Şimdi Ara

PKOB un çaresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu lanet konuyu ilyas hocadan dinledim dershanemdem okulumdan dinledim karekök tyt mattan bitirdim ama yine denemede çıkınca yapamıyorum hemen boş geçiyorum ( uğraşsamda yapamıyorum) bu yüzden tyt mat 30 da tıkandı kaldı, var mı öneriniz mesela şu hocayı dinle kesin anlarsın şu kaynak efso vs. Veya her gün paragraf problem çözmek gibi pkob çözmeyi düşündüm uygun mudur

• hocadan dinleme al çap fasikülünü içindeki çoğu soru klasiktir kafa yorarak uğraşak çözmeye çalış. hocalarla bu iş olmaz %95 sende biter
  • tek çaresi çalışmak, mantığını anlamak. mesela 4 insanı sıralarken neden 4! yapıyoruz? böyle şeyleri anlamaya çalış. ve bol bol soru çöz. eyüp b'den soru çözümü izleyebilirsin bol soru çözüyor.

• Hocam klasik soruları bi nebze yapıyorumda(karekökten çözdüğüm için) yeni nesillerde sıkıntı var yinede alayım mı
  • air raid siren A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • klasik soruların tamamına hakim olduktan sonra zaten yeni nesil denilen sorular pek de yeni nesil gibi gelmiyor. klasik soruların tamamına hakim değilsen almanı öneririm
  • Yeni bitirdim söylediklerimin değerli olacağını düşünüyorum . Sıfırsan Eyüp hocadan dinleme direkt soru çözüyor . Matematiğin güler yüzü yi anlatıyordu ayrıca bu konuyu anlamanın tek yolu sürekli soru çözmek bir zamandan sonra reflekse dönüyor çatır çatır yapıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam çap kullanmayacağım ama sizce kısa anlatan bir hocadan temel mantığı alıp (hocalara geldik mesela)

345+2 soru bankası ile bitirsem halledebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okeanospetrichor -- 7 Ocak 2021; 18:18:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okeanospetrichor O kullanıcısına yanıt
    evet bu şekilde de iyi halledersin ama şu saatten sonra 3 soru bankasından çözmek yerine fasikül bence daha mantıklı. çap olmaz acil olur. tabi dediğin gibi de yapabilirsin önemli olan çözemediğin zaman hemen çözümüne bakmak yerine önce ciddi şekilde düşünüp sonra çözümüne bakmak
  • mustfaagp M kullanıcısına yanıt
    Okey bakayım hocam teşekkürler
  • Mantığını anlayıp çok fazla pratik yapmak. Bir de bu sorulardan korkmamak eğer korkarsan yanlış yaparsın ya da yapamazsın. Bu soruları bir oyun gibi düşün zaten bulmaca gibiler sakince yaklaşıp yaptığın pratik sayesinde hepsine tek at. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fightforlive -- 7 Ocak 2021; 17:26:48 >
  • fightforlive kullanıcısına yanıt
    Eğer korkarsan yanlış yaparsın ya da yapamazsın ... tam olarak bu hocam
  • 1-Özgüven
    2- Matematigin fatihi + anil hoca matematik pkob secmece sorular
  • Cok soru görmek. O kadar soru görmek ki artık kusmak... Ama mantığı ancak böyle oturuyorsun. Yine de ters bi pkob sorusu gelirse hocalari bile yamultur. Bi yerden sonra tevekkül edip bırakmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.