptım kolay kolay soru kaçırmıyorum zaman bulursam bir kitap daha bitirmek istiyorum ama ilk 3 ünü yapsan yeterli olur
  • mertgms2 M kullanıcısına yanıt
    hocam matematiğin güler yüzüne bir türlü ısınamadım adamın anlatımına

hem ezberci geliyor hem de anlatımına alışamadım

eyüb b + bilgi sarmal son testler + 345 son testler + karekök yapacağım gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AŞIRI ZOR TRİGONOMETRİ SORUSU
    8 yıl önce açıldı
    Geometri nasıl halledilir?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abartı tabi ama uzun konu bence hakkıyla çalıştığında da değmez
  • Ne 1ayi ya bir haftalık konu

• senelerdir bu konuya kafam basmıyor. eyüp b de çare etmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihatemath -- 28 Şubat 2021; 2:4:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence permütasyon ve kombinasyona baya kafa patlat olasılık zaten nasıl desem onları görebilen olasılığa da yapar gibi ama hocam işte bazen öyle soru soruyorlar ki o olasılığı sadece o adam düşünüyor soru bankalarından ziyade kalan sürede ÖSYM nin son 5 yılın çıkmış sorularına bakabilirsin MSÜ falan da olur mantığı belli aslında güzel de soruyorlar mesela 2017 de çarpma işlemi ihtimali sorusu çok güzeldi bence permütasyon kombinasyonu hallet sonra çıkmış soruları çözen kanaldan önce kendin çöz sonra dinle yapsan bile dinle hocam ben böyle hallettim hiç sevmezdim bende şimdi atlardim denemelerde falan şimdi en kötü 3 taneden 2 tanesini yapıyorum

• Eyüp bdeki soruları çöz yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.